Diete – Obiective Realiste în Goji Program de Pierdere în Greutate

gojiÎn picioare, În linie de la magazin alimentar te face să te întrebi despre cum avem o problema de greutate în SUA. Toate revistele sunt vă spun că puteți pierde 30 de kilograme în 30 de zile,Ultima Dieta va avea Vreodată Nevoie, abdomen Plat, fără a Schimba Modul În care Mănânci, și multe altele. Aproape în fiecare caz, acestea sunt motive să nu cumpere astfel de reviste și cărți pe a pierde in greutate. De unde știi? Uită-te în jurul și uita-te la oamenii din goji jurul tău care au o problema de greutate. Uita-te la linia de checkout și oamenii care sunt supraponderali cumpara inghetata, chips-uri, cookie-uri și sifon în loc de fructe și legume.

De ce goji dietele nu reușesc?

Pur și simplu lipsa de planificare și de înțelegere a conceptelor de o dieta. Cei mai mulți oameni care sunt supraponderali vor încerca nimic, dar o masă bine echilibrat program și de a exercita. Ei vor încerca pastile, ceaiuri și orice altceva care se pare ca s-ar putea lucra. Unii oameni nu va pierde in greutate, deoarece ei cred că puteți pierde în greutate fără dieting.

Aveți nevoie pentru a pierde in greutate. V-ați decis să piardă în greutate, indiferent de sacrificii, dar ce te faci? Cei mai mulți oameni fac această decizie după ce a citit un articol într-o revistă sau una dintre vedetele începe să împingă o goji berry dieta sau un regim alimentar carte-ai dat seama dacă ea poate face astfel încât pot eu de Frumos, dar cele mai multe dintre aceste persoane au antrenori, nutriționiști pentru a ajuta le pierde în greutate și unele obține chiar și bucătari pentru a face de gătit și de cumpărare a produselor alimentare. Cum poți reuși cu acel tip de suport.

Din păcate, majoritatea nu-și poate permite să aibă sau să plătească pentru că personalul de sprijin. Trebuie să facem totul, cumpara mancare, gatesc, decide cu privire la exerciții care se potrivesc cel mai bine ce ai timp pentru și echipamente disponibile. Cu aceasta în minte cum ne-am stabilit obiective realiste și de a alege o dieta adecvata pentru a avea succes. Aceasta nu este o sarcină simplă, dar nu copleșitoare. Citește pe dieta învețe ceea ce face un bun dieta bine și ce exerciții trebuie să faci pentru a pierde in greutate si sa se mentina.

Toate astea sună simplu

Dar cei mai mulți oameni care sunt obezi, care este de 30 de lire sterline sau mai mult peste greutatea ideala, trebuie să înțeleagă că a pierdut o cantitate mare de greutate într-o perioadă scurtă de timp este atât de nerealist și nesănătos. Aveți nevoie pentru a figura puteți pierde aproximativ 2 kilograme pe săptămână. Deci, arunca 30 de kilograme în 30 de zile de dieta. Acordat dieta care va fi în cele din urmă nu va fi un best-seller sau a fi plin de farmec, dar pierde în greutate și menținându-l în afara este de lucru.

Atunci când stai jos și figura 2 lire sterline pe săptămână, aveți nevoie pentru a avea despre un 7000 deficit de calorii pentru a pierde din greutate. Tu ar trebui să fie pe o dieta, dacă ești un om între 1300-1600 de calorii pe zi și de a exercita de zi cu zi. Exercitarea și de tăiere de calorii pe o perioadă de repaus săptămânal, veți vedea un deficit de aproape 7000 de calorii.

Corpul tau va lupta cu tine, inițial, până când îți dai seama ce obiceiuri proaste, și a pus noi obiceiuri în loc. Acest lucru va fi critică pentru alegerea dumneavoastră de dieta trebuie să fie, în cele mai multe cazuri, un regim alimentar permanent. Ai nevoie să înțeleagă că atunci când te întâlnești greutatea ideala nu te poți întoarce la aceleași obiceiuri alimentare care pune toată greutatea pe.

Când ați stabilit obiectivele dvs. de lucru față de 2 lire sterline pe săptămână și puteți crește această pierdere în greutate un pic prin creșterea regim de exercitii. Nu uita de stres. Indiferent de ce ai face dacă ai avea o goji mulțime de stres va fi o luptă dificilă. Începeți cu yoga pe timp de noapte și simțiți stresul topi. Yoga este, probabil, una dintre cele mai bune regimuri de exercitare atât pentru corpul tău și eliminarea stresului. Nu vă fie teamă să încercați aceste diferite tipuri de exerciții și de a schimba-up pentru a le menține în stare proaspătă. Când dieta asigurați-vă că rămânem concentrați și să bea cel puțin opt pahare de apă și nu conta, cafea, sifon și alte lichide, ca parte a apei. Această apă va ajuta, de asemenea, să piardă în greutate și păstrați-l.

LEAVE A REPLY