Conectează-te Cu Mintea Corpul si Spiritul

Sinele vostru autentic

Am dori să vă prezentăm cu o mai puțin frecvente vedere al realității.

Pentru următoarele cinci minute, timpul necesar să citiți și să integreze aceste informații, am de gând să prezinte o viziune alternativă de viață care poate nu au fost considerate anterior. Îmi îngăduiți să contureze un caz pentru beneficiile de care fuzionează mintea, corpul și spiritul.

Am scris mult despre mintea, corpul și spiritul de asociere în vremurile recente. Am susține că reconcilierea cu aceste elemente este esențială pentru a trăi o viață autentică.

Când vorbesc despre autentice, mă refer la a trăi în armonie cu adevărata ta natură. Atunci când sunt aliniate cu esențială fiind, transcende impuse limitări. Viața se află prin clipe de inspirație, mai degrabă decât de transpirație.

Viața are un sens și un scop la acest nivel de a fi.

Ca te conecta cu mintea, corpul și spiritul, ai experiență: succesul, fericirea, bucuria și plinătatea vieții. Încetează să se identifice cu frică și inferior stări emoționale, care loc imensele resurse pe mentală, fizică și bunăstarea emoțională – în esență, să se ridice deasupra acestor limitări.

Gândurile și emoțiile devin o extensie de sinele vostru cel mai profund. Să dezvolte un adânc înrădăcinate conectarea la sinele tău spiritual care este aliniat cu scopul vieții tale.

Pentru a ajunge la sinele vostru autentic este de a permite inteligenței universale pentru a direcționa evoluția ta personală. Întreaga copilărie și viața de adult poate fi creat o fictive poveste în mintea ta, în funcție de cine te-ai crezut.

Poate ai pictat o imagine distorsionată asupra panza de viata, prin consolidarea următoarele convingeri: “nu sunt suficient de bun”, “nu sunt suficient de talentat” și “eu nu sunt vrednic de a primi dragoste.” Este esențial să înceteze să se identifice cu aceste convingeri, deoarece acest lucru nu este cine ești cu adevărat.

Lentă și constantă

Pentru a trăi în armonie cu Natura planul lui necesită să vă alăturați cu mintea, corpul și spiritul. Dacă pur și simplu se identifice cu corpul tau, de exemplu, cum fac mulți, fericirea ta este supusă formă materială. Atunci ce se întâmplă cu imaginea de sine ca vârstele de corpul dumneavoastră, sau vă îmbolnăviți? Acesta este motivul pentru care mulți oameni se identifica în mod greșit cu boala lor sau lor de imbatranire a corpului în acest moment în viața lor – dar asta nu este cine sunt.

În mod similar, ego-ul încearcă să-și consolideze imaginea prin formă materială, în timp ce spiritul nu se definește prin etichete – este veșnică și fără formă. Cum ați aprecia că sunt alcătuite din materiale și non-materiale sine, corpul tău se mișcă spre stări mai înalte de sănătate, energie radiantă, frumusețea și vitalitatea vieții care curge prin ea.

Permite-mi pentru a face o precizare în acest moment – este nevoie de timp și angajamentul de a evolua în persoana pe care o descriu aici. De ce te grăbești? Nevoia urgentă de a pierde in greutate ACUM este doar o tactica de marketing pentru a lipsi de dumneavoastră greu câștigat de dolari.

Natura nu mă abonez la acest ideal, nici nu ar trebui.

Ea este răbdător și afectuos. Oamenii sunt singurele mamifere care tinerii au cele mai lungi perioade de dezvoltare – există un motiv și scop al Naturii calendarul. Lentă și constantă sunt Natura marca – nu există nici o grabă sau de urgență pentru viață.

În conformitate cu această linie de gândire, sănătatea nu este un eveniment, ci mai degrabă este un PROCES care evoluează în timp. Nu este nevoie să se grăbească procesul de viață.

O persoană care locuiește în aliniere cu natura autentic știe că orice perturbare la bunastarea lor este doar tranzitorie. Ei au o viziune universală că viața este un proces de durată. Acestea nu sunt investite în starea mentală sau emoțională, știind că gândurile și emoțiile vin și se duc ca mareele oceanice. Martorul de gândurile lor ca valurile care se sparg de țărm. Ei știu că, în timp, aceste gânduri nu va trece prea mult ca schimbarea anotimpurilor.

În prezentarea acestei piese am încredere că va veni la valoarea de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră într-o lumină diferită. Te asigur, ca te conecta cu mintea, corpul și spiritul, viața ta se va transforma în numeroase moduri. Te vei uita înapoi cu incertitudine și nu înțeleg de ce a durat atât de mult pentru a atinge o stare fericita de a fi.

Amintiți – vă- răbdare și perseverență, fără îndoială, va prospera pe termen lung. Tu ar trebui să facă o prioritate din acest moment înainte de a evolua în cineva demn de a trai o autentică și captivant viață.

LEAVE A REPLY