Bărbați Xtrasize Hormoni Afectează Libidoul, Putere, Ambiție și Spirit

xtrasize
Bărbați Xtrasize Hormoni Afectează Libidoul, Putere, Ambiție și Spirit
Rate this post

Bărbați hormoni du-te prin fluctuații în diferite etape ale vieții. Cred că doar un adolescent atunci când testosteron este aglomerează și mintea și trupurile lor nu sunt obișnuiți să-și efectele lor. Supratensiunile sunt haotice și poate duce la sentimente de a fi puternic și de încredere și Xtrasize efectuarea de acțiuni fără să analizeze cu atenție consecințele. Prea mult le dă acnee și creșterea rapidă a părului facial și devin impulsiv, agresiv și fertile cu dorinta sexuala. În calitate de organism de nivelurile de producție, nu este o perioadă de stabilitate, putere, respect de sine, de control si de bine. Cu toate acestea, nivelurile de scădere ca și bărbații de vârstă și de testosteron poate fi transformată în alte forme, în funcție de mediu, dieta. Compoziția corpului și de a exercita, de asemenea, afecta nivelul de testosteron precum și modul în care este procesat în organism. Bărbații sunt atrași prin anunțuri de substituție cu testosteron și singurul lucru pe care majoritatea practicienilor măsură sunt nivelurile de testosteron. Există mult mai mult la ea.

Simptomele de Xtrasize Testosteron scazut sau Andropause

xtrasize

Spre deosebire de femei, care au puternice indicatori, cum ar fi bufeuri, transpirații nocturne și schimbări în ciclul lor, simptomele de menopauza de sex masculin sunt lent și insidios. Cele mai frecvente plângeri sunt:

 • Pierderea libidoului
 • Disfuncție erectilă
 • Cresterea in greutate
 • A scăzut puterea
 • A scăzut rezistenta
 • Lipsa de competitiv
 • Pierderea motivației
 • Lipsa de încredere în sine
 • Modificări ale dispoziției
 • Anxietate
 • Iritabilitate
 • Depresie
 • Tulburari de somn
 • Pierderea de vitalitate
 • Memorie slaba

O mare greșeală este să-și asume acest lucru este normal sau doar ca urmare a îmbătrânirii sau scăzut de testosteron. Debutul acestor simptome este de obicei lentă și treptată. Există mulți factori care contribuie la aceste simptome și toate trebuie să fie luate în considerare pentru a obține cel mai bun rezultat. Poți să-ți recapeți energia tinereții, puterea și vitalitatea precum și a realiza multe alte beneficii de sănătate în condiții de siguranță.

De Substituție Hormonală Îmbunătățește Sănătatea

Testosteron la barbati este ca estrogen la femei. Efectele merg dincolo de reproducerea puilor și sex. Te-au receptori în multe organe și țesuturi pentru a menține sănătatea și vitalitatea. Următoarele sunt câteva efecte de niveluri optime:

 • Spori încrederea în sine
 • Stimula stima de sine
 • Îmbunătăți starea de spirit și somn
 • Simt un sentiment de bine
 • Forta musculara
 • Pentru a maximiza rezistenta
 • Construi rezistenta osoasa
 • Cresterea masei musculare
 • A spori libidoul si erectii
 • Crește energia și vitalitatea

O mare greșeală este de a atribui toate simptomele și se așteaptă la o îmbunătățire de doar oferindu-testosteron. Este important să se măsoare altor hormoni și metaboliți sau cum corpul tau procesele de testosteron și de a monitoriza efectele secundare.

Testosteronul este legat de proteine

Testosteronul nu călătorească liber prin sânge. Este solubil în grăsimi și trebuie să fie legat de o proteină numită Sex Hormone Binding Globuline (SHBG). Mai SHBG ai ține de testosteron, cu atât mai puțin este disponibil pentru tesuturi. Adevărata măsură a ceea ce este disponibil pentru țesuturi este măsurarea testosteron liber.

Doar testosteron liber este biologic activ și poate intra în celulă și activarea receptorilor.

Producția de SHBG afectează capacitatea de testosteron pentru a exercita efectele sale

Estrogen si hormoni tiroidieni crește producția de SHBG și scade testosteron liber

Androgeni hormon de creștere și reduce SHBG și crește testosteron liber.

Tulburări hepatice poate crește SHBG și mai mici de testosteron.

Injectabil, testosteron sintetic poate crește inflamația ficatului și creșterea SHBG mult mai mult de la topic bioidentici formă.

Pentru a în mod corespunzător de doze de testosteron, este important să fie conștienți de toți factorii care influențează efectele sale. Tipul și modul în care este livrat, fie prin piele sau prin injectare pot influența efectele si efectele secundare.

Hormonii sunt convertite în alte hormoni

Enzimele din organismul transforma testosteronul intr-un foarte puternic testosteron numit dihidrotestosteron (DHT) și la estrogen. Fiecare persoană este unică cu privire la cât de mult le converti și starea lor nutrițională; dieta, exercitii fizice si greutate pot influențe conversie.

Prea mult estrogen poate provoca creșterea în greutate, creșterea sânilor, apatie, depresie și creșterea SHBG face testosteron mai puțin disponibile să aibă efecte. Acest lucru poate fi rezultatul de estrogeni de mediu a fost găsit în materiale plastice, erbicide și pesticide și hormoni din carne, precum și deficitul de zinc și de grăsime abdominală. Conversia testosteronului în estrogen apare in grasime viscerala. Deci, pentru a păstra crescute de testosteron și estrogen scăzut:

 • Pierde in greutate
 • Scădere de mediu estrogeni
 • Reface deficiențe nutritive cum ar fi zinc
 • Construi musculare de greutate de ridicare

Mulți bărbați conversia testosteronului în DHT și acest lucru poate duce la pierderea parului. Acesta a fost, de asemenea, a crezut că acesta a crescut în dimensiune a prostatei și a dus la cancer, cu toate acestea, cele mai recente studii indică faptul că numai cauzeaza pierderea parului. Cea mai mare greșeală este să păstrați oferindu-testosteron liber nivelurile sunt scăzute. De multe ori acesta este convertit la DHT și poate provoca agresivitate, pierderea părului și starea de spirit leagăne. Studiile au arătat dezvoltarea timpurie de pierdere a parului a fost asociat cu dubla riscul de a dezvolta cancer de prostata. Completarea cu ierburi, cum ar fi saw palmetto și urzici sau un medicament finasteride (Proscar sau Propecia) poate reduce conversia în DHT și încetini pierderea parului.

Este în Siguranță?

Până în prezent, nu au existat studii care link-ul de testosteron la dezvoltarea cancerului. Medicii evita oferindu-i pentru oricine, cu active de cancer din cauza fricii că poate accelera cresterea celulelor canceroase.

Orice substanță poate fi abuzat, prin urmare, o monitorizare atentă de simptome și efecte secundare, cum ar fi creșterea numărului de celule roșii sanguine, valori crescute ale enzimelor hepatice, o accelerată creștere în antigenului specific prostatic (PSA), pierderea parului si nivelurile de testosteron total și liber, SHBG, DHT si a altor hormoni care influențează nivelurile este cheia pentru siguranță. Puteți obține rezultate superioare atunci când aborda probleme de stil de viață, cum ar fi dieta, exercitii fizice, suplimente, și somn, precum și evitarea toxine de mediu.

Armonizează-ți hormoni cu stilul de viață de anunțuri, atunci când toate acestea eșuează, solicitați sfatul unui anti îmbătrânire, Xtrasize medicina functionala expert pentru a vă ajuta să echilibru cu hormoni bioidentici testosteron. Cauta pe cineva care va lua în considerare dieta ta și unic genetice și metabolice machiaj pentru personalizat, personalizate de îngrijire.

LĂSAȚI UN MESAJ