Adevărul Despre Eco Slim Diete Low Carb

eco slim

Carbohidratii sunt surse majore de energie și au niște roluri specifice în corpul uman. Acestea sunt surse primare de combustibil pentru creierul uman. Deși corpilor Eco Slim cetonici poate furniza cele mai multe de energie pentru creier în timpul unei foamete de stat, axonii nu poate folosi nimic, dar glucoză. Acest lucru face carbohidrati vital pentru funcția de fiecare neuron din creier și în sistemul nervos. În plus, carbohidratii sunt singurele surse de combustibil, care sunt acceptabile pentru a rinichilor și a celulelor roșii din sânge.

Acum cei mai Eco Slim  mulți oameni vor găsi necesitatea de carbohidrati la celulele roșii din sânge să fie surprinzător, deoarece celulele rosii din sange transporta oxigenul.

Cu toate acestea, munca lor este de a transporta oxigen și nu să-l folosească pentru ei înșiși, astfel încât acestea trebuie să își extrag energia din glicoliza anaeroba. Cu toate acestea, creierul este de departe cel mai mare consumator de glucide. Combinația de creier, rinichi, și de celule roșii din sânge consuma o medie de aproximativ 130-150 de grame (~500 la 600 de calorii) de carbohidrati pe zi.

Dacă organismul este privat de adecvate de carbohidrati, acesta va utiliza procesele de gluconeogeneză (a face din nou glucoză) și cetogenezei (a face din cetone) pentru a furniza energie pentru funcțiile vitale. Este important să rețineți că grăsimile nu sunt bune combustibili pentru prepararea de glucoză, deoarece glicerol grup este doar o parte a unei trigliceride, care poate fi folosit pentru a fabrica glucoza. Acizii grași pot fi oxidate sau convertit la cetone.

Principala sursă de Eco Slim pret materii prime pentru a face noi glucoza va veni din aminoacizi în proteine musculare. Toate amino-acizi au un grup de amine, un carboxil (acid), și o catenă laterală care determină tipul și natura aminoacizilor. Diferite aminoacizi sunt peptide legat în diferite combinații pentru a face proteine diferite în corpurile noastre.

Ori de câte ori organismul descompune proteine, diverse aminoacizi sunt eliberate. Unii dintre acești aminoacizi sunt potrivite pentru a face glucoză (glucogenic), unele sunt potrivite pentru a face corpilor cetonici (ketogenic), iar unele pot fi folosite pentru orice scop. În orice caz, organismul are de a elimina grup de amine din ele înainte de a le folosi. Eliminat grup de amine se vor alătura alți ioni pentru a deveni amoniac. Cu toate acestea, deoarece amoniacul este toxic, organismul va folosi acid uric ciclu pentru a converti amoniac în acid uric.

Acest proces are loc în ficat, în același timp, că gluconeogeneză și cetoza au loc în ficat.

eco slimDeși acidul uric este mai puțin toxic decât amoniac, acid uric poate cauza probleme, cum ar fi guta. Rinichii vor efectua muncă suplimentară pentru a alunga acest acid uric prin urină. Pentru că rinichii au nevoie de carbohidrati, acestea vor fi reduse la combustibil în timp ce efectuează o muncă suplimentară pentru a elimina aceste deșeuri. Pierderea de țesut slab pentru a furniza aminoacizi și pierderea de apă ca urmare a producției de urină cont de pierdere în greutate pe diete low carb. De asemenea, acizi grași și aminoacizi sunt transformate în corpi cetonici pentru a compensa lipsa de energie. Cu alte cuvinte, de pierderea de grăsime, care are loc de fapt, o mare parte din aceasta se întâmplă pentru că prin tăierea carbohidrati, persoana este practic reducerea de calorii.

Este important să știți că tipul de gluconeogeneză din cauza low-carb diete apare pentru un motiv diferit și folosește materii prime diferite de la tipul care apare între seturi de exercitii intense. Tipul care rezultă din exercitarea folosește acid lactic ca materie primă și aerobic lipoliza ca sursă de energie. Tipul care rezultă din diete low carb folosește deaminated și decarboxilat aminoacizi ca materii prime, și este o foame de proces. În plus, primește energie de la corpi cetonici care rezulta din cetogenezei care este un alt foame proces. Ca urmare, dietele sarace in carbohidrati sunt dietele de înfometare, prin definiție, și ei determina organismul să se canibalizeze propriile sale țesuturi vii (musculare), atunci când este înfometat de un nutrient vital (carbohidrati). Acest lucru este în concordanță cu definiția de o dieta foame.

Un alt fapt interesant este că organismul va inhiba glicoliza când glucide (glicogen) magazinele sunt mici. Pentru că carbohidrati (din cauza glicoliza) produce energie utilizabilă (ATP) mai repede decât orice alt nutrient, aceasta explică degradat athletic de performanță și de lipsa de Eco Slim energie experimentat de subiecți pe diete sarace in carbohidrati. Nu este de mirare că triatleti, marathoners, stivuitoare electrice, sau alte nivel ridicat de rezistență sau sportivi de anduranta ar efectua slab pe diete low carb. De asemenea, riscurile potențiale de diete low carb includ suprasolicitat rinichi, gută, deshidratarea, epuizarea mineral, și hipoglicemie.

LEAVE A REPLY