Cinci Ieftine și Eficiente Metode de Prevenire a caderii Parului

1.) Ia un test de sange! Un simplu general anual analizele de sânge pot indica orice probleme ai putea avea. Repararea acestor probleme poate ajuta la prevenirea caderii parului. În cazul meu, a fost un caz ușoară de anemie. Am luat pastile de fier, care a ajutat corpul meu ajunge acolo unde trebuia să fie. În timp ce anemie si pierderea parului este cea mai mare parte o problemă cu femeile, alte probleme, cum ar fi probleme cu glanda tiroidă se întâmplă în bărbați și femei și de a provoca pierderea parului pentru ambele. Abordarea cauza de pierdere a parului, cum s-ar putea descoperi printr-un test de sange, poate preveni pierderea parului și sperăm să se întoarcă înapoi la normal (complet) cap de păr. $5 sticla de pastile de fier într-adevăr m-a ajutat, deci, înainte de a cheltui bani pe produse chimice concentrate, asigurați-vă că pentru a găsi rădăcina, (haha) a problemei căderii părului.

Costul? Pastile de fier: $5 – teste de sange: depinde de furnizorul de asistență medicală. Desigur, a vedea un medic, un doctor, un doctor, dar realist, știu că nu toată lumea are asigurare de sănătate sau își poate permite să facă teste de sânge. Încercare și eroare nu este cea mai bună metodă pentru tratarea caderii parului, dar dacă știi deja că ai probleme cu anemia, nu este de gând să te rănesc (sau cont bancar!) pentru a încerca unele pastile de fier.

2.) Trata parul drept! Am fost în mod constant să-mi smulg părul pe spate și de fiecare dată am luat-o de coada de cal mai cazut parul. Vă gândiți, probabil, “da, sigur, cozi de cal provoca pierderea parului,” dar e adevărat – am putut vedea zeci (zeci) de fire de par fiind scoasă de fiecare dată când mi-am luat coada de cal. Și da, am folosit “fină” trupe fără piese metalice. Mulți oameni care poartă cornrows, tesaturi sau extensii de păr și piardă părul. Și, uneori, aceste opțiuni de stil permanent ucide rădăcina firului de păr. M-am oprit poartă cozi de cal strans si am observat mai puține fire de păr care se încadrează sau ruperea cand mi-am facut parul normal periaj. Științific sau nu, am fost convins de propria mea “științifice” experiment care poartă cozi de cal a fost cauza pierderea parului. Același lucru este valabil și pentru bărbații care poartă cozi de cal, pălării sau bandane. Orice fel de tragere, presare sau împingând poate provoca pierderea parului si ruperea.

Costul? GRATUIT!

3.) Obține o rarire a parului taie! Sună ciudat, nu? Ai parul se subtiaza, asa ca o subtiere tunsoare – ce fel de sfat e asta? Ei bine, pentru mine chiar m-a ajutat în două moduri. În primul rând, m-a împiedicat să-mi smulg părul din spate. Înainte de a mi-am tăiat părul, părul meu a fost subțierea în față și gros în spate și a fugit până la mijlocul spatelui. A fost literalmente grele, mereu mă face cald sau în calea mea și am vrut doar să-l pună într-o coada de cal. Care (vezi # 2) mi-a facut parul pierdere chiar mai rău. În al doilea rând, grele lungimea parului a fost tras în jos meu deja fragil păr (din cauza anemiei, vezi # 1). Deci, atunci când în cele din urmă am inceput sa iau fier, mi-am promis să oprească cozi de cal! Dar parul meu a fost prea grele și greu de gestionat. În ciuda subțierea față, spate și laterale, parul meu a fost mai gros! Stilist de par folosit o lamă de ras pentru a subțire părul la coroana în jos pe “interior” de parul meu. Du-te la salon și cere stilistul să taie părul cu o lamă de ras în loc de foarfece, lăsați lungime, dar subțire. Când tunsoare a fost terminat, am avut-o despre o cutie de pantofi sau mai multe complete de păr, dar parul meu a păstrat lungime și stil. M-am simțit ca 10 de lire sterline au fost ridicate de pe capul meu! De asemenea, a făcut subțire părți în fața mai puțin vizibile.

Costul? Prețul unui regulate taie părul. Cu toate acestea, trebuie sa gasesti pe cineva priceput in ras-numai tunsori. Nu permit ca cineva să facă acest lucru cu dinți-foarfece – l va ucide părul tău! (Pentru unele dintre tunsoare este OK, dar 90% ar trebui să fie făcut de ras.) Dacă normale stilist de par nu face acest tip de tuns (multi nu o fac) încercați să căutați pentru un salon care să satisfacă din Asia de păr. Asiatice stilisti de par (sau cei care taie parul din Asia) cu experiență cu care au de a subțire în jos de păr și sunt instruiți în reducerile de ras.

4.) Sampon Anti-matreata cu pietre! În 1998, un studiu științific a arătat că pentru barbatii care sufera de pierderea parului (alopecie androgenică), anti-matreata sampon Nizoral fost la fel de eficace ca Rogaine in prevenirea caderii parului. Deși nu știu exact cum sau de ce, rezultatele studiului spun că acest produs reduce inflamatia, prevenind astfel caderea parului. Pentru a fi sincer, când m-am dus la subtierea parului reduce (vezi #3), hair-stylist mi-a spus că am avut matreata, asa ca am inceput sa folosesc un sampon anti-matreata. Eu nu susține sau orice altceva, dar eu nu folosesc Capul și Umerii, într-un frumos mirositoare versiune. În timp ce eu n-am avut matreata în viața mea, am făcut par a fi mâncărime capul meu o mulțime în timp ce acest lucru subtierea parului lucru s-a întâmplat, dar poate a fost din cauza constant de cozi de cal sau anxietate cu privire la subtierea parului. Oricum, parul meu devine încet înapoi la normal și probabil voi continua să folosesc Capul și Umerii. Poate Nizoral este mai eficient, pentru cazurile severe, dar pentru mine Capul și Umerii pare a fi a face capul meu fericit! Pentru matreata sampon nu are nici vitamine, minerale sau păr strengthing agenți (în afară de Zinc în măsura în care știu), nu folosesc un 2-în-unul sau ambele șampon și balsam pentru matreata (vezi # 5).

Costul? O sticlă de Nizoral este sub 20 de dolari și Cap si Umeri este prețul “normal” sampoane.

5.) Starea ta de par! Multe condiționat oferă promisiuni de a preveni pierderea parului – de la 50 de dolari o sticla. Nu ai nevoie de ceva scump balsam pentru a obține nutrienții de care parul tau are nevoie. Recomandarea mea este de a alege un balsam cu vitamine B, vitamina E, vitamina F, biotină și/sau PP. Un “normal” la pretul conditionat pot avea aceste elemente – trebuie doar să verificați și să vedem ce are de oferit. Din moment ce nu s-ar putea găsi tot ce vrei într-un singur balsam, e perfect în regulă (și chiar de preferat) pentru a avea o câteva diferite. Am unul care e vitamina-based, unul care are de biotina, unul a cărui mare vinde este de keratină și un altul care are uleiuri. Varietatea este condimentul de viață! Am folosi, de asemenea, condiționat de ulei si nu crema de umiditate (mi se pare prea lipicios), dar este într-adevăr doar ceea ce ai prefera. Există chiar și condiționat spray-uri, care am, de asemenea, unul si-l folosesc alternativ cu ulei de păr. Părul condiționat are ulei de limba mielului de ulei în ea, care este un acid gras Omega-6. Limba mielului de ulei este, de asemenea, bun pentru a trata afectiuni ale pielii cum ar fi psoriazis, care de multe ori se poate întâmpla pe scalp.

Costul? Îmbogățit cu vitamina sau biotina șampoane nu sunt scumpe! Nu te păcălit să cumpere o bancnotă de 50 de sticla de balsam sub auspiciile că acesta previne pierderea parului. Toate îmbogățit cu vitamina conditionat va preveni caderea parului! Parul condiționat uleiuri sunt, de asemenea, un preț rezonabil și puteți găsi cu ușurință unul bun pentru sub 20 de dolari. Parul condiționat spray-uri sunt, de asemenea, un preț rezonabil, pentru a alege doar unul care nu este lipicios – puteți încerca cele mai multe dintre ele în magazin.

LEAVE A REPLY