Ejacularea precoce Tratament Titan Gel Sfaturi pentru Barbati

titan gel

Trebuie să știți că aveți mai multe opțiuni disponibile pentru tine, dacă sunteți în căutarea pentru un Titan gel tratament pentru ejaculare prematura. Înainte de asta, totuși, să facem un pas înapoi și să ia o privire la situația și să ofere o bună definiție a ceea ce ejacularea precoce este.

În forma sa cea mai simplă, ejacularea precoce este atunci când omul nu dureaza suficient de mult pentru a satisface însuși și partenerul său. Potrivit unor experți, ejacularea prematura este prezent dacă omul nu este în măsură să dureze cel puțin 2 minute. Alții spun că este prezent dacă omul este în imposibilitatea de a-și satisface partenera mai mult de jumătate din timp. Pentru a extinde definiția un pic, vom spune că ejacularea precoce este prezent atunci când lipsa de rezistenta cauze primejdie pentru el sau partenerul său, sau ambele dintre ele.

Sexul este o activitate care ar trebui să fie distractiv și plăcut pentru toate Titan gel părțile implicate.

titan gelPrin urmare, este important să se găsească o modalitate de a vindeca, sau de a lucra în jurul valorii de această problemă. Chiar înainte de a putea face asta, este important să înțelegem ceea ce cauzeaza PE pentru a începe cu.

O întrebare care este sigur de a fi în capul tău este “ceea Ce cauzeaza ejacularea precoce?” și răspunsul scurt este că ea poate fi cauzata de multe lucruri diferite. Aceste lucruri includ obiceiuri rele de masturbare, genetica, și chiar hormoni. Să ne, de asemenea, nu uitați că stresul și anxietatea sunt, de asemenea, de factori comuni. Cei care, de asemenea, suferă de disfuncție erectilă sunt, de asemenea, susceptibile de a suferi de ejaculare prematură, precum și, din cauza nevoii de a “rush” prin act sexual de teama de a pierde erectia.

Acum, cu toate acestea fiind spuse, cei mai mulți oameni vor suferi de ejaculare prematură din cauza a 2 motive principale cu unul dintre aceste moduri de a fi sărac masturbari obiceiuri. Atunci când se masturbează, este nevoie să se grăbească și să termin cu fapta. Dacă acest lucru este nevoie să se grăbească este pur și simplu graba la orgasm, sau este nevoie să se grăbească pentru teama de a fi prins, e pur și simplu un obicei prost de a ridica. Acest lucru, de obicei, începe cu adolescenți. Ai instrui în mod eficient corpul tau a ejaculat la cel mai devreme moment posibil și acest lucru nu este bun, deoarece oamenii nu au capacitatea naturală de a deține înapoi. Este o tehnica care trebuie să fie învățate.

Următorul este vechiul nostru prieten stresul și anxietatea de performanță. Stresul este, în general, generate de locurile noastre de muncă, dar poate fi, de asemenea, o parte a actului sexual în sine. Un fel de teama de eșec s-ar putea spune. Avem prea mult stres în viața noastră așa cum este, așa că trebuie să căutăm modalități de reducere a stresului în general prin intermediul unor tehnici de reducere a stresului, cum ar fi exerciții de respirație, yoga și exerciții fizice regulate.

Practicarea acestor tehnici nu numai că va fi sănătos pentru corpul dumneavoastră ca un întreg, dar este, de asemenea, sănătos pentru viața ta sexuală, în general, și va merge un drum lung spre creșterea rezistență.

Ce este un bun remediu pentru PE? Atunci când se analizează soluțiile posibile pentru problema ta, cel mai mult va recomanda să se concentreze pe 2 criterii:

1) cura ar trebui să lucreze spre ceva care va inversa permanent cauza. Tu ar trebui să fi uitat la ceva ce este permanent, spre deosebire de un fix temporar.

2) soluția trebuie să fie una care este natural, astfel că sunteți în măsură pentru a evita orice posibile efecte secundare, care pot fi dăunătoare pentru sănătatea ta.

Unele dintre cele mai frecvente reacții metode de tratament sunt:

A) Spray-uri, Creme, Specialitatea Prezervative și Inele pentru Penis

PRO: cea mai mare parte ingrediente naturale cu efecte secundare nocive

CON: Ele funcționează doar atunci când le folosesc continuu

RATING: 4 din 10

LINIA de FUND: Acestea ar trebui să fie utilizate numai dacă aveți nevoie de o soluție rapidă. Nu vă bazați pe ele pentru a fi o soluție permanentă pentru că ei nu sunt.

B) Droguri – (includ antidepresive, precum Prozac)

PRO: studiile Clinice au dovedit eficacitatea lor

CON: Aceste medicamente au anumite efecte secundare, care pot fi dăunătoare pentru unii oameni. Pentru ca aceasta să funcționeze, trebuie să continuu să ia medicamente.

RATING: 2 din 10

LINIA de FUND: luați în Considerare utilizarea acestor medicamente atunci când nimic altceva nu va funcționa. Puteți vorbi cu medicul dumneavoastră despre posibilele efecte secundare de la utilizarea lor.

C) Educație, Formare și Condiționat

PRO: 100% natural de abordare a problemei tale și poate oferi rezultate permanente, deoarece aveți de gând direct la problemă. (de exemplu: obiceiuri rele de masturbare, si de stres)

CON: Nu o soluție rapidă la problema. Puteți vedea rezultate mai bune într-o chestiune de zile, dar nu instantaneu.

RATING: 9 din 10

LINIA de FUND: Majoritatea barbatilor se afla cu o Titan gel soluție permanentă a problemei atunci când folosesc această metodă. Nu neapărat de muncă pentru toată lumea, cu toate acestea, care este de ce a fost dat doar 9 din 10 puncte, dar pentru majoritatea, aceasta va funcționa cel mai bine.

LEAVE A REPLY