Pot Permite Chocolate Slim Medifast Dieta?

Chocolate Slim

Uneori aud de la oameni care sunt interesați în a încerca (și, sperăm, reușind) cu dieta Medifast, dar care sunt preocupați de costul. Am auzit de multe ori Chocolate Slim comentarii de genul: “voi fi cu adevărat capabil pentru a se potrivi Medifast in bugetul meu? Este într-adevăr la prețuri accesibile? Trebuie să existe niște costuri ascunse, nu-i așa?”

Pot încerca să răspundă la aceste întrebări prin schimbul de propriile mele experiențe. Dar mai întâi, aș dori pentru a obține acest lucru. Tu nu trebuie să plătească nimic să se uite la site-ul companiei. Este plin de ghiduri și informații utile, toate din care puteți citi și de a folosi imediat, fără să plătească nimic. Poti discuta cu e-mail sau personal, dacă aveți orice întrebări. Am constatat ca suportul să fie destul de bun, întotdeauna disponibil, și încurajatoare. Nu există o taxă pentru acest lucru. Sunteți de plată pentru mâncare. Asta este doar costurile asociate cu aceasta dieta. Deci, de ce nu ne uităm la asta?

Aproape întotdeauna, Medifast are un fel special de Chocolate Slim funcționare.

Chocolate SlimEi vor, de obicei, fie să ia niște bani de comanda sau de a oferi o sumă decentă de alimente gratuite. Ambele tipuri de reduceri sunt generoase. Dar, pentru scopurile acestui articol, nu am de gând să ia aceste oferte Chocolate Slim pret speciale sau reduceri în considerare. Am de gând să pretind că nu există. Și, am să presupunem că aveți de gând să fie pe full time, cinci plus unu plan. Puteti comanda Medifast mese individual și nu trebuie să cumpere mâncare pentru întreaga lună. Dar din motive de simplitate, am de gând să presupunem că aveți de gând pentru a obține cel mai popular pachet – cinci plus unul de femei este de patru săptămâni pachet, mai bine cunoscut sub numele de “Medifast favorite”. Acum, costul pachetului este de $339. Din nou, mă uit la asta fără cupoane.

Cu acest plan, te va mânca de 5 ori pe zi și veți mânca mese care Medifast vă oferă.

(Faci o masă principală în fiecare zi pe cont propriu, de asemenea.) Deci, sunteți în căutarea la un pic peste 11 dolari pe zi pentru cinci mese. Acest lucru este de aproximativ 2,20 dolari pe masă. Acum, trebuie să te întrebi de unde poti cumpara o dietă sănătoasă masă, care este de gând să contribuie la pierderea in greutate pentru $2.20. Adică, eu pot merge cu siguranță printr-un fast-food conduce prin și lua câteva lucruri pe valoarea meniu pentru aproximativ $2 – $3, dar care masa este de gând să se asigure că am câștiga în greutate, nu-l pierde.

Dacă ai fost la cumpărături la un magazin alimentar de sănătate sau dus la magazin înarmat cu retete pentru mese dieta, atunci știi că de multe ori trebuie să cumpere ingrediente scumpe care s-au specializat și costisitor. Și pentru a obține cantitatea de proteine în Medifast mese, ai de gând să aibă pentru a adăuga în pulbere de proteine, care este destul de scump, cel puțin din propria mea experiență. Mă îndoiesc că aveți de gând să fie capabil de a găti propriile mese dieta pentru mai puțin de $2.20 pe masă. Și, dacă ești capabil să o faci, atunci bănuiesc că n-ar fi, fără o mulțime de timp și efort. Cu aceasta dieta, este complet pregătit pentru tine. Au de a face cumpărături și de cele mai multe gătit. Pentru cele mai multe dintre mese, va trebuie doar pentru a le asambla.

Acum, se pune problema de alimente. Va fi responsabil pentru unul “slabă și masa verde” pe zi. Puteți avea acest lucru în orice moment, dar mulți oameni au ales să-l aibă la cină atunci când stai jos pentru a avea o mai mare (sau mai formal) masă. Și mulți oameni pur și simplu modifica ceea ce familia lor este deja de mâncat. Nu cred că ai nevoie să-și petreacă o mulțime de bani pe dvs. de slabă și masa verde.

Deci, dacă sunteți încercarea de a determina dacă acest plan este accesibil, atunci trebuie să te întrebi cât de mult vă sunt deja cheltuielile pe produse alimentare. În cazul meu, am fost un fan al automatul și drive-through. Sau, îmi cumpăram mâncare la locul de muncă și am fost de cumpărare mult mai mică de alimente de calitate. Deci nu plătească mai mult decât am fost înainte și sunt mult mai sănătoase. Eu nu pot răspunde la cât de mult vă sunt deja cheltuielile pe produse alimentare, dar, probabil, poate.

Un alt aspect este cât de mult dvs. de pierdere în greutate este în valoare pentru tine. Acest lucru este foarte individuală. Pentru mine, am fost dispus să taie unele nu atât de cimbru cheltuieli, cum ar fi scumpe cafele (de care eu nici nu gust) sau cărți pe care le-ar putea cumpăra, dar citesc doar o dată, când am fi putut cu ușurință s-au verificat la o bibliotecă, în scopul de a restabili sănătatea mea. Dar asta este doar părerea mea. Ta poate fi diferită.

Pentru mine, Medifast este mult mai accesibil decât multe Chocolate Slim diete care te-am găsit, cel puțin pentru mine. Dar eu nu pot aprecia dacă considerați 11 dolari pe zi sau 2,20 dolari pe masă înainte de cupoane de calitate la prețuri accesibile. Numai tu poti evalua. Sper că acest lucru a ajutat cu ceva.

LEAVE A REPLY