Mens De Testosteron Probleme

Mens De Testosteron Probleme
Rate this post

Bărbații au bufeuri? Barbatii sufera de menopauza? Bărbații au în greutate, pierderea masei musculare, și depresie. Și cele mai multe dintre toți oamenii suferă de o pierdere a apetitului sexual (libido diminuat)? Răspunsul este da peste bord. Oameni sufera de ceea ce se numeste Andropauza. Cei mai mulți oameni știu de cuvânt numit menopauza pentru femei, dar în ultimii ani cuvântul Andropause începe să lovit mass-media. Oamenii sunt în căutarea de ajutor acum de sex masculin cu simptome de menopauza.

Care sunt unele dintre simptomele de Andropause

Cu oamenii în evul mediu de viață, de obicei, între 40 și 60 asistăm la barbati se confrunta cu multe din aceleași simptome ca femeile in perimenopauza sau menopauza. Unii spun povestea semne pentru andropause care sunt discutate sunt

 • Scăderea nivelului de energie
 • Încetinirea minte
 • Lipsa de dorinta pentru activitatea fizică
 • O scădere a tonusului muscular
 • O creștere de grăsime în jurul valorii de la mijlocul secțiune
 • Probleme cu somnul
 • Bufeurile timpul zilei sau noaptea
 • Ușoară sau moderată iritabilitate
 • Lipsa de dorinta de intimitate
 • O creștere în simptome de depresie
 • Lipsa de entuziasm pentru viața de zi cu zi.

Cauza principala a Andropause

Ca bărbați a lovit evul mediu aceasta este comun pentru oameni ca femeile să aibă un declin în hormoni de sex masculin. Comune hormoni care scadă și că aceste simptome să apară sunt de Testosteron și dehidroepiandrosteron.

Mai multe articole pe care am citit-a arătat că odată cu creșterea nivelului de testosteron la barbati s-au mai ameliorat simptomele dramatic. De asemenea, în mai multe dintre lecturile mele în timp ce cercetarea Andropause s-a afirmat că Andropause a fost observată în asociere cu boala Alzheimer. Cât despre mine, eu nu am munca mea de sange verificate în mod regulat, în scopul de a păstra un ochi pe nivelul de testosteron. Mi-au fost prescrise de substituție cu testosteron lotiune. De-a lungul unui an de testosteron crește în care s-au mai ameliorat simptomele mele de Andropauza.

Sex Hormon Binding Globulin

Un alt aspect care trebuie analizat este o enzimă din organism numit de aromatază. Enzimă joacă un rol vital în care este nevoie de testosteron și o transformă în estrogeni. Problema cu acest lucru este faptul că estrogenul determină o creștere într-o proteină numită SHBG (sex hormone binding globuline). SHBG este în principal produsă de către ficat și apoi este eliberat in sange. Pentru a testa SHBG se face de obicei în timpul unui plin de testosteron din sânge. O SHBG test de sange poate ajuta la a determina cauza rădăcină de o mai mică active libidoului și disfuncție erectilă la bărbați.

Dacă sunt suferă de aceste simptome, vă rugăm să consultați cu medicul dumneavoastră. Fi un pic în gardă atunci când vorbesc cu medicul dumneavoastră și de a fi un pic mai puternic dacă el sau ea încearcă să te arunce în aer liber. Unii medici încearcă să spună că aceste simptome pot fi un rezultat de vârstă sau de stres în viața noastră. Acest lucru a fost spus de mai multe ori. Preia controlul de propria stare de sănătate și de stres pe care doriți acest lucru de sânge efectuate în scopul de a obține înapoi pentru a simți din nou ca un bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ