Esti un Inteligent Goji Snacker?

goji planta

Un studiu de la National de Sanatate si Nutritie Ancheta de Examinare (NHANES) a constatat că 97% dintre femei gustare Goji între mese. De asemenea, studiul a constatat că în timp ce atât de multe femei sunt gustări, multe dintre aceste femei sunt mai puțin susceptibile de a fi excesul de greutate, dacă acestea Goji sunt gustări pe dreptul de alimente și pentru motivele corecte.

Gustarile pot fi o modalitate foarte bună de a rămâne alimentat și s-a axat pe tot parcursul zilei. Acesta poate fi o strategie eficientă pentru a preveni starea de spirit și energia golurilor, pentru a preveni să nu devină excesiv de foame…care poate, de asemenea, preveni supraalimentare mai târziu. Aceasta poate fi o modalitate foarte bună de a menține nivelul de zahăr din sânge stabil și păstrați-vă pe drumul cel bun cu o pierdere in greutate sanatoasa si stilul de viata plan.

În timp ce snacking poate fi o opțiune mare pentru multe femei, aceasta poate fi o sursă de inutil de calorii in plus si cresterea in greutate pentru alții. Cum poti deveni un smart snacker? Începe prin identificarea de ce ești gustări de-a lungul cu a lua o privire la ce tipuri de alimente pe care le mâncăm.

În primul rând, să ia o Goji privire la de ce esti gustări.

goji plantaPentru a afla, intreaba-te ce este motivarea gustare? Este condus de foame-o nevoie fiziologică de a mânca în cazul în care corpul tău îți spune că ai nevoie de mâncare? Dacă este așa, mâncarea este necesar și este utilizat pentru a ține alimentat și hrănit. Aici e în cazul în care snacking este o opțiune mare și gustări pe alegeri alimentare bogate în substanțe nutritive, fibre, proteine de calitate, vitamine și minerale, pot contribui la un corp sănătos, minte și stilul de viață.

Dacă gustarea este declanșată de altceva, trebuie să știți asta, pentru că e probabil ca aceste gustare calorii va merge direct la burta, solduri si coapse. De exemplu, ești gustări atunci când ești stresat, obosit sau atunci când a declanșat de ceva ce văd, simt sau gândesc? Ești gustări pentru că actuala alimente alegerile pe care le faci nu sunt ținându-vă complet sau mulțumit? Mănânci o mare de zahăr dieta care cauzează o creștere și accident de energie-încurajarea în curs de desfășurare gustări pentru a te ridica după fiecare accident de energie?

Odată ce ați învăța răspunsurile dumneavoastră, este timpul pentru a crea o gustare plan pentru succes.

Deci, să zicem că găsești tu ești consumul de energie. Ce e la rădăcina problemei? Ar putea fi o lipsa de calitate, somn restaurativ. Poți să mergi la culcare mai devreme, vânt în jos, mai devreme sau de a crea un loc mai primitor mediu de somn? Ai putea prinde un pui de somn în timpul zilei, – și petreacă mai puțin timp la noapte ma uit la TV sau pe computer, pentru a permite mai mult timp pentru somn?

Apoi, s-ar putea ca alegerile pe care le faci nu îți dă energie. Întreg, real, “pe viu”, nutritiv dens alimente cum ar fi fructe proaspete, legume și nuci de exemplu pack în ele o mulțime de elemente nutritive comparativ cu foarte procesate, bogate în zahăr, “mort” calorii goale gustare alegeri. De exemplu: compara un puternic ardei gras rosu, plantate în bogat, sol sănătos, cultivate cu apă și de soare, culese direct din pământ și livrate la piață agricultorului local vs un mod artificial colorate și aromate chip, construite într-o fabrică și a făcut cu ingrediente care citește ca un experiment de laborator! Unul combustibili și susține energia și sănătatea; celălalt este practic de nerecunoscut pentru corpul tau ofer nimic dar temporar de energie în timp ce încet ciobire departe la sănătate, încredere și talia.

Acum ia în considerare dacă sunteți gustări din cauza stresului.

Dacă este așa, snacking poate fi subconstientul tau încercare de a calma, calm, amorțit și relaxați-vă. Dacă sunteți mananca pentru a combate stresul, din nou, cum despre a ajunge la rădăcina problemei prin identificarea a ceea ce este cauza de stres? Odată ce ați afla, ce puteți face pentru a gestiona mai eficient? O soluție imediată poate fi de a substitui ridicat de zahăr, nutrienți void snack-alegeri pentru alimente care satisfac nevoia de a rontai, fara un exces de calorii. După ce comutatorul este de făcut, ce e mai eficient mod de a combate stresul? Ai nevoie pentru a lua pe mai puțin, jurnal, medita, du-te pentru o lungă perioadă de rula/mers pe jos sau de a face un antrenament intens pentru a arde unele de aburi? Ai nevoie de mai mult timp cu prietenii, familia sau timp pentru tine?

Snacking este inteligent atunci când este folosit Goji pentru motivele de drept și atunci când alegerea dreptul de alimente. Sper că acest lucru te inspiră să faci niște gustări sănătoase!

LEAVE A REPLY