Goji Detoxifiere – Este Pentru Mine?

goji

În fiecare zi suntem bombardati de substanțe chimice toxice. Aerul pe care îl respirăm a fum toxic, apa de la robinet pe care o bem are clor, fluor, urme de medicamente și alte produse chimice, alimente vom mânca a pesticide, coloranți artificiali și arome, aditivi chimici, Goji conservanți. Acestea sunt doar câteva exemple de toxinele la care suntem expusi pe o bază de zi cu zi. Mulți dintre noi, de asemenea, de bună voie consuma cofeina, alcool, îndulcitori artificiali sau fum de țigări la loc chiar mai multe substanțe chimice în deja supraîncărcat sistemul.

Corpurile noastre sunt miraculoase si poate lupta cu multe substante chimice toxice pe care îl respirăm, de a ingera sau absorbi prin piele, dar se poate lua numai atât de mult. Trebuie să fim proactivi și să se ocupe de sănătatea noastră, în scopul de a trăi o viață vibrantă vitalitate și de wellness.

O modalitate de a se ocupa de sănătatea ta și de a sprijini corpul tau este de a merge pe un program de detoxifiere o dată sau de două ori pe an. Ați auzit, probabil, de programe de detoxifiere, există mai multe tipuri diferite oferite care promit multe beneficii semnificative.

Detoxifierea este un instrument puternic, dar pentru a fi eficient acesta trebuie să fie utilizat în combinație cu un stil de viață sănătos. Trece printr-un program de dezintoxicare o dată sau de două ori pe an, în timp ce continuă să fumeze, să mănânce alimente nesănătoase, nu-și exercite și așa mai departe nu va duce la o sanatate vibranta. Acesta va fi doar o pierdere de timp și energie.

În scopul de a primi cea mai mare valoare dintr-un Goji program de detoxifiere

gojiTrebuie să includă obiceiurile alimentare sănătoase, exerciții fizice regulate, respirație profundă și tehnici de reducere a stresului în stilul tău de viață. Detoxifiere nu este o rezolvare rapida. Este doar un instrument pentru a promova wellness, încetini procesul de îmbătrânire și crește nivelul de energie.

Există mai multe tipuri diferite de programe de detoxifiere, unii recomanda apa sau suc de post timp de mai multe zile, există programe de detoxifiere pe bază de plante, sunt de curățare diete si diete alimentare brute. Pentru persoanele care au probleme medicale grave, mi-ar recomandăm să vă caute ajutorul unui profesionist medical care are cunostinte de programe de detoxifiere pentru a vă ajuta prin acest proces. Dacă aveți deja o importantă problemă medicală, sunt șanse mari că aveți o cantitate semnificativă de toxine în sistemul dvs. că organismul dumneavoastră nu este capabil de a elimina în mod corespunzător, pentru că de slăbit.

Dacă vă sunt în mod semnificativ supraponderali, nu aș recomanda să începi un program de detoxifiere până când ai pierdut mare parte din greutatea ta. Un program de detoxifiere este un regim strict, care trebuie să fie urmat timp de mai multe zile, în scopul de a fi eficiente. Oameni care-și modifice dieta lor prea repede tind să se constituie pentru eșec.

Dacă aveți doar 5 la 10 de lire sterline pentru a pierde decât un program de detoxifiere poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a elibera ultimele 5 la 10 de lire sterline. Vă recomandăm că clienții mei du-te pe un program de detoxifiere de a manca numai fructe crude proaspete și legume timp de 10 zile, pentru ca sistemul lor digestiv o șansă să se odihnească și să se consume o cantitate mare de nutrienti si fitonutrienti care prime proaspete de fructe și legume furnizează. În această perioada de 10 zile nu va fi consumatoare de altceva decât proaspăt, apă curată și proaspătă, fructe si legume crude. Vă recomandăm să evitați toate cereale, grăsimi de orice tip, inclusiv nuci, uleiuri, avocado, nuca de cocos si proteine de orice fel, inclusiv produse lactate, carne, pește, tofu etc. Acesta este doar un program temporar. Odată ce program de detoxifiere este terminat decât vă puteți începe încet să includă cereale integrale, grasimi sanatoase si masa organică de proteine in dieta ta, cu toate acestea, în perioada de 10 zile este doar raw fructe și legume proaspete. Acest lucru este foarte important pentru program de detoxifiere pentru a fi eficiente.

Nu aveți nevoie de a cumpăra orice produse scumpe.

Acest lucru va fi o schimbare radicală pentru majoritatea oamenilor și nevoie de ceva creativitate, de sprijin și de dăruire pentru procesul să urmeze cu acest program de detoxifiere. Cu toate acestea, beneficiile pe care le va primi, ca urmare a urma un program de dezintoxicare ca acest lucru este extraordinar puteți experimenta pierderea in greutate, pielea mai clare, creșterea nivelului de energie, după primele câteva zile, de a depăși pofta de mâncare și alimente vicii, sinusurile se va șterge, îmbunătățirea metabolismului de zahar din sange, imbunatateste somnul, starea de spirit îmbunătățită și o mai mare sentiment de bunăstare.

De obicei primele 2-3 zile sunt cele mai dificile. Pot apărea redus de energie și ușoară depresie, pofta de alimente nesănătoase, dureri de cap sau cețos mentale (în special dacă ai fi fost consumatoare de cofeina inainte de dezintoxicare), transpirație și respirație urât mirositoare în timp ce eliberați construit toxine și chiar auto-îndoială sau teamă. Vă îndemn să fie persistente și de a găsi pe cineva care să te sprijine în timpul programului de detoxifiere. Odată ce ai trecut de primele 2-3 zile se va obține mult mai ușor și veți începe să observați de toate marile beneficii pe care am menționat în paragraful anterior.

O modalitate de a vă bucura cu adevărat de 10 zile de program de detoxifiere este de a experimenta cu diferite moduri de a pregăti prime fructe și legume proaspete. Experiment cu sucuri proaspete stoarse, de căutare pe internet pentru retete prime alimentare care nu au nici o grăsime în ele și du-te la biblioteca locală pentru a ridica o carte sau două pe prime, de preparare a alimentelor. Doar amintiți-vă să selectați rețete care au doar raw fructe și legume proaspete. De asemenea, puteți experimenta cu doar consumul de fructe și legume proaspete simplu. După câteva zile, pe program de detoxifiere, observați cât de Goji mult simțul gustului se îmbunătățește. Te va bucura cu adevarat de aroma de fructe și legume proaspete și au un gust mai bun decât ați gândit vreodată posibil. Acest program de detoxifiere nu este despre privarea. Puteți mânca cât mai multe fructe și legume cât doriți în timpul acestor 10 zile. Desigur, dacă aveți orice afecțiuni medicale sau nelămuriri, discutați-le cu medicul dumneavoastră înainte de a începe acest program de detoxifiere pentru a se asigura că este sigur pentru tine de a începe.

LEAVE A REPLY