Evoluția Goji Diete Sănătoase

goji

În primul rând este dieta Americană standard. Aceasta dieta face pe oameni grași și bolnavi. Apoi, există este dieta vegetariana. Toate alimentele Goji vegetale au o multime de fibre, cu excepția cazului în care este luat ca rafinat de grâu și orez alb. Alimentele de origine animală nu au fibre. Fibre păstrează colonul curat și sănătos, reducând șansele de cancer si probleme cardiovasculare. Patru mii de studiile arată că fructele și legumele pentru a preveni cancerul. Carne încurajează creșterea de cancer.

Oameni din China mănânce cea mai mare parte alimente vegetale și au o rata mult mai mic de cancer si a bolilor cardiovasculare decat Americanii. Alimentele vegetale au o mulțime de grăsimi nesaturate, în timp ce carnea are o Goji beneficii multime de grasimi saturate. De grăsimi nesaturate sunt mai sănătoase decât grăsimile saturate. Unele vegetarienii mananca oua si produse lactate. Produse lactate crea sinus și probleme respiratorii. De gogoși și jelly beans sunt vegetarian, oamenii pot mânca o foarte nesănătoase dieta vegetariana. Regula de bază de a manca sanatos este sa mananci alimente făcute de Dumnezeu sau de natura și de a evita alimente făcute de om, care sunt concepute pentru a face să vă grăsime și dependent de alimente de care este cel mai bine pentru afacerea lor.

Albert Einstein, Leonardo Da Vinci, Socrate și Pitagora au fost vegetarieni. Curent vegetarieni se numără Brad Pitt, Pamela Anderson, Dustin Hoffman, Kate Winslet, William Shatner, Avril Lavigne, Paul Newman, Chelsea Clinton (fiica Președintelui Bill Clinton și Senatorul Hillary Clinton), Paul McCartney, Shania Twain, Paul Newman, Drew Barrymore, Clint Eastwood și Allysa Milano.

Apoi, există mai restrictive dieta Goji vegetariana care Natalie Portman cum urmează.

goji

Acest lucru înseamnă consumul de produse de origine animală, inclusiv produse lactate. Apoi, există chiar mai multe diete restrictive decât aceasta. Unul este frutarian dieta care oamenii mananca numai fructe. Aceasta include alimente care provin din sistemul de reproducere al plantelor, cum ar fi nuci, seminte, vinete, castraveți, dovleci, roșii și mai mult. Cu aceasta dieta, nu plantele sunt uciși sau răniți. Cel care este popular acum este mâncarea crudă. Prime mânca numai alimente crude sau cea mai mare parte alimente crude și această mâncare este, de asemenea, mâncare vegetariană.

Aceasta dieta este aproape de cum mananca animalele. Dar nu este o dieta care este la fel ca ceea ce animalele folosesc. Animalele știu ce este bine pentru ei din instinct. Cum s-a instict de munca? Ei mănâncă orice are gust bun. Oamenii au, de asemenea, acest instinct. Ei mananca alimente crude și orice are gust bun este bun pentru ei. În acest fel nu aveți nevoie să vă faceți griji în cazul în care acidul oxalic din spanac previne absorbtia de calciu sau dacă portocalele sunt rele pentru persoanele cu anumite tipuri de sange si toate prostiile astea. Acest lucru este de ce copii sunt întotdeauna pune lucrurile în gura lor. Instinctul lor le va spune dacă este rău pentru ei. Rețineți că omul poate face otravă de șobolani care are gust de alimente sănătoase, dar ucide rat. Deci, consumul de alimente care are un gust mai bun nu include alimente alterate sau gătite de către om.

Pune-prime otrăvitoare ciuperci (ciuperci otrăvitoare) în gura ta și te va scuipa-le, deoarece acestea au un gust atât de amar. Dar dacă acestea sunt fierte, le puteți mânca și să moară. Deci, dacă sunteți blocați în pădure, fără mâncare, puteți utiliza acest pentru a găsi mâncare bună pentru a mânca. Este posibil de a manca prea mult alimente crude, atunci când acestea sunt amestecate împreună. Dar animalele în natură mananci un singur aliment la un moment dat. Dacă faci asta, atunci niciodată nu veți mânca o mâncare. Tu nu va dori mai mult atunci când ați avut suficient. Acesta este modul în care animalele mănâncă. De asemenea, acest lucru se aplică la orice alimente crude, chiar dacă nu este vegetarian.

Aceasta dieta este numit instincto dieta.

Oamenii de pe aceasta dieta va încerca manca ceva raw. S-ar putea ca multe dintre beneficiile de a manca alimente crude vine de la consumul de sare (sau foarte puțin). Sare nu a fost niciodată o mâncare. Pune-3 grame de sare în apă și bea-l și veți muri. Sare determină apa să nu fi capabil de a lucra. De aceea, poți muri de deshidratare fiind pe o plută în ocean înconjurat de trilioane de litri de apă. Vitamine și minerale au un minim R. D. A. (doza zilnică recomandată). Dar de sodiu are un maxim R. D. A.

Kevin Trudeau (autor al best-seller Cure Naturale) consideră că dieta alimente crude este cea mai sanatoasa dieta, dar el nu-l urmeze acum. Există Goji mulți oameni care sunt împotriva manca 100% raw. Dar (și acesta este un mare dar) nu vor sugera ce procentul de alimente crude este mai bun, fie că este vorba de 95% sau 5%. Ca să nu mănânce carne, să facă mai mult pentru a ajuta ecologia planetei și de a proteja împotriva încălzirii globale decât să faci orice altceva, inclusiv trecerea la o masina hibrid. Într-o revolutionara 2006 raport, organizația Națiunilor Unite (o. N. U.), a declarat că creșterea animalelor pentru hrană generează mai multe gaze cu efect de seră (dioxid de carbon, metan și protoxid de azot) decât autoturisme și camioane din lume, combinate!

LEAVE A REPLY