Penis roșu – Cauze, Simptome și Xtrasize Tratament

xtrasize
Penis roșu – Cauze, Simptome și Xtrasize Tratament
4.6 (92%) 5 vote[s]

Penis roșu simptome, inclusiv roșeață, mâncărime sau durere, poate varia de la ușoară până la Xtrasize severă, iar aceste simptome pot fi ușor sau dificil de tratat.

Unele dintre cele mai comune cauze de un roșu Xtrasize penisului sunt după cum urmează:

xtrasizePenis roșu – În majoritatea cazurilor, un “penis roșu” este pur și simplu rezultatul prelungită sau agresiv activitate sexuală, care poate provoca un penis cu nutrienti insuficiente sau piele uscată pentru a deveni roșu, sensibil, și inconfortabil, dar, în general, vindeca și de a reveni la aspectul normal în termen de 12 -24 ore.

Simptome – pielea Penisului este de culoare roșie și, eventual, iritat sau sensibil, iar simptomele vor apărea imediat după masturbare sau contact sexual. Nu există umflături, leziuni, pete sau alte anormale indicații.

Tratament – Folosiți un nutritive penis creme sau pielea penisului unguent pentru a menține pielea penisului de uscare. Continua să folosească un penis anumit produs, care va susține în general penisului de sănătate și de a elimina viitor cazuri de “penis roșu” și alte comune penis condiții care pot duce la masturbare frecventă și sex agresiv inclusiv, penis vena daune, pierderi de sensibilitate penis, curbare sau îndoirea penisului, și mai mult.

Balanita – Aceasta este o inflamatie a penisului, care poate fi rezultatul de igiena precară și nu reușesc să se spele sub preput. Sau, această condiție poate fi cauzata de Candidoza (ciuperca), psoriazis, sau chiar utilizarea unui săpun care sunteți alergic la.

Simptome – sunt luminoase de culoare roșie, strălucitoare patch-uri, o erupție pe piele, sau piele uscată cu fulgii de pe penis.

Tratament – Spălați-vă penisului bine, partenerul tau verificat pentru afte, și de a folosi o Candida tratament antifungic. Schimba Xtrasize pareri săpun și praf de spălat brand și dacă durerea persistă, trebuie consultat de îngrijire a sănătății profesionale.

Cancer – Aceasta afectiune extrem de rara se poate prezenta la fel de roșu sau albastru-maro noduli sau excrescente pe penis.

Simptome – Nu va fi bulgări și umflături pe ax si preputului precum și schimbări în culoarea pielii.

Tratament – Consulte medicul dumneavoastră, deoarece tratamentul variază în funcție de dimensiunea și stadiul de cancer. Laser, radiații, și chimice de tratament sunt cele mai frecvente.

Eczeme – de Asemenea, cunoscut sub numele de dermatita, această condiție este, de obicei cauzate de pielea având o reacție la un iritant.

Simptome – Acestea includ senzația de mâncărime, pete roșii pe piele a penisului, o roșie, pătată penis, și pielea solzoasă.

Tratament – Consultați medicul dumneavoastră, care va prescrie creme cu steroizi pentru a reduce și a preveni iritarea de la recurente. Ca o alternativă la un steroid creme, încercați mai întâi un nutritive penis creme ca steroizii nu sunt bine tolerate sau dorită de mulți bărbați.

Jock Mâncărime – Acesta este un fungice condiție care prosperă în zone calde, umede.

Simptome – O erupție roșie poate fi crescut si in forma circulara, și senzația de mâncărime.

Tratament – Cumpara un antifungic creme, spray, sau pulbere pentru ‘Tinea Cruris și se aplică ca regia. De asemenea, asigurați-vă că să-ți schimbi chiloții în mod frecvent și de a folosi o curat, prosop curat, atunci când fac duș, pentru a reduce răspândirea infecției.

Alergie la Latex – Dacă folosiți prezervativ când faci sex, poate fi recomandabil pentru a verifica dacă aveți o alergie la latex.

Simptome – Acestea includ un roșu, erupție însoțită de mâncărime, și, în cazuri grave, bolnavul poate experimenta dificultăți de respirație sau fân febră simptome asemănătoare și au o reacție anafilactică.

Tratament – Utilizarea de latex gratuit prezervative și consultați-vă medial profesionist de sănătate care poate prescrie antihistaminice sau steroizi pentru a preveni o reacție severă în viitor.

Boli cu transmitere sexuala – de Multe boli cu transmitere sexuala pot provoca variații de roșu penis, inclusiv Chlamydia, Herpes Genital, Gonoree, Verucilor Genitale, Sifilis, HIV si SIDA.

Simptome – Acestea includ un penis roșu, care este senzația de mâncărime și are mici noduli sau decolorări,,sau poate avea exfoliere a pielii și ulcerații care apar de multe ori pe zi sau chiar câteva zile de la actul sexual.

Tratament – Consulte medicul dumneavoastră, deoarece tratamentul variază, în funcție de forma de boală venerică. De asemenea, să fie conștienți de faptul că, dacă sunt lăsate netratate, unele boli cu transmitere sexuala pot avea implicatii serioase asupra sanatatii si poate infecta alte persoane.

Practicieni de sanatate recomanda de multe ori un penis de sănătate creme care ajută mulți oameni care suferă de penis probleme de piele. Un penis specifice crema ar trebui să conțină vitamine și Xtrasize minerale esențiale necesare pentru penis de sănătate inclusiv, Vitaminele E, a, B5 și C, precum și minerale Acetil L Carnitina pentru penis regenerarea celulelor și Acid Alfa Lipoic pentru penis sănătos celule prin creșterea schimbul de oxigen.

LĂSAȚI UN MESAJ