Detoxifierea Organismului este o Funcție Necesară a Întregului Corp

Detoxifiere si detoxifiere sunt foarte frecvente cuvinte în societatea noastră de astăzi. În dependența de droguri lume (tratarea și utilizarea/consumul), aceasta înseamnă, de obicei, se lasă de droguri sau care nu folosesc droguri. Pentru alții înseamnă eliminarea toxine sau otrăvuri din organism cel mai adesea cu un colon curețe. Nu este nimic în neregulă cu un colon curețe. Acesta va detoxifierea colonului. Organismul are un foarte complex sistem de detoxifiere și foarte eficiente de detoxifiere a sistemului atunci când este de lucru în mod corespunzător. Acum să ne uităm la detoxifiere din organism.

Organismul a fost creat cu mai multe niveluri de detoxifiere sau de curatare a organismului de sisteme.

Capacitatea organismului de a detoxifierea este un important determinant al sănătății unei persoane. Toxinele sunt create în organism prin aport alimentar mai ales cele care conțin aditivi. Aerul pe care îl respirăm conține toxine. Metalele grele sunt o problemă majoră pentru unii. Lucruri cum ar fi solvenți, pesticide, ierbicide și alte substanțe chimice toxice adauga la posibilități. Droguri de toate tipurile pot adăuga la această problemă. Lista ar putea continua dar cred ca ati prins ideea. Toxinele sunt peste tot și ne afectează funcțiile organismului, mai ales, dacă nu suntem conștienți de ceea ce trebuie să facem pentru a ajuta acest sistem de detoxifiere funcționeze mai bine.

Odată ce organismul are propriul sistem de detoxifiere este supraîncărcat, metaboliți toxici pot acumula și am devenit progresiv mai sensibile la alte substanțe chimice, dintre care unele nu sunt în mod normal toxice. Această acumulare de toxine poate face ravagii pe procesele metabolice normale.

Detoxifierea de substanțe nocive este un proces continuu în sistemele corpului.

Ficatul, intestinele, rinichii sunt principalele organe de detoxifiere. Cât de bine acest sistem de funcții este un factor determinant pe cât de sănătoasă este o persoană și cât de multe dăunătoare, sau chiar substanțe care în mod normal nu sunt toxice, dar au devenit toxice, sunt prezente în organism. Corpul elimina aceste toxine, fie direct, prin neutralizarea toxinelor sau de excreting ei în urină sau fecale. Pentru o mai mică măsură unele toxine sunt eliminate prin piele și prin plămâni. Toxinele pe care organismul nu elimina construi în țesuturile organismului și sunt de obicei stocate în celulele grase din organism. Odată ce acestea sunt stocate în celulele grase se poate elibera înapoi în corp în orice moment. Când se întâmplă acest lucru poate crea o problemă pentru organism și pot provoca organism (sau unui organ de sistem) să nu funcționeze corect.

Ficatul este un organ complex care joacă un rol foarte important, chiar un rol-cheie, în cele mai multe procese metabolice și în special în procesul de detoxifiere. Ficatul este într-o stare de bombardament constant cu substanțe chimice toxice, cele produse pe plan intern și cei de la o sursă externă, cum ar fi mediul. Ficatul când funcționează corect filtrele de sânge pentru a elimina mari de toxine, sintetizeaza si secreta bila plin de colesterol si alte grasimi-solubile toxine și enzimatic dezasamblează substanțe chimice nedorite. Enzimatice proces are loc de obicei în două etape sau faze. Faza I din punct de vedere chimic modifică substanțe chimice pentru a le face o țintă ușoară pentru unul sau mai multe din mai multe Faza a II-sisteme enzimatice. Ficatul filtrează aproximativ 2 litri de sânge în fiecare minut. Atunci când funcționează corect ficat respinga aproximativ 99% din bacterii și toxinele din sânge înainte de a re-intra în circulația generală. Ficatul produce aproximativ 1 litru de bilă pe zi.

Bilă, care este produsă în ficat servește ca un operator de transport pentru multe substanțe toxice.

Bila este trimis la intestine, și este absorbită de fibre mâncăm și este excretat. Dacă nu mâncăm suficiente fibre bila nu este absorbit în intestine și este re-absorbit de intestin și bacteriile pot modifica toxine și au devenit chiar mai dăunătoare. Ficatul, de asemenea, emulsioneaza grasimile si vitaminele liposolubile din intestin și îmbunătățește absorbția lor. Faza I de detoxifiere presupune un grup de enzime care metabolizează diferite substanțe chimice cu diferite grade de eficiență. Multe produse chimice sunt neutralizate în Faza I. Unele substanțe chimice sunt convertite în forme intermediare și prelucrate de către enzimelor de Fază II. Faza I a procesului creează radicali liberi, care trebuie să fie prelucrate și dacă nu se va duce la mai multe probleme. Există anumiți aminoacizi, precum și vitamine și minerale necesare în acest proces. Acestea includ L-cisteină, L-glutamina, L-glutation, cupru, magneziu, zinc, seleniu, colină, betaină, molibden, acid folic, vitamina B5, vitamina B2, vitamina B12 și vitamina C. după Cum puteți vedea, pentru enzime pentru a funcționa corespunzător, au nevoie de substante nutritive.

După cum puteți vedea corpul are sistem de mare pentru detoxifiere. Cu toate acestea, ne-am pus atât de multe lucruri în trupurile noastre ca sistem de detoxifiere nu pare să funcționeze așa cum ar trebui. Noi nu mănânce dreapta. Aerul pe care îl respirăm nu este întotdeauna curat. Lucrurile de care ne-am curat cu nu sunt întotdeauna sănătos pentru corpul nostru. Medicamentele luăm avea efecte secundare, care sunt dăunătoare pentru corpul sistem de detoxifiere. Se pare aproape ca a trai a devenit în detrimentul corpului de detoxifiere a sistemului. Cum știm dacă ficatul nu funcționează corect? Verificați lista de mai jos și dacă se aplică pentru tine, poate ai nevoie pentru a face unele din lucrurile care sunt discutate în paragraful următor.

  • Mai mult de 20 de lire sterline excesului de greutate
  • Diabet
  • Istoria grele de alcool sau de droguri (inclusiv antibiotice, diuretice, medicamente anti-inflamatorii, tiroida, sau hormoni)
  • Psoriazis
  • Utilizarea de steroizi
  • Contraceptivele orale sau estrogen utilizare
  • Ridicat de expunere la produse chimice, produse de curățenie, pesticide, etc
  • Antecedente de hepatită

Există unele nu prostii lucruri pe care le puteți face pentru a îmbunătăți situația dumneavoastră. Puteți mânca o dieta care se concentrează pe fructe proaspete, legume, cereale integrale, leguminoase, nuci și semințe. Poti adopta un stil de viață sănătos, evitând multe dintre toxinele enumerate mai sus, precum și de alcool și droguri. Puteți lua o mare potenta multi – vitamine și minerale supliment, cum ar fi Nutridone. Puteți folosi suplimente pe bază de plante, cum ar fi Lapte de Ciulin, care va sprijini funcției hepatice. Puteți de repede. Puteți folosi plante curata (cum ar fi Ultra Plante Curata), care ajuta la detoxifiere a organismului, a sistemului. Pentru cineva incepe o dieta pentru a pierde in greutate un corp întreg de detoxifiere sau de curata poate fi o modalitate buna de a începe. Acestea sunt unele dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți nu să promoveze un corp sănătos sistem de detoxifiere.

LEAVE A REPLY