Pierderea De Grăsime – Cât De Alcool Efecte De Fitness

Imaginea de ‘gras’ de băut bere și vizionarea de sport este văzut în reclame, emisiuni de televiziune și filme. Cât de adevărat acest stereotip este, ramane de vazut…cel putin la mine e controversată pentru că tind să se concentreze mai mult pe bere ține mai degrabă decât de nachos, aripioare si cartofi chips-uri de pe măsuța de cafea din fața lui!

Acesta a fost pe larg mediatizat că alcoolul este rău pentru sănătate, deoarece crește nivelul de insulină și popasuri de ardere a grasimilor.

Este, de asemenea, larg mediatizate că alcoolul, vinul roșu, în special, este bun pentru sanatatea cardiovasculara. Ca cu cele mai multe subiecte cu privire la studiul de sănătate există o mare varietate de opinii cu privire la subiect. În acest articol voi discuta rezultatele unui nou raport de cercetare am citit recent, atunci puteți decide pentru tine. Păstrați în minte în timp ce sunteți de lectură că sunt un Canadian și-mi iubesc berea (Canadian beri sunt cele mai bune, așa că vă rugăm să nu încercați măcar să mă cert!) și pub mâncare, așa că am de gând să fie cât mai corect posibil!

Studiul în cauză a fost efectuat recent de cercetatorii de Ulf Riserus și Erik Ingelsson de Ulf Risérus Departamentul de Sănătate Publică și de Îngrijire Științe din Suedia. Scopul său a fost de a determina dacă există o corelație între consumul de alcool si rezistenta la insulina, obezitatea abdominală și diabet. Constatările găsit o corelație foarte puternică între consumul de alcool, circumferința taliei și talie-sold la bărbații mai în vârstă, în special cele care bea lichior greu. Deci, de ce este că unii oameni sunt capabili de a bea fără a castiga in greutate?

Se pare că răspunsul se află în totalul de calorii consumate și stilul de viață de mediu “social” băutor. Pentru cei cu un program de pierderea de grăsime, de care au nevoie pentru a menține un deficit de calorii pentru a pierde in greutate. Având în vedere că două beri pot ridica la fel de multe ca 400 de calorii, care ar fi aproape de un sfert de calorii “bugetul” pe un 1600 calorii/zi dieta. Dacă persoana este de tip căror apetit este stimulată de alcool, problema este apoi amplificat de un aport crescut de alimente. Pe langa asta, alcoolul stimuleaza hormoni, ceea ce duce la un răspuns de insulină, care crește tendința organismului de a stoca grăsime. Toți acești factori contribuie la cresterea in greutate.

În cazul unui alcoolic cu toate acestea, vom vedea o imagine diferită.

Alcoolul în exces (inclusiv orice asociat depresie) poate reduce efectiv pofta de mancare, ceea ce duce la un ansamblu deficit de calorii. Un alt fenomen care apare este că un exces de alcool poate modifica modul în care funcțiile ficatului. Menționată ca Asmicrosomal Etanol Sistemul de Oxidare (MEOS), acest lucru poate avea ca efect creșterea cheltuielilor de energie la alcoolici, chiar în timp ce se odihnesc.

Deci, ce concluzii putem forma în lumina tuturor acestor date? În opinia mea, și bazat pe ceea ce am văzut, sunt convins că consumul de alcool provoacă creșterea în greutate în medie de persoană.

Cred că cele mai multe ocazii în care oamenii se adună pentru a bea sunt, de obicei pentru celebrarea unui eveniment, sau doar au un moment bun’. E o atmosferă de sărbătoare, de obicei, la o petrecere sau bar, care îi determină pe oameni să-și reorienteze atenția de la obiectivele lor de fitness, consuma mai multe alimente decât au intenționat. În plus, cred că ‘amorteala’ efect de alcool poate provoca cei mai mulți oameni să-și piardă o bună judecată ca noaptea progreseaza, consuma mai multe alimente sau alcool, apoi au grijă să-și amintească. Calorii consumate, plus efecte hormonale cu siguranta va provoca creșterea în greutate în medie de persoană.

Acest lucru nu înseamnă că distracțiile sunt iese din discuție. Suntem ființe umane, după toate, și nimic nu este bun în exces, fie că este vorba de austeritate sau lăcomie. Un cuplu de ori pe lună (nu mai mult!) nu este o problemă, și dacă aveți o ocazie specială pentru a sărbători, se concentreze pe ceea ce ești recunoscător, și du-te afară și să aibă un timp bun!

LEAVE A REPLY