Artrita reumatoida – Simptome si Tratament

Artrita este un termen comun pentru o boală care acoperă un spectru larg, care cuprinde mai mult de o sută de boli. Cele mai comune două tipuri de artrita sunt osteoartrita si artrita reumatoida. Osteoartrita este cea mai comuna, în timp ce artrita reumatoida este al doilea cel mai comun. Artrita reumatoida, cu toate acestea, este forma cea mai severa de artrita.

Care sunt Simptomele de artrita Reumatoida?

Cum stii ce tip de artrita aveți? Există anumite simptome prezente pentru diferite tipuri de artrita:

 • Paloare
 • Pierderea poftei de mâncare
 • Febra
 • Gama de mișcare este limitată
 • Senzație de amorțeală sau Furnicături
 • Roșeață a pielii
 • Inflamație a pielii
 • Mână și deformări ale piciorului
 • Glande umflate
 • Noduli sub piele – rotund și fără durere
 • Pleurezie – inflamație a plămânilor

Artrita reumatoida simptomele pot varia și pot include oricare dintre simptomele de mai sus sau toate simptomele de mai sus. Diferite simptome pot fi evidente la diferite stadii ale bolii. Consulta un medic cu o listă de simptome cunoscute pot ajuta să descoperi dacă artrita reumatoidă este tipul de artrita trebuie. Active și Inactive artrita Reumatoida este o forma de artrita care pot apărea în etape. Artrita reumatoida simptome pot fi active sau inactive. Atunci când simptomele sunt inactive, pacientul este în remisie – și poate avea perioade lungi de timp fără simptome prezente. Semne de un episod acut-up pot include:

 • Oboseala
 • Dureri în mușchi și articulații
 • Rigiditate în articulații
 • Febra poate fi prezenta
 • Pierderea poftei de mâncare
 • Articulații pot deveni rosii, umflate, dureroase, și de licitație

În timpul unui episod acut-up de artrita reumatoida simptome, rutina de zi cu zi pot deveni extrem de limitate. Lucruri pe care le ia pentru a acordat, cum ar fi deschiderea ușilor, deschiderea borcane, și, uneori, chiar și mersul pe jos, deveni prea dureros. În momente ca acestea, este important să înțelegeți că este bine să lași pe alții să te ajute. Iertarea poate avea loc în orice moment – nu există nici o rimă sau motiv. Simptomele pot dispărea în orice moment – și ei pot începe din nou în orice moment. Uneori, iertarea poate dura câteva zile, iar altele ori, poate dura câteva luni. Artrita Reumatoida Tratament

Ca în orice boală, ar trebui să consultați medicul pentru diagnostic. După ce le-au împărtășit artrita reumatoida simptome cu medicul dumneavoastră, el/ea poate sugera teste, inclusiv teste de sange si radiografii ale articulațiilor. Medicul dumneavoastră utilizează rezultatele acestor teste, împreună cu simptomele tale, în scopul de a face un diagnostic.

Odată ce un diagnostic a fost făcut, ar trebui să discutați opțiunile cu medicul dumneavoastră. Nu există nici un tratament cunoscut pentru artrita reumatoida – dar mulți oameni au gestionat eficient pentru a controla artrita reumatoida simptome de alimentație sănătoasă, menținerea o greutate sanatoasa, și exercită în mod regulat. Este foarte important pentru a menține starea generala de sanatate – fizic și mental – în scopul de a gestiona artrita reumatoida simptome. Un lucru foarte important de reținut este faptul că, chiar dacă artrita reumatoidă este în remisie și nu ați prezentat simptome de luni de zile, este important să se mențină sănătos mod de viață. Tu ar trebui să mențină dumneavoastră exercițiu de rutină, în scopul de a menține mușchii în jurul articulațiilor puternic, astfel încât atunci când articulațiile trebuie să se bazeze mai mult pe muschii, muschii va fi capabil de a transporta sarcina.

Înainte de a utiliza medicamentul, pentru a trata artrita reumatoidă, ar trebui să vă educe cât mai mult posibil. Aflați tot ce puteți despre posibilele efecte secundare, cum de medicamente interactioneaza cu alte medicamente și alimente, și cât de medicamente va afecta viața de zi cu zi. Pentru unii oameni, controlul artrita reumatoida simptome cu medicamente ar putea fi răspunsul. Alții pot alege să nu-și asume riscurile asociate cu medicamente disponibile pentru tratamentul artritei reumatoide.

Pentru cei care aleg să nu ia acest risc, exista multe tratamente naturale care ajuta la controlul artrita reumatoida simptome. Există multe remedii pe bază de plante, care pot fi ingerate pentru a ajuta ușura simptomele și multe remedii pe bază de plante care pot fi folosite ca uleiuri de masaj și alifii pentru a ajuta la usura durerea și inflamația articulațiilor. Multe acasă căi de atac au fost eficiente pentru oameni de ani de zile – cheia este de a găsi unul care va lucra pentru tine.

LEAVE A REPLY