Impotenta: Titan Gel Subiect Tabu

titan gel

Impotenta, sau incapacitatea de a manifesta sau de a menține o Erecție, este un subiect pe care nimeni nu vrea să discute, în special cei afectati de Disfunctie Erectila. Unul bărbăția este parte a Ego-ului, și Titan Gel poate suferi o lovitură dramatică atunci când este primul înțeles că există probleme la nivelul penisului departament.

Am scris acest articol cu Titan Gel experiență de prima mana cu această condiție.

titan gelCe trebuie să știți, mai presus de toate, că nu ești singur. Există zeci de oameni lucrând cu acest sindrom. Unele din cauze fizice, unele din cauze psihice. Recunosc acest lucru, există speranță! Există lucruri pe care Titan Gel le puteți face pentru a face să funcționeze. Cure naturale sunt mai bune decât farmaceutice cure. Am încercat pe amândouă, și atât de lucru. Problema cu industria farmaceutică cure, este de fezabilitate de efecte secundare, cum ar fi probleme cu inima și pierderea vederii. Uneori, suntem de părere că este în valoare de risc.

Permiteți-mi să vă spun despre experiențele mele. În primul rând, ar trebui să fie avertizați că sunt de 63 de ani, dar au confruntat cu aceste probleme de mai mulți ani. Original semne de această problemă, și îmi amintesc de parcă a fost ieri, era că aș fi avut o erectie doar precedent sex, dar atunci s-ar pierde, fie la începutul actului sexual, sau s-ar pierde în mijlocul actului sexual. Aș încerca să găsesc o scuză pentru a explica prietena mea, dar ea a fost atât de devastator pentru mine, încât este greu să-ți explic.

Sunt sigur că ați înțeles ce vreau să spun. La început, am avut puțină înțelegere a cauzelor, sau soluții. Mi-ar explice ca: oboseală, senzație de rău, senzație tulburat de afaceri, sau un astfel de scuză. Prietena mea a fost neîncetat înțelegere, dar am putut vedea în ochii ei. Cum mi-ar aduce-o la un punct de a fi entuziast despre a avea contact sexual, doar pentru a fi dezamăgiți și frustrați sexual. Cât de penibil m-am simtit. Cum as putea face asta? De ce ar rămâne cu mine, dacă eu nici măcar nu pot finaliza actul sexual.

Am avut de a descoperi ce naiba se întâmplă.

Timp pentru a merge la medic. Am nevoie să știu dacă a fost o problemă fizică, sau unele cerebrală cauza. Doctorul m-a întrebat direct dacă te-am iubit iubita mea, și am spus că am făcut-o. M-a întrebat dacă i-am spus că am iubit-o, și am spus că nu. M-a întrebat de ce, i-am spus că nu era sigur de o reacție. El mi-a spus să-l spun în mintea mea, “Te Iubesc”, în timp ce îmi făceam de cap cu ea, care precede reale de inserție. Am fost uimit că acest lucru, în realitate, a lucrat! Și am fost capabil de a menține erecția, și de a finaliza actul sexual. Nu știam că ăsta a fost doar începutul mea probleme erectile. Cum am mai în vârstă, același lucru se va întâmpla și cu alte femei, iar soluția nu a fost atât de ușor.

Acest lucru a fost, de asemenea, înainte de când au ieșit cu Viagra, și produse similare. Data viitoare când s-a întâmplat, a fost cu o altă femeie. Era frumoasă, cu un corp să moară pentru. M-aș uita la ea, și mintea mea ar aprecia-o incredibil de sex-appeal, dar corpul meu părea să fie de sincronizare cu mintea mea de dorinte. Aș începe cu o erectie puternica, dar apoi, înainte de a se introduce, că ar merge moale. A fost ca mi-am folosit hormoni de sex masculin înainte, atunci când am putut finaliza actul.

Crede-mă, știu exact cum te simți. Dacă nu ați experimentat această problemă, nu ai nici o percepție a ceea ce se simte ca să-ți dezamăgești femei. Am fost un dependent de muncă, care a fost totdeauna o scuză bună. Am fost de gând până la patruzeci de ani, și în cincizeci de ani. A fost timp pentru a vedea un Medic pentru o testare. Testosteronul meu a fost în limite normale, dar normal scăzut. Există destul de răspândit între normal scăzut și de înaltă normal. Mi-ar fi mai degrabă în mare limite normale. Acest lucru este în cazul în care acțiunea este.

Aproape toți Medicii nu vor face nimic pentru tine, dacă sunteți în limite normale, chiar dacă aveți tulburări de scăzut de testosteron, cum ar fi: incapacitatea de a menține o erecție, incapacitatea de a ejacula, slab ejaculare, obtinerea de grăsime în jurul valorii de la mijlocul secțiune, dar nu în altă parte, pierderea de energie și Titan Gel entuziasm pentru viață, pierderea tonusului muscular, etc. Întrebat vreodată cum oamenii mai în vârstă sunt mai emoționale, și poate plânge cu ușurință? Acesta este un semn de scăzut de testosteron. Tu nu vezi acest lucru tulburări emoționale la tineri, virili. Amintiți-vă, nu sunteți singuri. Nu renunța la speranță!

LEAVE A REPLY