Caderea Parului Remedii – Naturale Convenționale De Tratament

Rate this post

Chelie model de sex masculin, de asemenea, numit alopecie, este caracterizat prin parului indepartezi de la părțile laterale ale frunții, cunoscut ca un linia parului indepartezi; o suplimentare de patch-uri chel poate dezvolta pe partea de sus. Este mult mai ușor pentru a preveni care se încadrează de păr sănătos decât să crească părul în foliculi care sunt deja în stare latentă. Chelie este pur și simplu starea de lipsit de păr în cazul în care de obicei creste, mai ales pe cap.

Multe femei observa pierderea parului de aproximativ trei luni după ce au avut un copil, in timpul sarcinii, nivelurile ridicate ale anumitor hormoni determina organismul pentru a menține părul care în mod normal ar cădea și atunci când hormoni reveni la valorile anterioare sarcinii care părul cade și ciclul normal de creștere și pierdere pornește din nou. Daca glanda tiroida este hiperactiva sau underactive, parul poate cadea; tratarea bolilor tiroidiene va ajuta la remedierea acestei probleme. Proasta digestie, paraziți și deficiențe nutritive, cum ar fi fier sau deficit de biotina nu ar trebui să fie trecute cu vederea ca posibile cauze.

Alopecia areata este o boala autoimuna, de asemenea, cunoscut sub numele de “la fața locului chelie”, care poate duce la pierderea parului variind de la o zona la fiecare fir de păr pe tot corpul.

Dacă un medicament este cauza caderii parului, medicul dumneavoastră poate fi capabil de a prescrie un alt medicament sau s-ar putea găsi chiar nu ai nevoie de medicamente, la toate. De aproximativ 3 sau 4 luni dupa o boala sau o intervenție chirurgicală majoră, brusc poți pierde temporar o cantitate mare de par; această pierdere a parului este legat de stresul de boala.

Pierderea parului poate surveni ca parte a unei boli subiacente, cum ar fi lupus sau diabet. În trecut se credea că chelie a fost moștenită de la o persoană de bunicul matern; în timp ce există o bază pentru această credință, ambii părinți contribuie la puii lor de probabilitatea de pierdere a parului. Tumori și excrescente ale pielii pot induce, de asemenea, localizate chelie.

Există medicamente, remedii din plante și aplicații topice pentru pierderea parului. Duc un mod mult mai natural, cu tratament, dacă este posibil; luarea de medicamente caderea parului necesita multe luni de expunere la substanțe chimice. Există acasă căi de atac naturale și multe rețete pentru a face amestecuri de a aplica topic pe scalp.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că există efecte secundare și reacții adverse grave, uneori cu medicamente care sunt frecvent utilizate pentru pierderea parului. Imunosupresoare aplicat pe scalp s-a demonstrat inversa temporar alopecia areata, deși efectele secundare ale unora dintre aceste medicamente fac aceasta terapie discutabil. De reducere a stresului pot fi de ajutor în încetinirea căderii părului.

Minoxidilul este un medicament care este folosit zilnic pentru a preveni pierderea parului, dar poate crea probleme cu inima; parul creste este foarte bine, numai pe partea de sus a capului și pot cădea din nou în curând după ce medicamentul este oprit. Minoxidilul este un medicament foarte scump, costă aproximativ o sută de dolari pe lună pentru tratamentul zilnic. Propecia este disponibil cu o baza de prescriptie medicala; vine sub forma de pastile, este doar pentru bărbați și poate dura până la șase luni înainte de a putea spune dacă acesta este de lucru.

Suc de ceapa si miere remediu pentru caderea parului: se prepară un fir de păr în creștere elixir prin combinarea 1/4 ceasca de suc de ceapa cu o lingura de miere; se maseaza scalpul cu amestecul în fiecare zi. Masaj scalp noapte de noapte cu un amestec de ulei făcut de-o parte ulei de rozmarin și două părți ulei de migdale. Asiatice remediu pentru caderea parului – freca de ulei de susan pe scalp în fiecare noapte, se acoperă cu un capac sau prosop vechi; în dimineața se spală cu un șampon pe bază de plante, se clătește cu o soluție de o lingura de otet de mere intr-un sfert de litru de apă.

Ulei de măsline și rozmarin remediu pentru caderea parului – folosiți cantități egale de ulei de măsline și ulei de rozmarin; combina-le într-o sticlă, se agită energic, masaj în scalp, pus pe un capac și șampon în dimineața. Ulei de usturoi remediu pentru caderea parului – la culcare, puncție un cuplu de usturoi pearles, uda de ulei pe scalp, masaj, se acoperă cu un capac, sampon si se clateste dimineata. Încercați să utilizați dublu-putere pe bază de plante de ceai de salvie ca un fir de păr de clătire sau se aplică la scalp în fiecare zi ca un tonic.

Frecați ulei de vitamina E în scalp în fiecare noapte.

Încercați masajul scalpului în fiecare zi. Polygonum Multiflorum este o tradițională Chineză remediu pentru caderea parului; dacă planta în sine este util, în general, de siguranță și de control al calității de plante importate din China poate fi pusă la îndoială.

Sangelui la nivelul scalpului este important. Un pacient a raportat că el a folosit ulei de cocos pe par si scalp timp de un an și în acest timp parul a devenit mai gros și el a avut mai mult de ea pe partea de sus a capului în cazul în care el a fost indepartezi un pic; de bun ca un gel de păr. Oțet de cidru de mere folosit ca un fir de păr de clătire poate stimula cresterea parului.

Amintiți-vă că regrowing de păr este un proces lent, așa că nu te uita pentru rezultate peste noapte pentru orice remediu sau tratament încercați. Amintiți-vă că orice medicamente luați pentru pierderea parului va fi un angajament pe termen lung; ia în considerare riscurile pentru sănătatea ta înainte de a face acest lucru. Păstrați în minte că pierderea parului ar trebui să fie continuu tratați, de preferință naturale, cu toate acestea, chiar și după ce se oprește.

LĂSAȚI UN MESAJ