Carb Ciclism:Alternativă Inteligentă La Eco Slim Diete Low Carb

Eco Slim
Rate this post

Amintiți-vă, atunci când erai adolescent și a avut o multime de energie? Probabil că ai putea mânca nimic din ce ai vrut, fara a castiga in greutate. Asta pentru că trupul tău a fost de a produce niveluri ridicate de hormoni anabolici, inclusiv hormoni de creștere, hormoni sexuali, și DHEA. Așa cum am vârstă, cu toții încep să producă mai puțin de acești hormoni vitale. Cu toate acestea, nu trebuie să fie așa. Puteți crește corpul dumneavoastră Eco Slim producției naturale de hormoni anabolici de a începe un carb de ciclism program. Carb de ciclism vă permite pentru a optimiza sănătatea dumneavoastră, pierde în greutate, și simt minunat, fără a renunța la alimentele pe care le iubesc.

Ani de zile am ajutat membrii rus Național de Atletism picătură de grăsime, construi musculare, și de a îmbunătăți performanțele lor prin Eco Slim alternarea între zile de a manca o cantitate normală de carbohidrati si zile de limitat consumul de carbohidrati. Această metodă a produs rezultate uimitoare, deoarece a fost bazat pe stiinta adevarata, nu hype de introducere pe piață de către dieta industrie.

Când m-am mutat în America, am început să văd clienții care au ținut dietă și și-a exercitat în mod regulat, dar încă nu a putut pierde in greutate. Ei nu au dat seama că un încetinit metabolismul întârziau eforturile lor. Asta e atunci când am decis să creeze un plan care ar putea fi la fel de eficace ca programul l-am dezvoltat pentru sportivii ruși, dar destul de simplu pentru oricine de a utiliza. Carb Ciclism Dieta s-a născut.

Carb de Ciclism este Eco Slim diferit de low-carb restiction diete.

Eco SlimTipic low-carb diete nu funcționează pe termen lung, deoarece acestea conțin prea multe calorii. Acestea necesită, de asemenea, pentru a evita carbohidrati pentru tot restul vietii tale, care lasă repede cele mai multe oameni simt defavorizate și nemulțumit. Alimentatie ar trebui să fie plăcută, nu stresant. Chiar mai rău, dietele sarace in carbohidrati pot distruge metabolismul și deteriorarea stării dumneavoastră de sănătate. Tradițional low-carb diete interdicția de fructe și anumite legume. Nu are sens să nege corpul tău aceste alimente, care protejează împotriva cancerului, hipertensiune arterială și boli de inima. Obținerea se potrivesc nu este doar despre pierderea în greutate, este vorba despre obținerea de sănătate.

Pentru a înțelege știința din spatele carb ciclism, aveți nevoie pentru a înțelege un pic despre cele două importante procese corporale care determină modul în care arata si se simt – anabolism și catabolism. Anabolismul este procesul alimentate de hormoni anabolici, care permite corpul tau pentru a construi musculare. Ca oameni mai tineri, ne-a produs o mulțime de important anabolice de creștere și hormoni sexuali. Pe masura ce imbatranim, corpul nostru produce mai puțin de acești hormoni, ceea ce duce la o incetinire a metabolismului, rezultând în creșterea în greutate și probleme de sănătate.

Catabolismul este procesul prin care corpul tau arde de grăsime.

Multe diete populare, inclusiv cele mai multe planuri de low-carb, se concentreze doar pe catabolism, în timp ce ignorând complet altele, benefice parte – anabolism. Prin urmare, ele nu ajuta să rămâi tânăr mai mult, construi musculare sau ajuta organismul dumneavoastră să producă mai mulți hormoni anabolici. Este important să realizăm că în timp ce catabolismul distruge grăsime, se distruge, de asemenea, oase și proteine. Proteinele sunt foarte importante pentru sanatatea ta. Pe masura ce imbatranim, vom începe a pierde proteinele din muschi, cartilaj, și pielea. Acest lucru duce la o scădere osoase și a masei musculare, probleme cu articulatiile noastre, și chiar a ridurilor. Dacă vrei să rămâi tânăr mai aveți nevoie să ia măsuri pentru a preveni proteine și pierderea de masa osoasa. Prin urmare, în scopul de a pierde grăsime în mod sănătos, trebuie să lovi cu piciorul-a începe metabolismul și de a crește corpul dumneavoastră producției naturale de anti-imbatranire hormoni anabolici.

Să urmeze un carb de ciclism plan, pur și simplu alterna între zile de a manca o cantitate normală de carbohidrati si mai mici-carb zile. Timpul normal de carbohidrati de zile, am recomanda consumul între 350-400 de grame de carbohidrati. Asta e ceea ce ai, probabil, deja mănâncă. Păstrați în minte că ar trebui să se concentreze pe consumul nerafinat carbohidrati din cereale integrale, fructe și legume. Limitat de carbohidrati rafinati din zahăr și prelucrate în făină albă. Pe limitată carb zile, nu mânca orice alimente care conțin zahăr sau făină albă. Încercați să păstrați carbohidrati sub 300 de grame pe zi. Niciodată nu trebuie să te înfometezi sau să se simtă foame, chiar și pe un număr limitat de carbohidrati de zile.

Suna complicat? Nu e! Numărare carbohidrati este destul de ușor odată ce te obișnuiești de ea. În Plus, mic efort Eco Slim suplimentar va aduce o mare răsplată. Dacă combina carbohidrati cu bicicleta cu exercitii fizice, te va proteja de varsta legate de boli, cum ar fi osteoartrita, boli cardiovasculare, și chiar forme de cancer. De asemenea, va arata si se simt minunat.

LĂSAȚI UN MESAJ