Grijă De Pielea Ta – Mi Secretele Uimitoare, Care Va Schimba Pielea Ta Pentru Totdeauna

Rate this post

Pe masura ce oamenii imbatranesc, ei încep să vă faceți griji despre riduri și pete de vârstă. Cu siguranță nu există miracole peste noapte pentru a preveni complet procesul de imbatranire, Deși, unele absolut fantastic știri este că este posibil pentru a menține pielea tânără și frumoasă prin utilizarea unor produse la prețuri accesibile și ușor să urmeze sistemul de îngrijire a pielii. Cu ajutorul unora dintre aceste produse, și o combinație de îngrijire a pielii regulat regim, este complet posibil pentru a încetini procesul de îmbătrânire astronomic.

Mai jos veți găsi câteva sfaturi simple care vă vor ajuta să vă mențineți pielea fermă, tineresc si stralucitoare:

Soarele este extrem de rău pentru pielea ta, prin utilizarea bloc de soare de zi cu zi vă sunt capabili de a bloca razele UV daunatoare că deteriorarea pielii. Eu recomand un factor de 15 sau mai mult. Atunci când alegeți un bloc de soare întotdeauna asigurați-vă că ați uita-te pentru un produs care este cunoscut sub numele de “spectru larg”, deoarece acest lucru va proteja din nou UVA și UVB. Folosind bloc de soare de zi cu zi este, probabil, cel mai simplu mod de a reduce deteriorarea pielii și, prin urmare, reducerea semnelor de imbatranire. Atunci când se aplică bloc de soare asigurați-vă că pentru a nu fi zgârcit și să-l utilizați peste tot pe fata si alte zone sensibile care pot fi deteriorate de soare. Trebuie să vă amintiți cu toate acestea, pentru a aplica din nou bloc de soare în mod regulat, ca acesta va deveni mai puțin eficace pe măsură ce trece timpul.

Asigurați-vă că selectați produsele pe care aveți de gând să utilizați pe pielea ta foarte atent. Face o decizie informată cu privire la ce tip de piele este și alegerea unui produs pe baza acestei decizii. Daca pielea ta este deosebit de gras, este necesar să se utilizeze mai ușoare de curățare faciale, tonere și hidratante. Cu toate acestea, dacă pielea ta este deosebit de uscat va avea nevoie de un produs care este bogat în emolient. Trebuie să încercați să nu să se spele mai mult de două ori pe zi, ca acest proces benzi uleiurile naturale de pe piele și poate irita pielea și de a face rău. Unele dintre cele mai importante Dermatologi recomanda în mod activ doar să te speli pe fata de doua ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Pe o notă importantă, trebuie să utilizați produse care nu va deteriora pielea ta sau irita.

Atunci când caută pentru produsele să se integreze în regim de îngrijire a pielii asigurați-vă că includeți Ochi Creme și Produse Anti-Îmbătrânire.

Cel mai bun plus față de acestea este crema de ochi, care este o modalitate foarte bună de a bate procesul de imbatranire aceste creme sunt capabili de a reduce liniile fine si ridurile din jurul ochilor, precum și a reduce umflatura de la noaptea târziu. Acest lucru poate ajuta la a face ochii sa para mai luminos, mai puțin obosit și elimina cercurile intunecate. Acest lucru este pentru că creme unele mare de ingrediente care lupta impotriva ridurilor si calmeaza zona ochilor. Cel mai bun timp pentru a aplica aceste creme și seruri noaptea din cauza pielii de a le absorbi mai bine în acest timp.

Ai doar o piele așa că tratează-i bine! Agresiv frecarea pielii cu exfoliaza poate promova și ridurile. Atunci când se aplică produse de piele face ușor pe piele și apăsați-le ușor, astfel încât acestea sunt mai bine absorbit de piele. Aceasta a fost dovedit că, atunci când aplicarea acestor creme și seruri ele sunt bine aplicate, în timp ce pielea este cald, deoarece poate crește absorbția.

Exfoliere, regenera pielea ta. Când exfoliere asigurați-vă că face doar o dată sau de două ori pe săptămână. Exfoliere prea mult poate face pielea uscată și lăsați-l predispus la acnee. Asigurați-vă că alegeți un exfoliant care este potrivit pentru pielea ta. Folosiți o brichetă pentru pielea sensibilă și alte tipuri de piele va fi capabil de a utiliza un exfoliant dur.

Mănânci sănătos, pielea ta va multumesc. Prin consumul de fructe și legume în dieta ta, pielea ta va reflecta. Fructe și legume au o cantitate mare de antioxidanți, vitamine și minerale, care va ajuta la promovarea aspect tineresc pielii. De băut o mulțime de apă, puteți să vă păstrați pielea hidratata. Acest lucru va ajuta pentru a elimina toxinele din piele și pentru a preveni imperfectiuni sau pete.

Fumatul și alcoolul va deteriora pielea. Prin consumul de alcool și țigări acest lucru va provoca pielea să devină uscată și deshidratată, care va duce la pete si imperfectiuni in piele. Ai doar o singură pielii, pentru a menține pielea tineresc trebuie să renunțe la fumat și limita de alcool.

Puteți citi mai multe despre meu regim de ingrijire a pielii, făcând clic de mai jos si schimba pielea ta pentru totdeauna!

LĂSAȚI UN MESAJ