Diete Goji si Problemele Lor

goji

Ce înseamnă cuvântul dieta spui? Potrivit oxford dictionary dieta cuvânt înseamnă un fel de mâncarea oamenilor. Acest lucru poate fi în mod clar cazul, deoarece potrivit companiei Cizme goji sunt peste 100 de multe tipuri de diete, de la dieta alcalină, la dieta zone. Există o majoritate dintre ei, cu beneficiile lor și lor scaderi. Cu toate acestea, sunt aceste diete de succes? Sunt pe termen lung? Nu ne-am pierde in greutate pe ele?

Ca ne tot apropiem de sezonul festiv, iar de Anul Nou, oamenii în acest moment sunt în căutarea la ceea ce alimente vor să taie în jos, pe, sau ceea ce noi dieta ei ar dori să încerce. Dar în general acestea vor funcționa pe termen lung?

Potrivit revistei goji psihologia azi

gojiCercetatorii au testat această metodologie pe diverși clienți, s-a constatat că au fost și alte aspecte de sănătate, nu doar dieta, pierdere în greutate, dar, de asemenea, reduce tensiunea arterială și colesterolul. Clientii nu pierde in greutate, cu toate acestea ei au avut o atitudine pozitivă despre ei înșiși. În acest sens diete poate fi o conștientizare pozitivă, sau de la celălalt capăt al spectrului diete poate fi văzut ca fiind negativ. De exemplu, un studiu efectuat de Leicester City Consiliul a concluzionat că, din cauza la o dieta saraca au fost în imposibilitatea de a realiza cea mai sanatoasa dieta care este recomandat de către profesioniștii din domeniul sănătății. O dieta saraca poate însemna lipsa de vitamine și minerale esențiale. Lipsa de vitamine și minerale poate provoca o serie de probleme. De la senzație de oboseală, cu vedere slaba pe timp de noapte, piele uscată, oboseală, și oasele moi. În ceea ce privește populare diete acolo fiecare dintre dietele avea probleme dacă nu sunt urmate în mod corespunzător, sau nu cercetat pentru adecvare.

Dr. Dukan dieta a fost înființată de către Pierre Dukan în anul 2000. Scopurile și obiectivele sale erau:

Pentru a crește un aport mai mare de proteine.

Pentru a avea un nr limita de calorii sau tipurile de alimente puteți mânca, de aceea oamenii pot mânca orice și oricând.

Cu toate acestea, există unele probleme cunoscute de aceasta dieta, aceasta include:

  • Costul de achiziție mai mare de alimente bogate in proteine, de exemplu carne, de pui, de porc, nuci și semințe
  • Adecvarea pentru oamenii de pe o dieta restrictiva de exemplu, vegetarieni sau fără gluten clienti.

Cu toate acestea, există unele pozitive de acest regim alimentar special

Una dintre ele este că acesta este bogat în proteine, care este important pentru creșterea de noi celule în organism, aceasta poate include părul, pielea și unghiile. O altă caracteristică este că nu există nici o limită a cantității de calorii sau tipuri de alimente puteți mânca. În cele din urmă există o limită cu privire la cantitatea de alimente bogate în zahăr, ca excesul de zahar poate duce la cresterea in greutate. http://planetabunastare.com/goji-berry-comentarii-pareri-pret-de-unde-sa-cumpere/

Un alt exemplu în acest sens este dieta trișor lui. Acest lucru a fost creat de Paul Rivas. El a declarat că, bazându-mese în stil Mediteranean, dieta în timpul săptămânii, în week-end ieftin zile sunt extrem de încurajat. Rivas explică faptul că, având ieftin zile nu există nici o restricție în a avea mâncare și băutură pe care consumatorii plăcea să aibă, care includ alimente care nu pot fi cea mai sanatoasa dintre produse. Dieta este, de asemenea, sprijinite prin încurajarea exercițiu.

Potrivit unui jurnal publicat de Jurnalul European de nutriție clinică, scriitorul Robinson a explicat că au fost alți factori care au afectat dieta și stilul de viață. În timp ce nivelul de educație a avut cele mai puternice efecte pe dieta, vârsta, numărul de copii care trăiesc în casă, numărul de persoane care a fumat și numărul de ore petrecut uitam la televizor, toate au fost factorii care au contribuit la cantitatea de exercițiu completate de zi cu zi.

Din studiu s-a concluzionat că barierele care a identificat problemele cu care se confruntă dieta și stilul de viață, au fost de a îmbunătăți calitatea vieții, și nu se bazează doar pe pierderea in greutate singur. Un studiu efectuat de Yardley et al au demonstrat că o combinație de web-based de sănătate și sprijin profesional pentru gestionarea de greutate ar putea oferi un cost eficiente mijloace de a motiva pacienții obezi pentru a realiza o semnificativă pierdere în greutate. Este important să fie conștienți de faptul că potrivit diete care sunt recomandate de către Profesioniștii din domeniul Sănătății, inclusiv Dieteticienii și Nutriționiștii sunt de origine de către Clinic Național Guvernare De Excelență (NICE). Aceasta este o organizație înființată pentru a oferi îndrumare pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea în Regatul Unit.

În general diete poate fi de succes, mai ales pentru mai bine. Atâta timp cât goji vitamine, minerale, precum și macronutrienți nu sunt dăunătoare față de o dieta saraca, orice dieta poate fi pozitiv pe termen lung, cu sprijinul cadrelor medicale calificate.

LEAVE A REPLY