Efectul Placebo în Creme Antirid?

În studiul de anti-imbatranire, nu sunt clar definite de liniile dintre cele mai de succes, creme anti-rid și una care afișează nici un rezultat. Și în timp ce ne așteptăm să vedem recenzii bune din cele mai bune creme anti-rid, nu ne așteptăm la același lucru de la cei care au arătat nici un rezultat în studiile clinice, dar stralucitoare recenzii există încă. De ani de zile, acest anormale apariție a fost considerat a fi din cauza la eforturile de marketing, până când un studiu a examinat efectul placebo de creme anti-rid.

Pentru cei care nu înțeleg ce vreau să spun prin efect placebo de creme anti-rid, mă refer la faptul că mulți oameni afișa rezultatele de la creme anti-rid, pur și simplu pentru că ei cred că funcționează, nu pentru crema în sine este eficientă. Efectul placebo nu este izolat doar la creme anti-rid, de fapt răspândire largă utilizarea de “pastile de zahăr” sau fals operații sunt alte exemple comune de puterea efectului placebo. Oamenii pot pur și simplu începe să dea semne de vindecare, deoarece ei cred că tot ceea ce ei sunt luați este de a ajuta ei. O pastilă de zahăr poate fi înlocuit de medicamente, deoarece pacientul nu are de fapt nevoie de medicamente, dar ei cred că o vor face. De a oferi pacienților un “remediu” le pot lua, ei încep să se simtă mai bine și cred că sunt vindecat de tot ce a fost bolnav.

Când vine vorba de creme anti-rid, nu există nici o intenție de a oferi consumatorilor un fals sau fals remediu antirid cu toate acestea, există o mulțime de ineficiente, creme anti-rid acolo.

Consumatorii deși pot simți atât de puternic cu privire la eficacitatea de creme si seruri care au, de fapt, începe să dea semne de vindecare riduri. Deoarece creierul joacă un rol vital în vindecarea corpului fizic, în cazul în care consideră că nu primește ceea ce are nevoie, acesta ajuta la vindecarea pielii. Acest efect a fost dovedit în multe aspecte legate de domeniul medical, dar abia acum a fost realizat de anti-imbatranire experți. Indiferent de cât de eficient o crema antirid poate fi liniile fine si ridurile pot fi atenuate și umplut pur și simplu pentru consumatori cred că li se administrează un tratament eficient.

Ciudat lucru despre creme antirid, care este diferit de multe exemple de efectul placebo în medicină, este că nu există un fenomen asemănător se întâmplă asta chiar și atunci când, creme anti-rid, fiind folosit show rezultate extraordinare în studiile clinice. Consumatorii care cred în creme anti-rid eficacitatea afișa rezultate mai bune decât consumatorii care sunt sceptici. În timp ce acest lucru nu s-ar fi calificat ca un exemplu de efect placebo pe o spun, aceasta este puterea de gândire pozitivă, care antrenează creierul pentru a ajuta în tratamentul de crema antirid. Acesta este un concept interesant în anti îmbătrânire industrie pentru că oamenii au opinii diferite despre care antirid creme de lucru cel mai bun, atunci când se pare că, atâta timp cât utilizați o crema de eficace ca ai toată inima cred că este de lucru, pielea va arata semne de ameliorare.

Puterea creierului este în mod clar uimitoare și efectul placebo este cu siguranță un exemplu. Indiferent dacă este aplicat pentru vindecarea corpului fizic în medicină sau chiar ceva la fel de simplu ca o crema antirid, capacitatea creierului de a se vindeca corpul tau este interesant de a spune cel mai puțin. Oamenii au învins boli grave, rămânând pozitiv, sau nu “lasă boala să-i bată.” Noi de multe ori cred că de acest fel de gândire pozitivă și de noroc, care este directoare aceste voință puternică persoane pentru supraviețuirea lor, cu toate acestea atunci când sunt puse în contextul de efectul placebo, trebuie să te întrebi ce rol joacă în vindecarea acestor oameni.

Când vine vorba de vindecare a ridurilor, aceasta nu este o chestiune de viață și de moarte și totuși încă mai are capacitatea de a vindeca astfel de indicații. Atunci când crezi că ai găsit cel mai bun crema antirid și se aplică-l cu pozitivitate, ridurile chiar o fac să dispară. Dacă urmați această logică și de cercetare și sunt sigur că ați găsit cel mai bun anti îmbătrânire industria are de oferit, rezultatele ar fi mult îmbunătățit, crezând din toată inima că ați găsit soluția pentru riduri. Creme antirid pot face lucruri uimitoare pe cont propriu aceste zile, dar ele pot atinge cu greu din uimire capabil de creier cu doar un pic de credință.

LEAVE A REPLY