25 Naturale de Îngrijire a Pielii Sfaturi Pentru un Ten Perfect

Aceste zile, există nenumărate sfaturi, tehnici și miracle cure acnee plutesc în jurul în spațiul cibernetic. Lasă-mă să vă ajuta să sortați prin noroi! În acest articol, am subliniat 25 cele mai naturale importante sfaturi de îngrijire a pielii, care va schimba cu adevărat pielea ta pentru mai bine și să vă dea tenul le-ați dorit mereu.

Afla ce alimente sensibilitățile ai. Acest lucru se face cel mai bine cu ajutorul testului Elisa tehnica. Odată ce ați afla vinovații evita acele alimente de la toate costurile și păzește-ți pielea aproape instantaneu îmbunătăți.

Stai departe de produsele lactate. Consumul de lactate este de multe ori cauza multor negativ condițiile de piele.

Evita carnea rosie. Toate tipurile de carne roșie va incetini tranzitul intestinal ceea ce face greu pentru corpul tau pentru a expulza toxinele. Acest lucru va duce, fără îndoială, în pielea săraci.

Nu Fuma.

Nu numai că fumatul este rău pentru sănătatea ta generală, dar se va transforma, de asemenea, pielea de culoare galbenă și provoca breakouts.

Evita alcoolul. Ficatul are sarcina importantă de a eliminarea toxinelor din sistemul nostru. Alcoolul împiedică ficatul să beneficieze pe deplin de a-și îndeplini slujba.

Încorpora toate naturale de Aloe Vera gel (vorbesc direct din planta) în regim de ingrijire a pielii. Aloe Vera este una dintre cele mai bune toate de îngrijire a pielii naturale nutritive de pe planetă! Folositi-l, și a vedea rezultate incredibile.

Nu atingeți fata ta pe tot parcursul zilei. Dacă practici naturale, organice tehnici de îngrijire a pielii și de a face totul corect, dar încă mai atinge fata ta pe tot parcursul zilei, acneea poate fi încă predominante.

Ia o multime de vitamina a in dieta ta în mod natural. Deși suplimentarea are locul său, dobândirea de vitamine organic va oferi cele mai bune de îngrijire a pielii îmbunătățiri. Aici e un sfat: Mananca o tona de morcovi!

Ține părul departe de fata ta. Când părul își păstrează uleiul este în mod constant atinge fata ta ar putea provoca breakouts.

Obține cel puțin 8 ore de somn în fiecare noapte. Organismul foloseste momentul în care vă sunt de dormit pentru a expulza toxine care cauzează acnee.

Spălați-vă pernă de zi cu zi. În fiecare noapte cum dormi, ulei de par si fata ta va transfera pe pernă. Acest caz poate fi perfect panificație sol pentru bacterii care cauzează acnee.

Spală-ți fața nu mai mult de 2 ori pe zi. O mare greșeală pe care mulți oameni care suferă de acnee face este spălarea lor fata de prea multe ori. Dacă înlături toate uleiurile de pe piele, mai cauzează acnee sebum va fi produs pe termen lung. Amintiți-vă, nu vă puteți spăla acnee!

*Utilizați o protecție solară (SPF 15 sau mai mare) dacă e ploios, noros, iarna sau vara!

Indiferent de ceea ce, pentru a proteja pielea de razele UV nocive.  Ei sunt mereu acolo, indiferent de ce moment al anului sau ce tip de vreme.

Limita de stres. Stresul creste productia de hormoni care cauzeaza acneea. De asemenea, mai mult stres, ai experiență, cu atât este mai greu pentru corpul tau pentru a se vindeca.

Ia-ți digestia sub control prin efectuarea o colon curețe de două ori pe an. Digestie buna este esentiala pentru o piele frumoasa.

Mănâncă o multime de fructe si legume crude. Aceasta este o modalitate foarte bună de a obține o mare varietate de vindecare a pielii substanțe nutritive în dieta dumneavoastră în mod natural.

Stiu tipul tau de piele și să acționeze în consecință. Diferite produse, hidratante și de îngrijire a pielii naturale rețete ar trebui să fie utilizate în funcție de tipul de piele.

Nu consuma nici hidrogenat grăsimi sau uleiuri (aceasta înseamnă absolut nici margarina!). Pielea ta nu va trece fără debarasarea dieta ta de substanțe nocive ca hidrogenat grăsimi sau uleiuri.

Feriți-vă de arome care te fac sa iesi. Crezi sau nu, unele parfumuri si arome poate provoca breakouts.

De a lua o multime de exercițiu. Exercițiul fizic este extrem de important pentru compensare acnee, deoarece reduce stresul in mod semnificativ.

Stai hidratat prin consumul de cel puțin 64 uncii de apă în fiecare zi. Apa este o componentă-cheie în eliminarea toxinelor din organism.

Utilizați o ușoară abrazive, săpun o dată pe zi pentru a elimina celulele moarte ale pielii. Celulele moarte ale pielii pot bloca porii si cauza erupțiilor dacă acestea nu sunt eliminate.

Ia o înaltă calitate multivitamine. Obține toate de îngrijire a pielii vitamine în dieta dumneavoastră în fiecare și în fiecare zi este dificil de a face în mod natural. Având o înaltă calitate multivitamine va asigura că nici un nutrient a fost lăsat pe dinafară.

Utilizare organice naturale de îngrijire a pielii, machiaj. Multe proeminente branduri de machiaj folosesc o formulă care va bloca porii si cauza acnee. Fi sigur de a utiliza toate machiaj natural sau mai bine… nu machiaj, la toate.

Utilizați toate-naturale săpun de casă. Cumparat de la magazin de produse de îngrijire a pielii pot include deteriorarea sintetice, care va face de multe ori starea dumneavoastră de piele și mai rău. Singura modalitate de a ști sigur că ceea ce se pune pe pielea ta este 100% toate naturale și chimice gratuit este de a face produse de îngrijire a pielii-te.

Acum e momentul în care ai pus aceste naturale de îngrijire a pielii sfaturi în practică. Știu doar că vă veți bucura de rezultate!

LEAVE A REPLY