Stresul oxidativ și Diavolul

Credeți în diavol? Eu categoric nu!

Crezi că diavolul va face orice ca să câștige stăpânirea asupra vieții tale? Încă o dată, eu categoric nu!

Tocmai am terminat de citit “Pacalindu Diavolul” de Napoleon Hill. Wow, ce mi-a deschis ochii. Diavolul este forțat în mărturisire sinceră de Deal să ne știu cum funcționează și ce metode folosește pentru a prelua controlul de mintea ta. Pentru a pune pur și simplu diavolului majore metodă de a obține control asupra gandurilor tale este să te fac să nu te mai gândești pentru tine. Precizia de scop este cel mai important mod de gândire puteți avea pentru a câștiga în lupta pentru a menține controlul dumneavoastră.

Ce rol are stresul oxidativ joacă în această luptă împotriva diavolului?

N-am asistat la știința după cum știm-l să exploreze tărâmuri ale diavolului și mintea, dar am văzut legătura între ceea ce diavolul pretinde că are o minte și ceea ce știința a descoperit puteți merge în neregulă cu mintea. Îmi place PubMed, este un site care este plin de răspunsuri. Ceea ce am descoperit este că stresul oxidativ este un criminal, e peste tot și afectează pe toată lumea. Concluzionez din explorare a stresului oxidativ și minte că stresul oxidativ creează o foarte greu-sa-cred-în mod clar mediu. Dacă vrei o dovadă pentru tine, uită-te “stres oxidativ” +creier la PubMed și veți găsi mai multe studii decat tine poate citi.

Ce afectează noastră lume fast-paced, dieta Americană standard, calitatea slabă a produce și a crescut nivelul de stres au asupra stresului oxidativ? Toate acestea crește, nu? Și ca stresul oxidativ nivelurile de a crește, capacitatea organismului de a avea grijă de sine scade. Sunt sigur că ai auzit de legătura dintre minte și trup. Ce se întâmplă în organism se reflectă în mintea și ceea ce se întâmplă în mintea se reflectă în organism. Ca stresul oxidativ crește în organism, organismul își mobilizează toate resursele sale pentru a învinge stresul oxidativ și, ca urmare, corpul tau nu mai are curaj sau de apărare disponibile pentru a se menține sănătos. Acest lucru este total stres pe corpul tau din interior. Acest lucru este stresul pe creier, inimă, plămâni, ficat, stomac, pancreas, rinichi… ai nume de organ, glanda sau sistem al organismului și este sub stres.

Stresul Oxidativ Niveluri Afecta Gânditor

Cine poate gândi în mod clar atunci când corpul lor este sub presiune? Nimeni. Chiar dacă crezi că te gândești în mod clar, cred din nou. Soțul meu a crezut că a fost o foarte clar gânditor, până când el a făcut ceva despre nivelul de stres oxidativ. De îndată ce el le-a redus, gândirea lui liber si a putut crede că el a crezut că gândirea lui a fost clar atunci când, comparativ cu ce este acum. Diavolului îi place să folosească propria noastră gândire împotriva noastră. De aceea, el a instigat pe fermieri să folosească atât de multe substanțe chimice, medicii să folosească atât de multe medicamente, și lanțul alimentar pentru a utiliza “fast” food ca un mijloc de a ne ține sub controlul său.

Dumnezeu este de partea ta! El a dat instrucțiuni clare cu privire la modul de a învinge diavolul la propriul lui joc. Urmând sfatul lui Dumnezeu după cum este prevăzut în Scrisori de Dragoste pentru tine, ai cea mai bună metodă de a fi sănătos al minții, corpului și spiritului. Care este sfatul Lui? Evita necurat carne și să se bucure pe deplin de o multime de fructe si legume, ierburi, nuci și semințe. Băut o mulțime de apă curată nu va afecta nici unul; cum sunt sigur că știți deja. Dumnezeu are, de asemenea, furnizate cu profesori de mare de legea Sa de sănătate, cum ar fi Dr. Reams, Dr. Manthei, Dr. Beddoe și Domnul Olszta. El a furnizat, de asemenea, suplimente care pot muta corpul tau mai presus de boala care pot fi setarea în, sau este deja chinuitor.

Știați că stresul oxidativ este legată de 400-600 de diferite afectiuni ale corpului? În marea Lui preocupare pentru menținerea stării de sănătate a oamenilor de pe pământ, inclusiv pe tine, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu Doctorul McCord si cei 40 de ani de studii stiintifice. Ce Doctorul McCord a adus la noi este un produs care aduce împreună 5 plante medicinale într-un amestec sinergic care lupta impotriva stresului oxidativ ca nimic altceva de pe pământ nu poate face. Eu sunt un credincios ferm că diavolul nu este prea fericit despre profesorii de sănătate bună sau Dr. McCord descoperirea lui și el va face tot ce poate pentru a vă păstrați de la acordând o atenție la un plan de salvare a vietii pus împreună pentru tine.

Învinge diavolul, învinge stresul oxidativ și să dea slavă lui Dumnezeu pentru lucruri mari a făcut el.

LEAVE A REPLY