Disfunctia Dificultăți în Tineri și Modalități de a Obține mai Rigida si Mai Erectii de Durata

Disfunctia dificultăți la barbatii tineri sunt mai frecvente decât vă puteți imagina. O majoritate de tineri tipi de 20 și 30 de ani suferă slab sau moale erectii. Nu doar acest lucru, ei au, de asemenea, este greu să dețină o erectie suficient de mult timp pentru a efectua bine în pat.

Moale sau erectii slabe la barbatii tineri pot stem din psihologică sau probleme fizice. Anxietatea de performanță este unul dintre cele mai comun motiv pentru eșecul tău în pat. Mulți tineri găsesc că deși ei pot obtine o erectie tare în timp ce se masturba sau în timpul somnului nu reușesc să obțină unul, când cu o femeie. Dacă vă faceți griji despre performanță și cred că nu va fi capabil să se ridice la ocazie, o posibilitate este că va sfârși prin a fi un eșec.

Nervozitate, anxietate, stres crescut și depresie sunt unele dintre cele mai frecvente motive din spatele disfuncție erectilă la bărbați tineri.

Un alt motiv comun de slab sau moale erectii se reduce fluxul de sange la nivelul penisului. Fiind supraponderali sau obezi nu este bun pentru sănătatea ta sexuala. Excesul de grasime corporala poate bloca arterele și duce la o scădere a fluxului sanguin la nivelul penisului. Nu doar acest lucru, excesul de grasime corporala poate, de asemenea, duce la niveluri mai ridicate de estrogen în organism, care poate reduce nivelul de testosteron.

O mulțime de tineri răsfățați-vă într-fumatul, abuzul de alcool, etc., Nu doar acest lucru, ei au, de asemenea, de a folosi droguri. Astfel de lucruri nu sunt doar rău pentru sănătatea ta generală, dar pentru sănătatea ta sexuala.

Nicotina rezultate în placa construi în artere și, de asemenea, distruge mecanismul de supapă în penis, care este responsabil pentru stocarea de sânge în penis.

Alcoolul este un supresor și scade nivelul de testosteron. Droguri ca heroina etc., nu sunt rele doar pentru fluxul de sange la nivelul penisului, dar, de asemenea, distruge creier-corp connect, care este important pentru a obține o erecție. Aproape toți oamenii care folosesc astfel de medicamente sunt impotent.

Cum de a Obține mai Rigida si Mai Erectii de Durata

Mai întâi de toate, aveți nevoie pentru a schimba stilul de viață

– Și piardă unele greutate și începe exercitarea. Nu doar acest lucru, de asemenea, trebuie să renunțe la fumat sau consumul de alcool.

În al doilea rând, relaxați-vă și de a reduce stresul.

Acest lucru este extrem de important. ED nu este ceva care nu pot fi tratate sau vindecate.

Stres, anxietate și nervozitate sunt factorii de care trebuie să treci peste, în scopul de a efectua mai bine în pat. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este cu ajutorul exerciții de respirație profundă. Nu doar acest lucru, încercați să fie mai comunicativ cu femeia ta înainte de a ajunge intime. Acest lucru poate ajuta la reducerea nervozitate.

Și cel mai important, nu mai îngrijorătoare despre performanța dumneavoastră. Ia-ți timp și bucurați-vă de fiecare moment de intimitate cu fiecare alte. Exerciții de respirație profundă pot fi, de asemenea, un mare ajutor.

Naturale sau pe bază de Plante Penisului Pastile

Ca un om tânăr, trebuie să stai departe de anti impotenta medicamente ca Viagra, etc, Cu toate acestea, naturale penisului pastile pot fi de mare ajutor. Astfel de pastile sunt realizate cu unele dintre cele mai bune plante, cum ar fi ginseng, ginkgo biloba, muira puama, a văzut plametto, damiana etc., care au fost folosite ca afrodisiace de mii de ani.

Astfel de pastile crește fluxul de sânge la nivelul penisului fără a afecta tensiunea arterială. Ei au, de asemenea, stimulează producția de testosteron în corpul dumneavoastră. Acest lucru poate ajuta să obțineți erectii mai greu si rezistenta incredibila, astfel încât să puteți rezista mult mai mult in pat.

Aceste pastile ajuta, de asemenea, crește producția de material seminal și asigurați-vă că vă puteți bucura de orgasme multiple. În plus, ele, de asemenea, ajuta să recupereze mai repede dupa o ejaculare, astfel încât să puteți fi gata pentru o altă sesiune de sex în câteva minute.

Top notch penisului pastile sunt aprobate clinic și nu au efecte secundare la toate.

LEAVE A REPLY