Funcția Erectilă De Întreținere În Timp Ce Xtrasize Poartă Prezervative

Având dificultăți în a menține o erecție în timp ce pune pe și purta un prezervativ este o destul de plângere comună în rândul bărbaților. De sex în condiții de siguranță este o componentă esențială a penisului de sănătate, și Xtrasize funcția erectilă este imperativ pentru sănătatea sexuală, este important pentru oameni să găsească modalități de a gestiona situația. Unul dintre primii pași pentru a face acest lucru este de a identifica motive de ce oamenii au dificultăți rămase ridica atunci când prezervative intră în ecuație. Apoi, un om poate lucra spre abordarea problemei.

Statistici Xtrasize

Institutul Kinsey, un stimat sex grup de cercetare, a studiat prevalența erectilă probleme asociate cu utilizarea prezervativelor. Într-un studiu, au descoperit că 28% dintre bărbați au experimentat o pierdere de erecție în timp ce pune un prezervativ pe cel puțin un timp de trei ori au folosit-o. Acești oameni au fost aproximativ de două ori mai susceptibile de a elimina lor de prezervative înainte de actul sexual a ajuns ca oameni care nu au experiență prezervativ asociate cu probleme erectile (41% față de 21%).

Această cercetare indică faptul că atât erectie probleme atunci când se aplică un prezervativ sunt comune, și că acestea pot afecta oamenii decizional în jurul purtarea de protecție. http://planetabunastare.com/xtrasize-comentarii-pareri-pret-de-unde-sa-cumpere/

Cauze Posibile

Următoarele sunt susceptibile de motive de ce oamenii pot deveni moale în timp ce aplicarea de prezervative:

– Nervii. Dacă oamenii sunt nervos despre a pune prezervativul corect, această îngrijorare poate avea un impact negativ asupra excitare. De asemenea, dacă oamenii sunt nervos despre a pierde erecția în timpul procesului, acest lucru se poate transforma într-o profeție.

– Asociații. Prezervativele sunt importante pentru prevenirea infecțiilor cu transmitere sexuală și sarcini nedorite. Asociațiile de boala si sarcina poate deveni atât de atașat de prezervative că obiectele în sine acționează ca un mare turn-off.

– Sensibilitate Redusă. Mulți oameni spun că prezervativul reduce sensibilitatea in timpul actului sexual – și asta e de înțeles, deoarece acestea creează o barieră între două corpuri. Acest lucru se poate face dificil de a menține o erecție în timp ce purta un prezervativ in timpul actului sexual.

– Atitudine. Pentru unii barbati, reducere a sensibilității asociate cu prezervativele se pot transforma în lucruri urât, și un om nu poate fi de așteptat pentru menținerea excitării sexuale în timp ce se ocupă cu ceva disprețuiește.

– Formă slabă. Unii oameni găsesc că prezervativele simt atât de strâns încât acestea sunt incomode. În mod similar, dacă un prezervativ de inel în jurul bazei penisului este prea tare, se poate tăia circulație, care pot interfera fizic cu erectii.

Soluții

xtrasize

Din fericire, există modalități de a gestiona mai sus cauzele prezervativ asociate cu probleme erectile. Luați în considerare următoarele:

– Purta un cauciuc în timp ce se masturba. Această metodă vine cu mai multe avantaje. Primul, aplica un prezervativ de fiecare dată când un bărbat se masturbează va da o multime de practici pun pe dispozitiv, care ar trebui să atenueze orice probleme ar putea avea despre aplicarea corectă (există o mulțime de resurse de încredere on-line pentru a învăța măsurile adecvate pentru a pune unul pe). Un alt beneficiu este că acesta devine un om obișnuit cu senzația; dacă el este capabil de a atinge orgasmul in timpul solo te joci cu un prezervativ, el va fi mult mai probabil pentru timpul actului sexual. De asemenea, dacă un om asociații cauciucuri cu infecții și timpul sarcinii, se masturbeaza una pe poate ajuta la re-asociați dispozitivul cu plăcere. În cele din urmă, ea face ușor pentru curat-up!

– Încercați diferite tipuri. Prezervativul piață conține nici o lipsă de opțiuni, inclusiv diferite forme și mărimi. Utilizați un prezervativ dimensiunea diagramă pentru a determina ce este bine pentru un om să elimine problemele cu etanșeitate și de circulație reducere. De asemenea, să investească în probe de diferite forme. Unii vin cu mai încăpătoare capete, care creează un sentiment mai natural. În cele din urmă, ia în considerare încercarea de prezervative cu stimularea lubrifiant pe interior.

– Reglați atitudine. Având plăcut sexul cu prezervativ este absolut posibil. Asociații culturale între prezervative și inferior sex poate deține un om, de la bucurându-se de sex în condiții de siguranță. Lucrul cu un terapeut de sex poate fi benefic pentru oamenii cu importante asociații negative, atitudini sau anxietate în jurul prezervativ utilizare.

Un alt pas barbatii pot lua pentru optimă penisului de sănătate este de a utiliza un penis de sănătate creme (profesioniștii din domeniul sănătății recomanda Man1 Om de Ulei) pe o bază de zi cu zi. Sex și masturbare expune pielea penisului la frecare care poate duce la frecare; de-a lungul timpului, acumulate daune poate provoca sensibilitate redusă. Man1 Om contine Ulei natural de hidratare pentru a inmuia pielea; ea are, de asemenea, acetil L-carnitina, un Xtrasize ingredient care protejează nervii și poate promova mai mare de niveluri de sensibilitate. Adăugând astfel o crema de la un om repertoriu, împreună cu abordarea prezervativ-legate de probleme, sunt pași importanți pentru penisului de sănătate.

LEAVE A REPLY