Penisului Abces Avertizare – Probleme Care Pot Conduce la deteriorarea Tesutului Penisului

Rate this post

Este relativ neobișnuit pentru un om de a dezvolta un abces penian, dar atunci când are loc, este important pentru a obține dreptul de tratament; și pentru că prevenirea este întotdeauna cel mai bun leac, corespunzătoare penis de îngrijire ar trebui să fie întotdeauna o prioritate. Oamenii ar trebui să fie în căutarea de următoarele aspecte, comportamentele și factorii de risc pentru a evita deteriorarea tesutului penisului și păstra penisului de sănătate.

Ce este un abces penian?

Astfel cum sunt definite de Webmd.com un abces este o durere, umflarea masa în țesuturi ale corpului care sunt de licitație atunci când este apăsat și poate se simt calde la atingere; pielea în zona înconjurătoare pot fi inrosita sau roz. Un abces este cauzată de o infecție și poate fi vizualizat ca o acumulare de puroi, bacteriile și celulele moarte ale pielii. Abcesele pot apărea oriunde pe corp și sunt cel mai frecvent observate în axile, zona inghinală, și foliculii de par.

Mai rar apar în țesutul penisului în sine; cu toate acestea, este posibil de a dezvolta un abces în erectilă camere ale penisului. Oamenii care dezvolta o astfel de condiție poate observa umflarea, durere, durere in timpul erectiei.

Cauzele posibile ale penisului abces

Cauzele unui abces în țesutul penisului sunt variabile; cu toate acestea, ele apar de obicei pentru unul dintre următoarele motive:

1) Penisului trauma – O leziune a tesutului penisului, mai ales unul care sparge suprafața pielii, în unele cazuri, poate duce la profunde ale țesuturilor, cum ar fi un abces.

2) preparate Injectabile – penisul nu este în general utilizat ca un loc de injectare în condiții obișnuite. Cu toate acestea, anumite erectilă sida sunt injectate direct în erectilă camere; în plus, oamenii au fost cunoscute pentru a injecta substanțe, cum ar fi vaselina in tesutul penisului într-o încercare de a crește dimensiunea sau circumferinta de o erectie. Unii oameni folosesc, de asemenea, atunci când penisul injectarea de substanțe ilicite pentru scopuri de agrement. În oricare dintre aceste cazuri, locul de puncție poate fi un punct de intrare pentru bacterii, mai ales atunci când injecția este efectuată de un individ neantrenat sau hipodermic și pielea nu sunt curățate în mod corespunzător în prealabil.

3) Infecție – Un infecția diseminată, cum ar fi herpes simplex virus poate provoca ulcere pe suprafața penisului; în plus, un abces poate dezvolta, de asemenea, în tesutul erectil. Tratamentul de fond al sistemului infecție este necesară în plus față de orice tratament un urolog poate recomanda pentru abces în sine.

Tratarea unui abces pe penis

Spre deosebire de alte tipuri de infecții, abcese, de obicei, nu răspunde la antibiotice singur; în timp ce antibiotice orale, în general, vor fi prescrise, tratamentul direct, cum ar fi drenarea zonei și de a extirpa orice tesut mort poate fi necesară. Aceasta este o procedură chirurgicală și ar trebui să fie efectuată de către un profesionist licențiat; pacienții nu ar trebui să încerce să se scurgă puroi pe cont propriu. Chirurgul va determina gradul de tratamentul necesar, inclusiv debridarea zonei înconjurătoare, pentru a elimina tesutul bolnav.

Complicatii

Chirurgia poate fi necesară pentru a elimina orice tesut bolnave, dar, ca orice altă procedură, în anumite complicații pot să apară. Fibrom țesut poate dezvolta la locul de operație, ceea ce duce la îndoirea sau curbarea penisului. De obicei, acest lucru nu duce la nici o probleme erectile.

Îngrijire de zi cu zi pentru mai bine penis sănătate

În unele cazuri, oamenii pot dezvolta un abces în penis pentru motive dincolo de controlul lor; cu toate acestea, unele de bun-simț practici și obiceiuri de viata sanatos poate reduce riscul de prejudiciu și infecție.

Pentru a evita bolile cu transmitere sexuala care pot duce la infectii diseminate, este important de a practica sexul protejat pentru fiecare și fiecare întâlnire; și, desigur, păstrând pielea penisului curat și menținerea unui nivel adecvat de igiena este esențială. Bărbații ar trebui să nu încercați să vă injectați nimic în țesutul penisului cu excepția cazului în recomandarea și sub strictă supraveghere de către un medic calificat.

În cele din urmă, oamenii pot da penisul lor un impuls suplimentar prin adăugarea unui penis de sănătate crema de la rutina de zi cu zi. O formula de calitate cu penis-substante nutritive specifice pot oferi un plus de linie de apărare împotriva probleme minore, precum și promovarea generală a sănătății celulare și funcția.

LĂSAȚI UN MESAJ