Sfaturi utile pentru Gestionarea Artrita Dureroasa

Diagnosticul precoce și tratamentul de artrita pot ajuta pacientii pentru a îmbunătăți mobilitatea acestora și de întârziere sau a scăpa de efectele negative ale artritei. Daca este diagnosticat precoce, artrita este o stare ușor de controlat. Nu lasa aceasta boala comun restricționa-vă plăcerea dumneavoastră de viață. Tu ai puterea de a controla sănătatea ta și de a trăi o viață normală în ciuda faptului că artrita dacă știi cele mai bune moduri de a gestiona artrita dureroasa.

Artrita este o inflamație a articulațiilor și țesuturilor înconjurătoare și este cea mai frecventa cauza de handicap de milioane de oameni suferă de această boală cronică.

Există mai mult de o sută de tipuri de artrita care provoaca dureri articulare, umflarea și rigiditate. Cel mai comun tip de artrita este osteoartrita, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de uzura artrită. Artrita este frecvent asociate cu persoanele în vârstă, dar majoritatea persoanelor care suferă de artrită au vârste cuprinse între 18-64 de ani. Acest lucru înseamnă că cei mai mulți oameni care suferă de artrită sunt încă în forța de muncă. Impactul acestei boli la suferinzi și a familiilor lor este prea important pentru a fi ignorat. Aceasta afectează calitatea vieții, inclusiv performanța la locul de muncă și a mobilității în viața de zi cu zi. De învățare cele mai bune moduri de a gestiona artrita dureroasa cât mai curând posibil, este important pentru că imposibil de gestionat artrita poate crește riscul de a pierde mobilitatea și dezvoltarea altor probleme de sănătate. Persoanele care suferă de dureri articulare tind să devină inactive fizic și inactivitate pot duce la obezitate și alte probleme de sănătate precum bolile de inimă. Lipsa de mișcare în comun, de asemenea, poate agrava artrita. Gestionarea artrita dureroasa este important pentru a incetini progresia artritei și pentru a preveni alte probleme de sanatate. Sunt lucruri pe care le puteți face pentru a reduce durerea și pentru a evita pierderea de mobilitate. Următoarele sfaturi vă pot fi foarte utile în gestionarea artrita dureroasa.

Menține o greutate corespunzătoare.

În gestionarea artrită ai nevoie pentru a mentine o greutate ideala. Dacă sunteți pe partea grea și vă sunt suferă de artrită, trebuie să piardă în greutate. Reducerea greutate, previne progresia artritei si reduce riscul de a dezvolta alte forme de artrita. Obezitatea este un factor de risc major în dezvoltarea genunchi și coxartroză. A fi excesul de greutate pune mai mult stres pe articulații purtatoare de greutate ducand la durere a crescut. Există diferite moduri de a pierde in greutate. Nu ezitați să caute ajutor profesionist, dacă vi se pare greu pentru a pierde in greutate pe cont propriu. Alege un program de pierdere în greutate, care va lucra pentru tine si stai pe ea. Pierderea in greutate nu este ceva care se poate realiza peste noapte. Este nevoie de o mulțime de răbdare și dăruire pentru a atinge greutatea ideala. Dar dacă chiar vrei pentru a îmbunătăți starea dumneavoastră, rămânem la programul de pierdere în greutate, până când ai ajuns la greutatea ideala.

A trăi o viață activă fizic. Persoanele cu artrita tind să fie mai puțin activi fizic, deoarece articulațiile dureroase preveni-le de ține o viață activă. Dar cercetările arată că un stil de viață activ poate spori mobilitatea, reduce durerea de artrita si reduce riscul de a dezvolta alte boli sau probleme de sănătate precum boli de inima, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, obezitate și anxietate. Ține o viață activă, de asemenea, va împiedica dezvoltarea altor forme de artrita. Se angajeze în activități fizice moderate pe care le găsiți plăcută ca mersul pe jos și înot, pentru a evita lipsa de mișcare în comun. În gestionarea artrită trebuie să încetezi să mai trăiești un stil de viață sedentar și să înceapă o viață mai activ fizic de viață. Regulat activități fizice sau exerciții nu sunt numai bune pentru artrita, dar, de asemenea, pentru sănătatea ta generală.

Apeleze la ajutor profesionist. Persoanele cu artrita sunt adesea ezită să solicite asistență medicală din cauza convingerea că artrita este o condiție inevitabilă a adus de îmbătrânire și ei cred că nimic nu poate fi făcut mai bine starea lor. Aceasta este o noțiune greșită, pentru că există multe strategii în gestionarea artrită și ușurința sale efecte debilitante. Progresia artritei pot fi prevenite și persoanele diagnosticate cu artrita pot bucura în continuare de viața lor, dacă starea lor este de tratate și gestionate cât mai curând posibil. Diagnosticul și intervenția precoce sunt esențiale pentru a gestiona în mod eficient de artrita.

Artrita daca este diagnosticat precoce este o stare ușor de controlat și oameni care sunt diagnosticați cu această afecțiune pot duce în continuare o viață plăcută

LEAVE A REPLY