Părul Astăzi, Mâine Plecat – Poate Menopauză Pierderea Parului Fi Inversat?

hair fall

Daca esti ca majoritatea femeilor, parul tau este mîndria ta. Încă din adolescență (sau chiar mai devreme, în unele cazuri!) te-am optimizat, permanent, de culoare, crescut lung, tăiat scurt, frizzed, indreptat, ondulat, gel și înapoi-pieptănat la termen de un inch de viață, în funcție de păr popular trend al zilei.

Ca o femeie, părul dumneavoastră este atât de strâns legate de modul în care te simți despre tine că aceasta poate provoca grave fluctuații ale dispoziției, dacă lucrurile merg prost. Atunci când este în căutarea mare, te simti atragatoare, sexy și încrezătoare. Când e vorba de un stringy mizerie și mare nevoie de un sampon sau o taietura buna, ai început să doresc ca cei mari vălului mama ta folosit pentru a purta fost din nou la moda!

De aceea, caderea parului sau subtierea parului poate fi o lovitură devastatoare pentru o femeie în mijlocul vieții. Când vom ajunge la 50, numărul de foliculi de par avem de obicei, pe centimetru pătrat de scalp a scăzut de la 615 20 de ani și 30 de ani pentru o linte 485. La vârsta de 80 de ani acest număr a scăzut și mai mult la 435 foliculii de par pe centimetru pătrat. Fiecare fir de par, de asemenea, devine mai subtire pe masura ce imbatranim, reducând astfel generale volum parului.

Care Sunt Cauzele Caderii Parului La Femei?

Caderea parului la femei poate fi cauzata de o serie de factori, inclusiv stresul, dieta saraca, supra-utilizarea de produse pentru păr/produse chimice, anumite medicamente, boli si genetica. Dar cauza majora de pierdere a parului si subtierea parului la femei la menopauză sau în patru-cinci ani înainte de menopauză (numit peri-menopauza) este o schimbare în estrogen/testosteron raport în organism. Asta este, nivelul de estrogen scade brusc determinând concentrația de testosteron în organism, care o femeie se produce în mod natural, oricum, pentru a deveni mai mare decât în mod normal. Excesive de testosteron in sange poate fi convertit în dihidrotestosteron (DHT) și când DHT ajunge la scalp, aceasta poate provoca inflamație care afectează foliculul de par si duce la pierderea parului.

Deci, Ce Putem Face Despre Asta?

Există un număr de lucruri care pot fi facute pentru a remedia situația.

Remedii naturale sunt considerate a fi cea mai bună soluție low-cost pentru a menopauzei pierderea parului si subtierea parului la femei. Există o serie de naturale pe bază de plante și remedii de pe piață, care pot fi eficiente în îngroșarea și întărirea părului și în promovarea re-creștere. Acestea pot fi achiziționate fie online sau la farmacii majore în statele UNITE ale americii și marea BRITANIE. Remedii din plante care adresa dezechilibru hormonal-au dovedit pentru a calma multe dintre comune simptome ale menopauzei, inclusiv pierderea parului. Atunci când alegeți un remediu natural pentru menopauză pierderea parului sau orice alte menopauza simptom, ar trebui să uite pentru produsele care sunt susținute de studii clinice și cei care publică recenzii și evaluări de alte femei cu privire la eficacitatea lor. Aceste căi de atac poate dura de multe ori 2-3 luni înainte de a arăta rezultatele, astfel încât aveți nevoie pentru a fi pacient și persistente în utilizarea lor.

De A Îmbunătăți Dieta Ta. O dieta echilibrata este deosebit de important în lupta împotriva caderii parului in timpul menopauzei. Dietele Extreme de orice fel poate provoca părul să cadă. Pentru a promova cresterea parului, si un par sanatos, trebuie sa mananci alimente bogate in vitamina B si C, cum ar fi ouă, carne, păsări de curte și fructe citrice. Asigurați-vă că sunteți obtinerea suficient fier si proteine in dieta ta, inclusiv prin alimente bogate in proteine, cum ar fi ficat, drojdie de bere, pește, ouă, fasole, brânză de vaci, iaurt, tofu și alimente bogate în fier, cum ar fi ficatul, cerealele integrale, legume cu frunze verzi, ouă, curmale, stafide, somon și ton.

Operatie De Transplant De Par. Acest tratament poate fi foarte eficient în cazuri extreme de pierdere a parului, dar este costisitoare și nu fără efecte secundare, cum ar fi foliculita (o inflamatie a foliculului) și șoc-pierderea bruscă, dar, de obicei, pierderea temporară a părului, care, în mod normal, crește în zona de transplant și afectează 30% la 50% de sex feminin par-primitorii de transplant.

Peruci. Acest lucru poate părea ca o opțiune de ultimă instanță, dar calitatea omului de păr și peruci sintetice pe care le puteți achiziționa în zilele noastre este cu mult superior la disciplinele de comedie rutine care au fost în jur de zece sau cincisprezece ani în urmă. Atitudinea moderne zi peruca poartă s-a schimbat cât mai multe femei, inclusiv celebritati, purta peruci aceste zile doar pentru distracție. O multitudine de stiluri si culori diferite sunt disponibile pentru a îmbunătăți aspectul și de a face sa te simti feminina din nou.

Deși nu există nicio soluție peste noapte la pierderea parului sau subtierea timpul menopauzei, de către următoarele opțiuni 1. și 2., tu ar trebui să înceapă pentru a vedea o îmbunătățire în grosimea și starea generală de sănătate a părului în termen de 2-3 luni și mai mult îmbunătățire semnificativă în termen de 6 luni, prevenind astfel necesitatea de a recurge la opțiunile 3 sau 4.

LEAVE A REPLY