Cum să scapi de Grăsime funcție de Tipul de Corp – Care dintre cele 3 Tipuri de Corp Sunt?

Toate dintre noi poate avea o mare de cadavre. Toate dintre noi merită să aibă o mare de cadavre. Dar avem, de asemenea, tendinte genetice încorporate în corpurile noastre. Aceasta este scurta mea ia cu privire la modul de a pierde in greutate pe baza cărora unul dintre cele trei tipuri de corp posedă. Cunoscând tipul de corp va fi capabil de a face tipul corect de exercițiu, care vă va permite să-și piardă grăsime sau creșterea masei musculare – ce aveți de gând după!

Ești primul tip de corp – Endomorf?

Cel Endomorf este mai scurtă și voluminoase, și, în general, caracterizate prin corp rotund forme. Membrele sunt mai scurte și mai grasă, precum și a trunchiului este mai larg și mai scurt. Un bun exemplu de un endomorf ar fi star de cinema Phillip Seymour Hoffman. Are acest sunet ca tine?

Dacă ești un endomorf, atunci vă sunt în mod natural înclinați să acumuleze grăsime, mai degrabă decât să-l ardă. Dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece puteți pierde grăsime. Primul pas, desigur, este de a accepta tipul de corp și să ia măsurile necesare pentru a atinge obiectivele dvs. bazat pe predispoziția genetică. Apoi, aveți nevoie pentru a ajunge la locul de muncă. Ca tine sunt în mod natural înclinați să pună pe greutate, atunci ai nevoie pentru a fi extrem de atent cu dieta ta. Elimina zaharuri și grăsimi rafinate cât mai mult posibil. Apoi, ca și pentru exercitarea, veți avea nevoie de intens puterea-exerciții de construcție în mod regulat. Și cuvintele cheie aici sunt regulate și intense. Nu lasa intensitatea merge în jos, ține-ți corpul contestată cu exerciții regulate și foarte curând veți vedea rezultatele!

Ești cel de-al doilea tip de corp – Mezomorf?

La mesomorph tip de corp este caracterizat printr-un mod natural muscular și relativ slabă a corpului. La mezomorf are la bază perfectă pentru a deveni un culturist – umeri largi, piept baril, musculare și brațele și picioarele. Un bun exemplu ar fi star de film Vin Diesel. Ești atât de norocos?

Dacă ești un mezomorf, atunci sunteți în noroc! Nu, cu toate acestea, înseamnă că nu trebuie să exercite sau ma uit la dieta ta – înseamnă pur și simplu că aveți un start cap. Ai încă nevoie de exerciții intense și pentru a reduce rafinate grăsimi și zaharuri din dieta ta. Dar cu siguranta iti va atinge construirea musculare si arderea grasimilor obiectivele mult mai repede decât celelalte două tipuri de corp. Chiar mai mult un motiv pentru a ajunge la ea acum!

Tu esti al treilea tip de corp – Ectomorf?

Ectomorf tipul de corp este caracterizată de o tendință de slăbiciune și subțirime. Ectomorf poartă pic de muschi, dar pic de grăsime corporală, precum și. Un bun exemplu de acest tip de corp ar fi de film și televiziune personalitate Ashton Kutcher. Are acest sunet ca tine?

Deci, dacă aveți ectomorf tipul de corp, atunci acesta nu ar putea fi o idee bună pentru a vorbi despre pierderea de grăsime. Dar totuși, să poarte cu mine. Atunci când sunt slab, mic și gras s-ar putea avea în jurul valorii de burta ta arata chiar mai mult de loc. Deci, chiar dacă sunt genetic nu este înclinat să câștige în greutate, ar trebui să feriți-vă de concentrate, grasimi si zaharuri din dieta ta și de a face exerciții intense. De fapt, veți găsi că vă va arde de grăsime cu ușurință prin aceste exerciții, dar va avea probleme în a obține musculare. În acest caz, aveți nevoie pentru a crește intensitatea și reduce volumul de antrenament. Și atunci vei avea corpul pe care doriți!

Deci, în acest articol am prezentat cu trei tipuri de corp, și modul în care acestea influențează ceea ce trebuie să faci pentru a arde de grăsime. Fiind conștienți de dacă sunteți un endomorf, mezomorf, sau un ectomorf ar permite să se concentreze pe lucrurile dreptul de a face în scopul de a obține forma perfectă funcție de tipul de corp. Această înțelegere este un început bun, și veți avea nevoie de un antrenament bun și program de dieta, care vă va permite de a utiliza punctele forte ale corpului și reduce punctele sale slabe.

LEAVE A REPLY