Goji Cream De Îngrijire a pielii Pentru un aspect Sănătos, Tineresc

goji cream

De îngrijire a pielii este foarte important. Suntem bombardati cu Goji Cream avertismente despre cancerul de piele și cu produse pentru a ne ajuta să se uite tineri și rid gratuit. Dar ce știi de fapt despre modul în care pielea ta este straturi de muncă și ceea ce fiecare trebuie să arate și să funcționeze la cele mai bune?

Pentru a înțelege structura și nevoile nutritive ale corpului mai mare organ va ajuta să vă arata si se simt cel mai bine evitând în același timp mai multe boli care pot afecta pielea noastra.

Cum Functioneaza Goji Cream Pielea

Pielea noastra este alcatuita din trei straturi:

Epiderma

Acest stratul exterior este nostru barieră de protecție. Format din celule numite keratinocite, ei își încep viața de la partea intime ale epidermei și de a migra încet în sus, spre suprafață. În procesul ei de a construi cantități mari de keratina pentru a ne proteja de mediul extern. O dată la suprafață mor și să fulg off în mod normal.

Derma

Următorul strat jos, derma conține trei tipuri importante de țesut conjunctiv. Colagenul oferă rezistență; proteine da pielii structura normală sau fermitatea; elastina oferă elasticitate.

Țesutului Subcutanat

Sub derm, această regiune este alcatuita din celule de grasime care ne oferă izolare din exterior elemente și, de asemenea, face pielea noastra arata grăsuț și completă.

Ce Riduri

Epidermică Modificări

Fiecare deceniu avem cu 10% mai puține celule epidermice și se înmulțesc mai încet. În timp, aceste celule devin mai subtiri si mai putin coezive cu un altul. Aceasta are trei efecte.

În primul rând, o mai subtire epidermei confera pielii aspectul fragil o vede într-o foarte în vârstă de persoană. Apoi, cu mai puține celule capacitatea pielii de a se repara scade. În cele din urmă, mai puțin de coeziune între celulele înseamnă mai puțin de retenție de umiditate și de protecție de la exterior. http://planetabunastare.com/goji-cream-comentarii-pareri-pret-de-unde-sa-cumpere/

Cutanată Modificări

Ca epiderma, derma devine mai subtire. Mai puțin producția de colagen duce la redus puterea de piele. Și fibrele de elastina treptat purta în jos, care rezultă în mai puțin de elasticitate. Rezultatul este ridurilor și în cele din urmă sagging piele.

Pe lângă aceasta, ambele glande sudoripare și producătoare de petrol glandele sebacee produc mai puțin, contribuind la pielea uscată.

Subcutanat Modificări

Cu varsta, celulele de grăsime în acest strat, de asemenea, să devină mai subțire. Acest lucru contribuie la aparitia ridurilor si sagging, deoarece acest strat devine mai puțin grăsuț.

Nu este un mod eficient de îngrijire a pielii strategie pur și simplu să câștige în greutate, deoarece acest lucru subțire stratul de grasime subcutanat este nu unde ne-am adăuga grăsime.

Soarele

Ultraviolete ale Soarelui UVA si UVB, este cel mai mare contribuitor la îmbătrânirea prematură a pielii. Nivelul de expunere și pigment natural de protecție va determina cât de mult daune se produce.

Ce Poti Face

goji cream

Mănâncă Dreapta

De îngrijire a pielii corectă începe cu o bună nutriție. Potrivit Clinica Mayo dermatolog Lawrence E. Gibson, M. D., antioxidant alimente bogate promova o piele sanatoasa, in timp ce alimentele grase, cum ar fi carne și produse lactate poate crește riscul de riduri.

Nu Fumez

Potrivit experților de la lume renumita Clinica Mayo, fumatul ambele accelerează îmbătrânirea pielii și crește riduri. Și nu trebuie să fie vechi, ca aceste modificări pot apare la adulții tineri, după numai 10 ani de fumat.

În primul rând, fumatul îngustează mici vase capilare în exterior al pielii, reducerea pielii furnizarea de oxigen și substanțe nutritive esențiale, cum ar fi vitamina A. Aceasta, la rândul său afectează colagenul și elastina, care dau pielii tale puterea și elasticitatea. În cele din urmă, repetitive expresii faciale de un fumător, cum ar fi buza urmărești atunci când inhalarea va spori șifonat de-a lungul timpului.

Practica Soare Îngrijire A Pielii

Potrivit specialist de îngrijire a pielii Scott Gerrish, MD, folosind un SPF ridicat de protecție solară este cel mai important lucru care le puteți face pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii. Atât îmbrăcăminte și de protecție solară de protecție sunt recomandate atunci când aveți de gând să fie în lumina directă a soarelui, în special între 10.m și 2 p. m.

Este important pentru a obține unele de expunerea la soare, cu toate acestea, ca pielea produce vitamina D, esentiala pentru oase si muschi de sănătate, imunitate, diabet zaharat și prevenirea cancerului. Cincisprezece minute în fiecare zi în timpul vreme caldă este suficient, și poate fi mai puțin evidente zone decât fața ta.

Fața Ta o spală pe timp de Noapte

Murdărie, bacterii și machiaj ar trebui să fie eliminate cu un chip blând se spală, astfel încât pielea se simte placut strans timp de 10-15 minute după aceea. Deoarece pielea producția de petrol începe să las după vârsta de 40 de ani, spălat de două ori pe zi poate provoca pielea să se usuce, ceea ce face ridurile să stea afară. Dacă aveți în mod natural tenul gras, modifica rutina ta în mod corespunzător.

Gestiona Stresul

New York dermatolog și psihiatru Amy Wechsler, M. D., autor al Minții-Frumusete de Conexiune, avertizează că, crize emoționale pot face sa arati cu 5 ani mai în vârstă. Persistente de anxietate crește cortizol, hormonul stresului, care cauzează inflamație și de rupere în jos de colagen cu o posibilă roșeață facială și acnee. Exercitii fizice regulate, respirație profundă în timpul stresului (nas inspirați, țineți apăsat timp de 3 secunde si expirati gura) si o dieta bogata in anti-oxidanti va ajuta.

LEAVE A REPLY