Sănătate pentru bărbați – Tendința De Creștere este de Oameni care Vorbesc Despre Sănătate și Caută Ajutor!

Este folosit pentru a fi foarte bine cunoscut printre specialiștii în sănătate care ai putea lua un grup de femei la o întâlnire oriunde, oricând pentru a discuta despre orice – despre sănătatea lor. Dar a pus pe lume e cel mai bun program pentru cum de a menține oamenii sănătoși și vei fi norocos pentru a obține un singur om (și câinele său) pentru a porni în sus.

Asta a fost acum 10 ani. Cum lucrurile se pot schimba. Un coleg de-al meu mi-a spus recent, el a organizat-o pentru Sănătatea Bărbaților noapte într-un mic Australian Victorian oraș din mediul rural cu o populație totală de 120 de bărbați, de femei și de câine! Pe timp de noapte, peste 140 de oameni au ieșit din ascunzătoare, toate dornici de a afla ceea ce a fost cauza lor dureri și cum să le prevină.

De ce schimbarea?

Nu există nici un indiciu că oamenii sunt mai bolnavi decât erau în urmă cu un deceniu. Deci, răspunsul pare să se afle în atitudini bărbați. Pentru prima dată în istoria omenirii acum pare a fi social acceptabile pentru oameni să recunoască faptul că ar putea fi doar un pic preocupați de sănătatea lor.

În trecut, medicii s-ar plânge că un om nu s-ar întoarce pentru tratamentul dacă brațul lui atârna de un fir de ață, după o altercație cu o bătaie mașină. Chiar și atunci el ar pretinde că a fost o rană, și că el nu a pus doc la probleme atât de mult cu excepția faptului că el are nevoie să-ți folosești mâna pentru a ține țigara în timp ce el conduce tractorul.

Desigur, recunoaște că ar putea avea o slăbiciune ar putea fi potențial suicidar în vremurile de demult. Vă puteți imagina un om al cavernelor lasă tip în peștera de lângă ușă știu că el a fost un pic îngrijorat de faptul că inima lui nu ar putea rezista într-o bună altercație? Ar fi o invitație deschisă pentru el să te și ia-ți soția(s), copii și colți de mamut. Așa că ai ținut mama despre aceste felul de lucruri.

Acum e diferit. Femeile au avut-o tot drumul lor în ultimii 20 de ani pentru că le-am deschis s-a plâns. Ei s-au plâns de sistem; – au plâns oamenii lor; ei s-au plâns de lipsa de servicii de sănătate pentru ei înșiși. Ca urmare au realizat doar despre tot ce au vrut.

La ultimul oamenii încep să vadă înțelepciunea în această abordare. Deci, acum au început să vorbească despre sănătatea lor. Cărțile sunt chiar de a fi scris despre acest lucru și cum pot oamenii sa se ajute singuri. Cine știe, în curând vom face chiar să fie în măsură să vorbesc despre asta!!

Dar despre ce să vorbesc?

Care sunt principalele probleme de sănătate pentru bărbați și cum acestea diferă de la femei? Desigur, nu avem acele naștere probleme legate astfel încât nu este nevoie pentru a constant în jurul valorii de poking jos. Avem, de asemenea, nu primesc mai mult de cancer de sân sau cancer al sistemului de reproducere. Deci este totul inutile proteste?

Nu destul. La urma urmei, oamenii nu mai mor în medie cu 7 ani mai devreme decât femeile. De asemenea, ei mor mai devreme din primele 14 cauze majore de deces. În tinerețea lor, ele sunt mult mai susceptibile de a fi ucis de accidente sau violență. Ca ei a lua mai în vârstă cu toate acestea, este cancer sau boli de inima, care e mult mai probabil pentru a le obține.

Dacă ai vrut pentru a evita acest lucru, ai putea face mai rău decât să te uiți la șapte cauze majore de sănătate în bărbați de vârstă mijlocie. Acestea sunt boli de inima, diabet, cancer de colon, calculi biliari, cancer de prostata, cancerul testicular si artrita. Vestea proastă este că multe dintre acestea par să fi obtinerea mai mult, mai degrabă decât mai puțin frecvente cu timpul.

Vestea bună este că cele mai multe dintre aceste tulburări pot fi prevenite. Spre deosebire de bolile infecțioase, care sunt cauzate de un bug sau o ‘germeni’, toate acestea au o bază originea în modul în care trăim.

Cunoscând stilul tău de viață, factori de risc și de verificare pentru acestea, ați putea fi capabil de a scăpa de capriciile avansarea în vârstă. Cine știe, s-ar putea fi chiar posibilitatea de a vorbi despre ele cu cineva de – atâta timp cât el nu este în următoarea peșteră!

LEAVE A REPLY