Reduce Talia Ta – 3 Pași simpli pentru a Pierde Rapid Cele Nedorite Cm

Aceste trei sfaturi vă vor ajuta să nu numai să se simtă mai bine și să arate mai bine, dar contribuie la o mult mai sanatos.

Pasul 1 – Ton, Suge-L În!

Aveți nevoie pentru a include exerciții care va reduce dimensiunea taliei și tonifierea mușchilor. În timp ce exercițiu ajută pentru a arde calorii, de asemenea, ajută la consolidarea muschii. Precum și ca având cele mai bine-cunoscute “abs’, avem, de asemenea, mai profund muschii stomacului. Acesti muschi ajuta să ne consolidăm spate precum și oferindu-ne un mod mult mai stricte și mai plat superioară a abdomenului.

Există un exercițiu foarte simplu, bazat pe respirație și este numit un “stomac de vid”. Aceasta este una dintre cele mai bune exerciții pe care le puteți efectua pentru a micsora talia ta într-o cantitate foarte scurt de timp. Picioare drepte (sau a sta, îngenunchează/pe patru labe, sau de minciună), cu mâinile pe șolduri, respirația și apoi expirati cu forța. Ca tine sunt expirati, trage buric spre zona coloanei vertebrale și țineți-și numără până la 10 -20 de secunde. E 1 repetare și fiecare repetare ar trebui să fie făcut pentru 3 seturi de 5 repetari, timp de cel puțin 3 ori pe săptămână, crescând ca te întări. Cea mai mare lucru despre acest exercițiu este că se poate face aproape oriunde – chiar și atunci când sunteți blocat în trafic.

Pasul 2: Evita Alimentele care provoaca Balonare.

Alimente atunci când digerate crea gaze care pot provoca un sentiment de balonare precum și flatulență. Există alimente de bază care cauzează acest lucru, dar o persoană poate reacționa la un anumit aliment sau tip de alimente decât alte persoane. Unele dintre cele mai comune alimente sau feluri de mâncare sunt curry, legume și linte (de exemplu, fasole). Broccoli, varza și sparanghel crea metan, atunci când ajung în intestinul gros din cauza fermentației. Legume crude, mai ales cele cu frunze tipuri sunt mai susceptibile de a provoca producția de gaze dar de gătit ajută pentru a reduce acest lucru. Mere și pere în mod surprinzător sunt, de asemenea, vinovați din cauza lor conținut ridicat de fibre.

Cereale, în special grâu produse provoca o senzație de balonare în mai multe persoane. În acest caz, ar fi mai bine să-sursă non-produse de grâu ca un substitut. Există numeroase non-grâu produse disponibile acum pe piață ca urmare a creșterii în grâu intoleranță și boala celiacă.

A2 lapte conține doar A2 tip de beta-cazeină proteine. Se crede că A1 tip beta-cazeina care este găsit în cele mai multe supermarket lapte este o cauza de balonare, alergii, intoleranță la lactoză și multe altele. A2 lapte și produsele sale sunt mai scumpe, dar ar merita încercat. Alte opțiuni sunt lapte de soia, lapte de capră, lapte, orez cu lapte, dar acestea au, de asemenea, problemele lor sau pot fi scumpe.

Unele dintre cele mai rele produse alimentare sunt gume de mestecat, carbogazoase, produsele alimentare și cele cu conținut ridicat de zahăr.

Pasul 3: Pierdere În Greutate

Dacă sunteți transportă un pic de “excesul de umplutură”, apoi timp pentru a începe a pierde acest lucru este acum – înainte de a deveni o problemă și este mult mai greu să pierzi. Persoana medie care nu are nevoie de exercitiu pentru a consuma între 1400 și 1800 de calorii pe zi pentru a menține funcționarea organismului de zi cu zi. O prea strictă dietă săracă în calorii înseamnă de multe ori lipsesc pe substanțe nutritive esențiale și nu este recomandată decât dacă este pentru o foarte scurtă perioadă de timp. Daca vei consuma mai multe calorii de mai sus cerințele de bază atunci trebuie să “utilizeze” – le în sus sau împiedică absorbția lor sau veți câștiga în greutate.

Suntem în mod constant bombardati cu atat de multe tipuri diferite de diete și opțiuni pentru a pierde in greutate. Moft diete sunt, de obicei, nu a avut succes timp de mulți au avut nici o bază științifică de cercetare. Fiecare organism reactioneaza diferit atunci când încearcă să piardă în greutate. Nu fi descurajat dacă nu vedeți rezultatele în același interval de timp pe care prietenii dvs. de a face sau promotii spune că așa va fi. Punctul important să vă amintiți este de a alege o dieta sau dieta regim supliment, care a fost în jurul pentru o lungă perioadă de timp sau a fost supus unor studii clinice pentru a asigura siguranța și precizia sa.

LEAVE A REPLY