5 Fierbinte Moduri de a Stimula Metabolismul

Știați că există metode care pot stimula metabolismul? Știi că nu sunt de condamnat daca ai metabolismul lent si apar pe partea moale? Veți fi bucur că sunt pe cale să împartă 5 sizzling hot moduri în care puteți utiliza și de a pune în aplicare în scopul pentru tine de a stimula metabolismul, astfel încât puteți arde calorii și de a atinge corpul de vis.

Tu acum trebuie să stau de-o parte privindu-ți prietenii să joace volei pe plajă pentru că ești jenat despre corpul tau. În doar câteva luni scurt, și tu vei fi acolo, avansând de la noi.

Hot Metoda 1 Pentru A Stimula Metabolismul

Prima metodă este de a face o mulțime de exercitii cardiovasculare de formare. Corpul tau va arde o mulțime de calorii din organism celulele de grasime pentru a folosi ca energie în timpul exercitii cardiovasculare. Puteți utiliza o varietate de exercitii cum ar fi alergatul, bandă de alergare, ciclism, înot sau chiar mersul pe jos. Cheia aici este de a contesta corpul tau sistemului cardiovascular, astfel încât veți vedea rezultatele.

Face un minim de 3 până la 5 ori pe săptămână. Fiecare sesiune ar trebui să dureze aproximativ 30 la 45 de minute pentru a vedea rezultate optime.

Metoda Fierbinte 2 Pentru A Stimula Metabolismul

Cea de-a doua metodă este de a face o mare cantitate de greutate de formare. Da, greutate de formare nu numai că ajută la construirea musculare, dar, de asemenea, un mod fantastic de a ajuta la pierderea in greutate. Fiecare kilogram de masa musculara ai pus pe tine arde un plus de 50 de calorii. Acest lucru înseamnă, că, dacă puteți pune un plus de patru kilograme de masa musculara pe corpul tau, puteți arde o suplimentare de 200 de calorii de a nu face nimic pentru ca aceste calorii sunt folosite în păstrarea mușchiului în viață.

Se concentreze pe obtinerea în 2 ședințe pe săptămână de formare în greutate. Nu se concentreze pe un anumit grup de muschi, dar antrenament întregul corp pentru a beneficia pe deplin. Acorde o atenție suplimentară pe muschii picioarelor, deoarece acea parte a corpului poate chiar pack de pe carne.

Metoda Fierbinte 3 Pentru A Stimula Metabolismul

Cea de-a treia tehnica de a stimula metabolismul este de a face mare intensitate de formare în greutate. Normal greutate de formare este bun, dar nu suficient dacă vrei rezultate foarte bune. Avans de formare în greutate sunt de formare în greutate tehnici care implică superseturile, picătură seturi gigant și seturi. Există metode pot fi încorporate în rutina ta atunci când ai greutate antrenat timp de aproximativ 6 la 8 luni.

Beneficiul avansate de greutate de formare este că acesta vă oferă EPOC efect care vine de la excesiv post-exercise oxygen consumption. Studiile arată că rata metabolismului este ridicat pentru 16 ore după greutate de formare.

Metoda Fierbinte 4 Pentru A Stimula Metabolismul

Mananca mai des! Acest lucru este ciudat, pentru că ne-am obișnuit să auzim de consiliere la pierderea in greutate, care spune că dacă vrei să piardă în greutate, aveți nevoie pentru a mânca mai puțin. Cheia aici este de a mânca mai mici și mese sanatoase. Acest lucru poate într-adevăr ajuta pentru a accelera metabolismul pentru că de efectul termic al alimentelor. De fiecare dată când mâncăm, metabolismul nostru devine jefuit. Deci, dacă ne mananca 6 mese mici pe zi, acest lucru înseamnă metabolismul nostru devine jefuit de 6 ori pe zi.

Metoda Fierbinte 5 Pentru A Stimula Metabolismul

Mananca mai multe proteine in mesele tale în loc de carbohidrati. Corpul tau foloseste mai multe calorii în metabolizarea proteinelor, comparativ cu carbohidratii. Aceasta are sens doar pentru a mânca mai multe proteine, dacă doriți pentru a accelera metabolismul și de a arde de grăsime. Mananca mai mult carne slaba de pui, curcan și pește, mai degrabă decât carnea de porc și de miel.

Deci, acum aveți cinci mari moduri în care puteți începe să utilizați pentru a stimula metabolismul. Fiecare metodă ajută corpul tau un pic, dar atunci când se combină cele 5 moduri împreună, puteți crea un taifun!

Accelerarea metabolismul si a pierde in greutate nu este greu. Devine foarte greu atunci când nu știu ce să facă și cum să o facă. Deci, începe punerea în aplicare a 5 strategii și pentru a muta spre corpul de vis azi!

LEAVE A REPLY