Stresul De A Fi Xtrasize Teribil În Pat

Următorul articol este unul dintr-o serie de articole care se axează pe construirea sau recâștigarea Stimei de Sine, motivarea și responsabilizarea oamenilor de-a face cu un subiect foarte sensibil de Sănătatea lor Sexuală. Acest abilitarea articolul pe bărbați de sănătate sexuală a fost scris ca răspuns la întrebări Xtrasize care au fost puse pe teme legate de Probleme de Bărbați precum și abordarea provocărilor comune pe care oamenii o au cu acest subiect. Sper sincer că veți găsi următoarele informații de valoare.

Xtrasize Stresul De A Fi Teribil În Pat

xtrasizeCunosc sentimentul. Acesta este un gând care poate traversa mintea noastră fie ca un adolescent sau cineva mai târziu în viață. Sincer, daca asta e tot ce face atunci s-ar putea să nu fie o problemă. Cu toate acestea, în cazul în care crește și de auto-îndoială seturi, atunci ne confruntăm Xtrasize cu ceva care ar putea fi mult mai grave.

Mi-ar place proverbiala cerc vicios pentru a începe – am început să ne îndoim capacitatea sexuală în pat, așa că atunci când am obține următorul posibilitatea, nu vom efectua, precum și am putut, astfel încât îndoială creste un pic mai adânc, atunci știi ce se întâmplă la următoarea oportunitate și așa merge.

Dacă ești chiar așa de rău în pat sau încrederea dumneavoastră este un pic pe partea de joasă, nu sunt în poziția de a spune. Cu toate acestea, sper că acest articol vă va ajuta să vă pentru a afla asta pentru tine.

Cu toții am fost acolo la un moment sau altul – prea obosit, prea stresat cu munca sau probleme cu banii, prea beat – și știm cu toții rezultatul. Din păcate, aceste evenimente pot mânca departe la încrederea și stima de sine daca le permitem sa. Din păcate, de multe ori acestea pot începe, de asemenea, neîntemeiată și dureros suspiciune de partenerul nostru comportament.

Unele momente sunt absolut fantastice, uneori sunt bune și unele ori sunt rău și nu e pic de oricare dintre noi poate face despre el. Pierzi încrederea în tine și e bun de aruncat stima de sine cu baie de apă doar pentru că o greșeală nu este modul de a face cu această provocare foarte importantă.

Pentru a încerca și de a obține un mâner pe acest lucru, să ne uităm la cauzele în loc de a reacționa la simptome.

Rădăcina problemei se află în adevărul simplu că este nevoie de o mulțime de experiență (și practică) să știi dacă partenerul nostru este îndeplinită sau dacă ele sunt, probabil, ‘prefac’. Chiar și oameni cu experiență nu se poate spune întotdeauna dacă partenerul lor se preface sau nu.

Adevărul: niciodată nu poți fi sigur că în cazul în care performanța este acolo sus cu cele mai bune’. Există o serie de lucruri care ar putea merge prost, ceva de care avem nici un control asupra.

Stresul este unul dintre marii “sex criminali”

Oh, sigur, tehnologia este minunat, ne viața profesională și viața personală nu au fost niciodată trăit la fel de repede cum sunt astăzi. Cu toate acestea, cum putem bucura cu adevărat pe noi înșine dacă ne tot gândim la termene, angajați nemulțumiți, insistent sefi, urât co-lucrătorilor sau a datoriei card de credit. Nu e de mirare oamenii sunt stresați.

În afară de impactul său direct asupra noastră performantele sexuale, stresul poate avea serioase efecte secundare, care agrava problema și cercul vicios începe peste tot din nou. Dacă e din cauza unei griji peste performantele sexuale sau nu, trebuie să învețe să se relaxeze mai mult, recunosc devreme indicatorii de stres în viața noastră și să fie în control, mai degrabă decât de circumstanțe să preia controlul de noi.

Un exemplu comun de acest spirală descendentă scenariu este…

Unii oameni iau o băutură sau două pentru a “relaxa” sau din cauza stresului sunt sub la timp. Din păcate, știu, am fost acolo. Întotdeauna începe mici când iese cu băieții este distractiv și de a asculta, e doar o bere oricum. Înainte să-l cunosc numărul de beri crește și două ore cu colegii sfârși prin a fi o noapte întreagă. Uneori s-ar putea sfârși prin a fi mai rău decât asta. Am lovit un nerv?

Este într-adevăr surprinzător că, după acest model performanța noastră este mai puțin decât satisfăcătoare?

Amintiți-vă pentru a menține lucrurile în perspectivă. Motivul pentru care ai fost slab la pat poate pur și simplu au fost în jos pentru a fi stresata de ceva sau pur și simplu prea obosit la timp.

Odată ce ați permis auto îndoială să se strecoare în și să crească, odată ce veți continua să intrebare performantele sexuale regulat, tu a alerga riscul ridicat de a deteriora stima ta de sine – da înapoi la cercul vicios din nou.

Fi mai pozitiv, să fie mai creativi și, mai presus de toate de a comunica cu partenerul tau.

Să învețe unele noi poziții, surprinde reciproc. Dacă intime timp împreună, se pare ca e de rutină (care poate fi, de asemenea, o cauza), se rupe un pic, bucurați-vă și amintiți-vă mereu că orice problemă are o soluție.

Dacă sunteți dornici de a obține dreptul de sex de fiecare dată, dacă sunteți dornici de a aduce o nouă emoție și reaprinde distracție în loc de a simți focul de îndoială, apoi permiteți-ne ajuta acum.

Prin intermediul nostru excelent resurse care conțin cele mai bune foarte în video, scrisă și interactive, sfaturi sexuale, cum ar fi cele 10 Xtrasize Punctul Sex Plan, ne-am asigurat deja că dormitorul gafe sunt un lucru de domeniul trecutului pentru un număr de foarte recunoscător bărbați și partenerii lor.

LEAVE A REPLY