Detoxifiere: ceea Ce Este Real și ceea Ce Este Ulei de Șarpe?

Detoxifiere Beneficii:

Detoxifierea poate avea efecte pozitive pe mai multe probleme de sănătate, cum ar fi alergii, cresterea in greutate, digestie, și orice fel de inflamatorii situație. Din păcate, există o mulțime de ulei de sarpe acolo, susținând detoxifiere.

Mucoide Placa

Numărul unu mit de detoxifiere este “mucoide placa” în colon sau intestinul gros. Acesta este un mit perpetuat din cauza a ceea ce oamenii trec de la intestinele lor de a face o colon curețe; dar este de fapt un artefact de lut și fibre de psyllium, care este o mare componentă a acestor curata.

Păstrați în minte că argila este un dovedit de actualitate detoxifiant, deci, având lut trece prin intestine, ar putea avea un beneficiu pozitiv, indiferent de lipsa de mucoide placa. Mai mult pe aceasta mai târziu.

Multe dintre beneficiile de detoxifiere provin din reducerea severă a aportului caloric, oferind corpului o pauză de la sarcina de prelucrare toate aceste calorii, permițându-i să folosească aceste enzimatice resurse pentru “casa curata” ca sa zic asa.

Neștiințific Metode De Detoxifiere:

Apa De Post

Final de detoxifiere folosind restrictie calorica ideea este apa foarte repede. Este cel mai cunoscut promotor a fost Arnold Ehret, care au efectuat publice de apă posturi cât timp de 49 de zile, și a susținut mai multe beneficii, inclusiv forta si rezistenta. Odată a mers cu bicicleta la 800 de kilometri de Alger la Tunis pentru a dovedi punctul său de vedere. Eu nu sunt un fan al apei de post pentru mai mult de o zi sau două. Am observat că susținătorii au tendința de a arăta îmbătrânit prematur, cu alb și cu părul cărunt, care-mi indică deficit de minerale.

Suc De Post

O altă abordare pentru detoxifiere este sucul de post. Eu nu sunt un fan de fructe și suc de morcov de post pentru eliminarea tuturor fibre din fructe crește rata la care zaharuri intra in fluxul sanguin, și ți-e dor pe fibre e dovedit de multe beneficii de sănătate. Cu siguranta o idee rea dacă ai sânge de zahăr sau de insulină probleme. Dr. Joe Mercola recomandă utilizarea unui storcator de masticare care menține conținutul de fibre pe legume verzi (nu fructe) si mananca piureul rezultat. Acest lucru face mai mult sens pentru mine.

Fructe De Post

O viață mai sănătoasă variantă de suc de fructe de repede este de a mânca doar fructe pentru o perioadă de timp, în acest fel veți obține alimente de toate beneficiile. Dezavantajul acestei abordări este că se menține consumul de carbohidrați relativ mare în timp ce reduce drastic aportul de proteine. Am observat că mulți oameni folosesc această abordare sunt supraponderali. Dacă sunt de post, ar trebui redus consumul de carbohidrați, nu-l mențină. Totuși, există o anumită valoare pentru această abordare.

Sucuri Verzi

O excepție de la nu-suc de regulă ar fi iarba de cereale sucuri, cum ar fi iarba de grâu, orz și grâu dur iarba sucuri. Suc de lucernă ar intra în această categorie. Cereale graminee sunt extrem de hrănitoare, și este în valoare de consumatoare, dar numai sub formă de suc cu toate fibrele eliminat. Gramineele au o structură de fibre asemănătoare ghimpată lame de ras, care sunt extrem de iritant pentru noi animale nerumegătoare. Asigurați-vă că orice iarba de cereale supliment care tu nu conține toată iarba cu e ras-cum ar fi fibre. Din pământ iarba este vorba despre un xx costul de suc, multi producatori dori să adăugați acest lucru ca pe o strategia de reducere a costurilor. Gustul, textura și mirosul nu se compara cu 100% suc.

Colon Cleansing

Cea mai comună abordare pentru detoxifiere este de a “colon curețe”, care implică, de obicei, o abordare a elimina mitic “mucoide placa” de care am vorbit mai devreme. Am văzut unele beneficii de la această abordare, de obicei, cu oameni care sunt destul de toxice. Acești oameni s-ar îmbunătăți cu doar despre orice abordare unde se face o reducere serioasă în aportul lor caloric. Dezavantajul major la colon curețe abordare vine atunci când preparatorii uita pentru a adăuga anti-parazitare ingredientele si se vinde asta la cineva cu boala Crohn sau colita ulcerativa, și dintr-o dată această persoană este trece scaune sângeroase și sângerări din rect. Să nu mai vorbim de faptul că aceste formulări sunt bazate pe un mit.

Master Cleanse

Un alt popular neștiințifică metoda de detoxifiere este așa-numitul “Master Cleanse.” Master Cleanse pledează bea un dulce amestec de suc de lamaie, sirop de artar, piper cayenne, sare de mare și apă pentru zile în șir. Lipsa de proteine în această formulă înseamnă că organismul va alerga afară de mai multe substraturi metabolice necesare pentru căi de detoxifiere. Acest lucru este foarte contra-productivă, așa că atunci când auziți de master cleanse adepții lauda despre dureri de cap si nasul infundat, acum veți ști că aceste simptome sunt rezultatul de toxicitate din cauza lipsei de nutrienti in acest șarpe-ulei de abordare.

Detoxifiere Depinde de Nutrienți

Toate abordările de mai sus sufera de un defect major: Nu suficient de hrană! Ai nevoie de proteine pentru menținerea masei musculare și menține căi de detoxifiere care curge în ficat, precum și vitamine și minerale pentru a menține tot felul de procese ale organismului, inclusiv de detoxifiere.

O Mai bună Abordare pentru Detoxifiere

Eu folosesc metodologii științifice folosind dovedit clinic medical, alimente, suplimente, și intervențiile dietetice care au fost dovedit în studiile clinice la om. În special, am o mare instrumente clinice pentru utilizarea cu orice fel de stare inflamatorie, inclusiv intestinale inflamație și iritație condiții care sunt slab abordate de către medicina alopată și cea mai tradițională de detoxifiere intervențiile descrise mai sus.

Medical, Alimente Curata

La curăță am recomanda de obicei folosesc un aliment medical care au în medie 160 de calorii per portie, inclusiv grasimi sanatoase, carbohidrati lent, și aproximativ 16 grame de proteine. Obtinerea de proteine în corpul dumneavoastră în timp ce sunteți pe o curățare rapidă minimizează pierderea masei musculare, previne foamea, menține metabolismul în gătit, și îmbunătățește detoxifiere. Cei mai mulți oameni nu știu că organismul are nevoie de mai multe proteine, atunci când sunt reducerea de calorii, ca de carbohidrați și grăsimi “de rezervă” de proteine.

Accelerat De Pierdere În Greutate

Un elegant beneficia de curățare este că reducerea de grăsime corporală și ceea ce eu numesc “puf”. Puf este apă și carbohidrați, care este deținută de către organism, atunci când este în stare toxica. Când pierzi “puf”, vă veți pierde mai mult în greutate mai repede decât ți-ai putea prin pierderea de grăsime în pace.

Detoxifiere Post

Nu mă înțelege greșit, detoxifiere, postul este cel mai bun mod pentru benzi de grăsime de pe corpul tau rapid că nu există. În fapt, oamenii care sunt extrem de formă și macră va vedea de multe ori cei încăpățânat buzunare de grăsime corporală-se topesc. Cred că acest lucru se datorează faptului că multe toxine stocate sunt liposolubile. Dacă organismul dumneavoastră nu are resursele necesare pentru a accesa, conjugat si elimina toxinele, atunci acesta are nevoie de aceste buzunare de grăsime pentru “toxina de stocare”.

Furnizarea de substante nutritive de care sistemul are nevoie pentru a face față cu toxine, în timp ce limitarea calorii pentru a promova întregul corp proces de curățare, și menținerea sau creșterea aportului de proteine este o combinație câștigătoare.

Tipic Detoxifiere Recomandări

De obicei eu recomand un calmant, curățare medical, alimente care folosește hipoalergenic proteine de orez și orez carbohidrati. În funcție de istoricul de expunere la metale grele, și de alți factori, pot să vă recomand un verde supliment alimentar pentru detoxifiere curata. Din nou, îmi place să rămânem la produsele care au fost dovedite la detoxifierea special pentru produse chimice sau metale grele în mai multe studii clinice uman. Verde mâncare pe care o recomand cel mai mult a fost dovedit in sute de studii clinice cu oameni reali.

LEAVE A REPLY