De ce Coaching-ul Lucrează pentru Eco Slim Pierderea in Greutate

eco slim

În 1885, Herman Ebbinghaus a studiat nivelurile la care elevii uita informațiile pe care le-au învățat. Munca lui este la fel de relativă astăzi cum a fost acum peste 100 de ani și a fost dovedit de mai multe ori. Studiile au arătat că în timp ce copiii mici să învețe la o rată de mare ca să ne crească în maturitate nostru niveluri de retenție a reduce în mod semnificativ. De obicei ne uităm în jur de 80% dintr-un curs de formare, carte audio sau programul după doar 3 zile și 90% este plecat în termen de 6 zile! Asta înseamnă că în termen de 6 zile de un curs de formare Eco Slim trebuie doar, în medie, 10% din cunoștințele acumulate la acest curs! Cât de înfricoșător este că!

Acest lucru este valabil nu doar de învățare și formare, dar, de asemenea, de motivare sau de schimbări ai face în viața ta; (cum ar fi pierderea in greutate, de exemplu!) de fapt e valabil pentru cele mai multe domenii din viața ta. Sunt sigur că vă puteți aminti o anumită perioadă de timp în cazul în care ai avut motivatia de a face o anumită sarcină sau de a lua o acțiune specifică, poate chiar am început. Dar apoi, după un timp motivația lăsat mai departe și mai departe, până când, poate, sarcina nu a finalizat – îți sună cunoscut? Este acel ceva care ar putea s-au întâmplat în trecut? Știu că e pentru mine!

Adevărul Eco Slim este că avem nevoie de topping up’ în mod regulat;

fie că cunoștințele noastre are nevoie de completare, motivația noastră sau dorința noastră de a schimba și de a păstra această schimbare. Acum câțiva ani m-am antrenat cineva care doresc să piardă în greutate și destul de sigur la început a procesului de greutatea ei a început să scadă. După 7 sesiuni de coaching ea a decis că ea știa acum destule și ar putea face pe cont propriu!

De aproximativ 6 luni mai târziu am primit-o destul de iritat telefon de la ea spunând că ceea ce am făcut nu a lucrat! Am fost luat prin surprindere pentru a spune cel mai puțin.

După ce a vorbit cu ei pentru un timp s-a constatat că totul a fost bine timp de aproximativ 4 luni, dar apoi motivația ei a început să scadă în jos și a început să mănânce mai multe alimente care ar face-o excesul de greutate din nou, dar ea încă nu a pretins că a fost vina mea’. http://planetabunastare.com/eco-slim-comentarii-pareri-pret-de-unde-sa-cumpere/

Am decis să-i ofere o sesiune de coaching gratuit și du-te prin acțiunile ei să vezi unde ai greșit și a vedea dacă ea ar putea întoarce pe calea cea dreaptă. În timpul acestei sesiuni ea a recunoscut că de fapt ea a fost cea care a schimbat propriile acțiuni.

Ai făcut vreodată ceva de genul asta? A început ceva ce ai știut lucrat, dar atunci nu-l car? Am și regretat după fapt. Deci, de ce facem asta? Facem asta pentru că ne-ar putea știu că din punct de vedere intelectual, dar nu avem starea în sistemul nostru nervos, în Neuro sistem.

Trebuie să continuăm să lucrăm asupra a ceea ce vrem să-l păstrați în stare proaspătă în mintea noastră și starea în sistemul nostru nervos. A auzit-o o dată sau de două ori nu este suficient, pentru a vedea o imagine de o dată sau de două ori nu garantez că o să-mi amintesc fiecare detaliu. Lasă-mă să pun un alt mod; îmi place să cânt la chitară; este una din marile mele pasiuni în viață. Când am început să joc, nu am putut înțelege de ce a trebuit să re-tuning siruri de caractere așa că am întrebat pe profesorul meu de chitara. El a spus că sforile necesare condiționat în mod regulat pentru a le menține în ton, deoarece acestea sunt întinse într-o anumită poziție pentru a produce tonul potrivit, dar ca acestea sunt întinse și utilizate se întind mai mult, prin urmare, în scădere de ton.

eco slimCât de adevărată de care este viața noastră?

Toți avem atât de multe lucruri pe care noi poate fi întins în locul potrivit dar apoi alte lucruri se întâmplă și ne întinse un pic mai mult și suntem toți de-o dată de ton cu ceea ce am fost concentrându-se pe! Coaching-ul este acolo pentru a re-tune-ne spre scopurile, obiectivele și motivațiile.

Coaching-ul se concentreaza mintea noastră condiționat în sistemul nostru nervos, Neuro sistem, punându-ne înapoi pe drumul cel bun sau înapoi în ton. Ne-am stabilit relații în mintea noastră cu privire la ce este important pentru noi și mai puternice putem stabili aceste relații, cu atât putem “condiție” aceste relații să fie cu atât este mai probabil să urmeze și atinge țintele și obiectivele.

Când lucrezi cu acea doamnă care a vrut să piardă în greutate, am re-reglat eu să funcționeze într-un mod diferit, acum se concentreze pe construirea acestor relații în clienții mei Neuro sisteme și condiționat de ele pentru a se asigura că acestea sunt puternice. Condiționarea este apoi acoperit sau re-reglat în mod regulat până când scopul sau ținta este atinsă.

Apropo; am stabilit, de asemenea, negativ relațiile în Neuro sisteme care să ne oprească de a atinge ceea ce ne dorim – ce relații ai configurat și sunt ajutându-vă spre Eco Slim obiectivul dvs. sau de a lua departe de ea? Configurarea unor noi relații de astăzi și starea ei în mod regulat pentru a se asigura că rămâne în ton.

LEAVE A REPLY