5 Goji Cream Sfaturi Pentru O Optime De Îngrijire A Pielii Sensibile

goji cream

Ai pielea sensibila? De îngrijire a pielii Goji Cream sensibile este o problemă pentru unii dintre noi, nu pentru alții. Dar pentru persoanele cu pielea sensibila poate fi o problemă majoră.

Probleme pentru persoanele cu pielea sensibila includ roseata, cuperoza, umflarea, erupții cutanate, piele uscată, senzație de constricție și general iritarea pielii. Pielea sensibila poate fi o problemă pentru cei cu diferite tipuri de piele, inclusiv cele cu tenul gras.

Iată 5 lucruri pe care ar trebui să faci pentru optime Goji Cream de îngrijire a pielii sensibile.

goji creamAu un test de alergie. Există diverse alergii care cauzează probleme de piele și se plătește întotdeauna pentru a vedea dacă puteți lucra o anumită problemă de piele. Dacă puteți determina exact ceea ce este cauza problemei, poate, (sau poate nu), să fie posibil să se facă ceva în privința asta.

Evita nume mare de produse de îngrijire a pielii. Mari nume de brand de Goji Cream pret produse de îngrijire a pielii sunt pline cu ingrediente care pot provoca cei cu pielea sensibila tipuri de a avea probleme. Din păcate, FDA nu reglementează puse în produsele de îngrijire a pielii și multe dintre ele conțin ingrediente care sunt suspectate sau cunoscute de a provoca cancer și alte condiții, inclusiv cauzează probleme de piele.

E ironic faptul că multe branduri de anti-imbatranire de îngrijire a pielii și produse crea, de fapt, probleme de piele, și alte probleme de sănătate. Pielea ta nu-i place de substanțe chimice artificiale, și mulți oameni vor găsi rezultatul este reacțiile cutanate de diferite tipuri.

Un exemplu pentru tine să se gândească. Există o gamă largă de produse chimice comune cauzate parabeni, care sunt utilizate pe scară largă în marile nume de brand de produse de îngrijire a pielii ca și conservanți. Parabenii sunt enumerate în cosmetice baza de date ca fiind periculoase, două, în special, ca un mare pericol de cel puțin 7 sau 8 pe o scară de la 1 – 10.

Parabenii pot fi cauzatoare de probleme de piele, și acesta este doar un exemplu. Sunt multe, multe ingrediente, cum ar fi acesta folosit în produsele de îngrijire a pielii, care pot fi cauza sanatosi piele de a deveni sensibile.

Și este exact același lucru cu produse cosmetice.

Aici este un exemplu. Testele recente au arătat duce în peste 50% din marile nume de brand rujuri inclusiv unele branduri care ar putea fi folosiți acum. Evita mare brand de produse cosmetice.

Și un test de alergie poate stabili că aveți o alergie la unul sau mai multe ingrediente din produsele cosmetice sau de îngrijire a pielii și produsele anti-imbatranire.

Pentru cei care au nevoie de înaltă calitate de îngrijire a pielii sensibile evitarea mare brand de produse cosmetice și de îngrijire a pielii poate, în sine, suficiente pentru a inversa problemele lor de piele.

Utilizați scăzut iritant detergenți atunci când spălat haine și alte articole de uz casnic. Detergenți de rufe poate provoca, de asemenea, probleme de piele, pentru cei cu pielea sensibilă și, de asemenea, pentru cei cu pielea normală, sănătoasă. De exemplu, dacă te speli pe pernă și foi într-un detergent de rufe, care în sine are alergeni sau iritanti piele apoi petrece 8 ore cu fața pe pernă, care în sine poate cauza probleme.

Și pentru a evita orice, inclusiv detergenți, cu parfumuri. Aceasta include produse cosmetice și produse de îngrijire a pielii. Parfumuri, din păcate, de asemenea, au problemele lor. Parfumurile sunt produse chimice și poate provoca probleme de piele la fel ca unele alte urât, (și nereglementat) ingrediente in marile nume de îngrijire a pielii și produse cosmetice.

Găsi unele produse cosmetice naturale și de îngrijire a pielii și produsele anti-imbatranire pentru a utiliza.

Nu sunt excelente, naturale, produse cosmetice și produse de îngrijire a pielii disponibile. Acestea sunt realizate de către întreprinderile mici companii de nișă, care nu sunt nume de uz casnic. Aceste companii au un angajament de a face de înaltă calitate de îngrijire a pielii și produsele anti-imbatranire si cosmetice, care sunt perfecte pentru optime de îngrijire a pielii sensibile. De obicei, acestea sunt extrem de preț competitiv, deoarece aceste companii nu-și petreacă mare pe publicitate TV.

Și, de obicei, produsele vor face ceea ce spun ei vor, spre deosebire de cele mari nume de brand de produse pe care le vedem pe rafturile magazinelor, care ar trebui să fie evitate.

Produsele lor sunt realizate cu natural de ingrediente din plante cunoscute pentru a fi în condiții de siguranță și non-alergene, și aceste companii au la fel de mult angajament pentru siguranța și calitatea produselor lor. Și produse de îngrijire a pielii pentru pielea sensibila sunt perfecte pentru cei cu probleme de piele.

Pentru persoanele cu pielea sensibila piele bună de sănătate este o problemă serioasă. În afară de urâțenie de roșeață și uscăciune, iritație și mâncărime poate conduce ai înnebunit. De îngrijire a pielii sensibile este o mare problemă pentru acei oameni.

Deci, dacă aveți probleme grave ale pielii există 5 lucruri pe care le puteți face pentru a începe inversarea problema. Face Goji Cream toate aceste lucruri și ați putea găsi că problemele de piele aveți doar dispar. Nu e garantat, desigur, dar asta e cel mai bun loc pentru a începe pentru optime de îngrijire a pielii sensibile.

LEAVE A REPLY