Psihologic Impotență – Cum să-l Evite – Cum să o Xtrasize rezolvi

Xtrasize
Rate this post

“Americanul” rol este limitat și bine definit set de comportamente care guvernează bărbați de toate vârstele. Începând din copilărie, homofobe părinții și profesorii folosesc de modificare a comportamentului pentru a manevra copii de Xtrasize sex masculin, cu recompense și pedepse concepute pentru a face un om de un copil. Din păcate, dur, insensibil model de cincizeci portretizat cu succes de Lee Marvin, Brando, Newman și John Wayne eșuează lamentabil în viața reală scenarii de afaceri, acasă, femei și copii.

Dat-o imposibilă și Xtrasize dureros strâmtoarea-jacheta definiție de ei înșiși, oamenii găsesc că sunt supărat, frustrat și pe jocul lor.

XtrasizeTotuși, există o diferență uriașă între fizic impotență și psihologice impotență. Verificați cu medicul dumneavoastră în primul rând, dar Masters și Johnson a folosit-o comună la domiciliu test care poate spune multe. Testul simplu de a înregistra un penis flasc înainte de somn și de verificare în dimineața pentru o pauză în înregistrare este un bun indicator al ce tip de impotenta un om experiențe. Poate simti un pic ridicol, dar dacă banda este rupt Xtrasize pret în somn, atunci nu există nici o problemă cu echipamentul. Apoi, trebuie să presupunem că problema este o problemă de atitudine și de gândire negativ. Aici sunt câțiva pași pentru a considera că poate recupera dreptul de atitudine, dorință și încredere din nou.

1. GLUMEAM
Comentarii de la prietenii tăi pot să cip departe la încrederea de sine. De sex masculin bătaie de joc este competitiv și revigorant pentru majoritatea bărbaților. Dar cel mai nepotrivit pentru prietenul tău se simte, cel mai probabil el va lua critică baraj pentru o mai rea nivel. La un moment dat, comentarii pot tăia adânc, mai ales despre aspectul tau fizic sau abilitatea cu partenerii. Fii dur pe low ego prietenii și să le închidă gura. Atunci când un prieten se duce prea departe, ele devin distructive inamic și aveți nevoie pentru a trage linie. Acesta este un moment bun pentru a scoate John Wayne poziție (eventual numai bun timp pentru asta.)

2. ÎNAPOI
O mulțime de femei au mare nevoie de atenție și joasă are nevoie pentru actul sexual. Știi ce înseamnă asta pentru tine. În timp ce încerca pentru a calma tale mentale, sexuale sâcâitoare de cicălitoare ei, ai grija de ea poate musca! În scopul de a obține să se retragă, ea ar putea spune sau face ceva vicios. Văzut vreodată un câine de sex feminin atac o prea amoroase câine de sex masculin, atunci când ea nu este destul de pregatit pentru el. Ea se duce la jugulară. Deci, ar putea să-ți pic de dragoste-porumbel. Ceea ce spune ea sau nu este semnificativă numai în trimiterea unui mesaj pentru a vă că ea nu este gata pentru sex. Pregatesc ei este un minim de douăzeci de minute pentru cele mai multe, săptămâni pentru alții. Acest lucru nu are nimic de-a face cu iubirea ta în mintea femeilor.

3. MĂRIMEA CONTEAZĂ DOAR PENTRU TINE
Un om înțelept din Egipt după ce a spus chicotind, că numai bărbații Americani încearcă să satisfacă o femeie cu penis. Alți oameni folosesc tot restul de sine, a spus el cu un libidinos cu ochiul. Femeile vor să se simtă dorite de om și-a spus că sunt cele mai frumoase și mai sexy femeie în viață. Da, ei știu că minți, dar, totuși, ea are nevoie de fantezie despre ea să se simtă sexy. Atunci când face ochi dulci altor femei, ea se simte urat. Asta nu ne va ajuta acum. Ea are nevoie de tine pentru a răspunde la ea într-un mod grijuliu, dar care ar putea fi doar de periaj părul ei sau dans lent în camera de zi. Întreab-o ce vrea să-i arăți că îți pasă. Acesta va sufla mintea ta cât de unic, care poate fi.

4. EA ESTE ÎNCERCAREA DE
Femeile iubesc barbatii care observa milioanele de lucruri pe care le fac pentru a fi atractiv. Ei nu vreau să vorbesc despre noul lor geană bigudiu și simt inteligent pentru a găsi că, după șase ore de la mall. Dacă faci mișto de ea sau o înjosesc, ea va face implozie emoțional. Dacă ea nu se simte bine cu ea însăși, ea nu se va simti ca te excită. Fără ajutorul ei, pasiunea este dificil de a face totul pe cont propriu. (FYI. MAC-ul are un bun.)

5. NU ÎNTOTDEAUNA O MARE
Performanța în dormitor nu este întotdeauna de încredere, mai mult decât un leagăn de golf, o reacție a copilului, rezultatul cina sau tot restul vieții tale poate fi. Cu toate acestea, reacția ta este complet sub controlul tău. Încercați alte placere metode, masaj, cuvinte de dragoste, jucării etc. și bucurați-vă ce puteți. Unele femei nu ajung la orgasm dar bucurați-vă de a face dragoste oricum. Deci poți.

6. MUNCA PE TALIE
Forma ta fizică poate predispune să mai frecvente probleme, care, la rândul său, poate duce la emotionale panica și teama că se va întâmpla din nou, astfel practic garantează că se întâmplă din nou. Presiunea și stresul te pune pe tine este un dezastru și inutile. Un pierde-pierde, nu? Verificați cu medicul dumneavoastră despre a pierde burtă pentru că de grăsime crește estrogen si reduce testosteron și începe o avalanșă de probleme de sănătate pentru bărbați. Au vechi rezistente la doctor testați nivelurile de hormoni și prescrie un hormon scade dacă corpul tău are nevoie de ea.

7. SPUNE-I
La început, puteți încerca pentru a crește stimularea cu pornografia și comportamentul riscant și care ar putea funcționa chiar și temporar. Dar cât de departe poți merge pe acest drum? Sări peste boli și divorț. Adresați-vă partenerul pentru a fi fericit atunci când se poate efectua și de susținere, nu de critică atunci când nu se poate. Amintiți-vă, ea este Xtrasize copleșită de propria-i sentimentul de inadecvare. Frica ei cea mare este că sunt de evitat-o pentru că ea nu este de dorit, nu a suspecta că este propria anxietate, care este de a crea distanță între voi doi. Ești un om, nu o mașină. Te face să plângă, speriat și greș uneori. Într-adevăr, că este mult mai sexy decât o inima de lemn.

LĂSAȚI UN MESAJ