Motivația de a Reuși Va Duce la o Sănătate Mai bună

Realizarea suplimentare in greutate poate duce la numeroase probleme nu numai cu sănătatea ta, dar cu stima de sine la fel de bine. Dacă ai 5 lire sterline pentru a pierde sau 50 de lire sterline pentru a pierde, imaginea corpului tău poate suferi grav atunci când simți că nu arăți bine. Pierde în greutate și de a urma o mare de fitness și exercițiu de rutină poate ajuta împreună cu încrederea în sine și imaginea corpului tău. Acest lucru este adesea extrem de dificil pentru multe persoane de a cuceri. Cum poți avea o mult mai bună imagine de sine atunci când sunt în procedură de a pierde sume mari de greutate? Aici sunt câteva sfaturi pentru a ajuta forma corpului de imagine pentru a se asigura că vă simțiți mai confortabil cu sine și sunt mult mai motivați pentru a atinge obiectivele de pierdere in greutate. Uite cel mai mare, se simt cel mai bine: ar trebui să du-te cu oameni care simt că ei arata bine sunt cele care transmit un rezultat pozitiv încrederea în sine și imaginea corpului.

Chiar si persoanele care sunt supraponderali pot arata fantastic atunci când sunt siguri despre cine sunt.

Chiar dacă sunt în mijlocul de a pierde sume mari de greutate, poti sa te uiti încă tău mai mare atunci când te uiți ta mai mare te simti cel mai bine. Doar pentru că ești supraponderal, nu înseamnă că nu pot aprecia tot ceea ce viața are să le furnizeze.

Nu neglija aspectul dvs. sau simti ca esti lipsit de merit. Au unghiile făcut. Obține o tunsoare nouă. Avea părul evidențiată sau permed. Du-te afară și cumpere un costum nou, care complimente pentru silueta ta. Atunci când arăți bine, te simți bine, și vă va fi mult mai motivat pentru a face orice lucru este nevoie de a forma și a obține în formă.

Găsiți o imagine în vechea albume foto de familie pentru a descoperi o unul dintre voi când credeți că ați uitat dumneavoastră mai mare. Poate e din cauza ca ai fost la perfect în greutate sau, ai avut un fantastic tunsoare sau o pereche fabuloasă de pantofi. Ia această imagine din albumul foto și pune-l în cazul în care sunteți în măsură să ia o privire la ea. Acest lucru este cine ești, și acest lucru este cine ați dori să fie. Chiar dacă au câștigat 30 sau 40 de kilograme când a fost făcută fotografia, ai ceea ce este nevoie pentru a forma imaginea corpului tău și să arate că o dată mai mult. Tot ce trebuie este un pic de încredere în sine și motivație din partea ta. Amintiți-vă că persoana pe care doriți să fie acolo și ai nevoie doar pentru a găsi acea persoană o dată mai mult.

Recompensa ta de sine pentru a ajunge la obiectivele dvs.:

Atunci când sunteți încercarea de a pierde in greutate sau de a urma programul de fitness, aveți nevoie pentru a avea un fel de sistem de recompensare în loc. Acest lucru vă va ajuta să rămânem la obiectivele doar un pic mai bine și vă va oferi ceva pentru a aștept cu nerăbdare să atunci când ajunge la aceste obiective. Inutil să spun, ori de câte ori dieta, recompensa ar trebui să nu fie legate de alimente. Nici măcar nu ia în considerare tratarea în sine la o înghețată, după toate că munca grea! Cu toate acestea, veți găsi și alte lucruri în care sunteți în stare să facă pentru a recompensa pe sine. Cât despre achiziționarea care poșetă nouă că te-am căutat? Sau despre cum trateaza-te cu o baie cu bule de relaxare sau se bucură de cel mai nou film în care ai vrut să vezi? Ori de câte ori simți că ai realizat ceva, imaginea ta de sine este mult mai bine, si ai mult mai multă încredere pentru a continua împreună cu obiectivele tale.

Imaginea corpului tău este esențial. Ori de câte ori aveți o perspectivă pozitivă asupra vieții și simți bine în corpul tău și care te afli, vei rămâne cu siguranță mult mai motivați pentru a atinge obiectivele finale.

LEAVE A REPLY