Informații Importante Pentru Bărbați

Rate this post

La un moment sau altul în viața lor, cei mai mulți bărbați (și femei) vor experimenta o formă de disfuncție erectilă. În timp ce acest lucru este o condiție comună, nu există nici un motiv pentru care oamenii trebuie să accepte acest lucru ca un eveniment normal. Puteți opri disfuncție erectilă, și cv-ul normal și viață sexuală sănătoasă.

Termenul de problemă sexuală, sau disfuncție sexuală, este termenul folosit pentru a se referi la problemele care se întâmplă în timpul actului sexual care impiedica omul sau de cuplu de la realizarea satisfacție de la actul sexual. Actul de excitare înainte de a întreține relații sexuale este numit ciclului raspunsului sexual. Există patru etape a ciclului raspunsului sexual, excitare, platou, orgasm si rezolutie.

Mult de cercetare a fost facut pentru a determina care se confruntă cu disfuncția sexuală este comună, deși pentru mulți este un subiect care aduce rușine. Vestea bună este că cele mai multe cazuri de disfunctii sexuale sunt tratabile! Asigurați-vă că pentru a împărtăși problemele, întrebările și preocupările cu medicul dumneavoastră și partenerul dumneavoastră prea!

Disfuncție sexuală pot fi cauzate de o serie de lucruri diferite; există două motive principale care sunt, de obicei, fie fizice sau psihice în natură.

Există numeroase fizice sau probleme medicale care pot duce la mai multe probleme legate de functia sexuala. Cele mai frecvente condiții care cauzează complicații sunt diabetul, inima si boli vasculare, tulburări neurologice, dezechilibrele hormonale, alcoolism și abuz de droguri. De asemenea, anumite medicamente provoca sexuale legate de efecte secundare, cum ar fi dorința și funcția. De obicei, cele mai multe efecte secundare sunt cauzate de antidepresive.

Psihologice legate de probleme sunt de obicei legate de stres și anxietate asociate cu locul de muncă sau de carieră, performanță sexuală, relații personale probleme, cum ar fi starea civilă sau probleme de relatie, sentimente de vinovăție, și, în unele cazuri trecut traume sexuale. Una dintre cele mai comune probleme psihologice, care va provoca disfuncție sexuală este, de fapt, cei afectați de depresie.

Așa cum am spus, nu numai barbatii sunt afectate de performantele sexuale, bărbați și femei de toate grupele de vârstă sunt afectate de probleme sexuale. Cele mai frecvente grupe de vârstă afectat de problemele sexuale sunt oameni în vârstă, de cele mai multe ori acest lucru este legat de scăderea de sănătate ce se întâmplă cu inaintarea in varsta. Studiile au descoperit ca femeile sunt de fapt la risc mai mare de a dezvolta disfuncție sexuală decât bărbații, 43% dintre femei au raportat dificultăți sexual, în timp ce doar 31% dintre bărbați au raportat probleme.

Bărbați și femei cu experiență sexuală, disfuncție diferit. Majoritatea oamenilor experiență probleme cu ejacularea, disfuncție erectilă, și, în unele cazuri, pierderea dorinței sexuale.

Există multe moduri diferite pe care un om o poate experimenta o tulburare cu ejaculare, probabil, cele mai comune și jenant problema este ejacularea precoce. Acest lucru se întâmplă atunci când ejacularea are loc înainte sau prea repede în penetrare. Cealaltă parte a monedei este inhibat de ejaculare, atunci când este lent să se întâmple sau să nu se întâmple deloc. În cazurile severe, ejacularea retrograda poate întâmpla, care este atunci când un orgasm apare, ejaculat de fapt călătorește înapoi în vezica loc de prin uretra în penis și în afara corpului.

Unele cauze pentru prematură și inhibat de ejaculare sunt psihologice, cum ar fi, probabil, un strict religios, în cazul în care persoana este învățat să asocieze sexul ca pe un pacat. Dacă un om este lipsit de atracție pentru partenerul lor, ei pot, de asemenea, probleme cu ejacularea. Ejacularea precoce este cea mai mare parte atribuită nervozitate și anxietate cu privire la modul în care el va efectua în timpul activității sexuale.

Dacă sunteți de lectură acest lucru și ce trebuie sau se confruntă în prezent cu dificultăți sexuale, ați putea fi interesat să știe că acestea sunt alternative la medicamente baza de prescriptie medicala. Este de înțeles că mulți oameni se simt inconfortabil sau teamă să vorbești cu medicul lor despre aceste probleme. Dacă sunteți unul dintre mulți oameni care doresc să încerce un produs natural pentru a ajuta libidoul, producția de spermă, și de performanță, ați putea fi interesat în a încerca produse. Toate produsele naturale sunt o alternativă foarte bună de a baza de prescriptie medicala de droguri pentru că nu există efecte secundare, și nu jenant vizite la medic! Deci, se alăture oameni care au spus la revedere de la baza de prescriptie medicala medicamente cu potențial pe termen lung efecte secundare, și de bună pentru a toate naturale!

LĂSAȚI UN MESAJ