Top 5 Sfaturi De Îngrijire A Pielii, Care Va Transforma Fata Ta

Dacă sunteți unul dintre mulți bărbați sau femei în căutarea pentru faimoasa Fântână a Tinereții, atunci nu sunteți singuri. A fost o pasiune dinainte de zile de la Cleopatra, scăldat în lapte și miere.

Este posibil să observați câți bărbați sau femei, care par să îmbătrânească mai grațios decât altele. Acestea sunt de obicei numite “noroc”, dar sunt ei cu adevărat? Sau poate ei au doar dreptul de muniție pentru a avea grijă de pielea lor și să păstreze vârsta la distanță?

Utilizați aceste sfaturi utile pentru îngrijirea pielii care dau la clienții mei să-ți păstrezi tinerețea și de a menține un ten mai sanatos.

Dormi Suficient!

Acest lucru poate părea a fi o evidentă sfat îngrijire a pielii, dar este cu adevărat subestimat în opinia mea. Somnul este modul în care corpul nostru se vindecă singur și se păstrează gratuit de la daune, așa că cine suntem noi să manipuleze cu care timp de odihnă?

Știu că mulți dintre noi avem atât de multe responsabilități pe care nici măcar nu putem începe să numere, dar de a face timp pentru unele mult nevoie de ochi închis este responsabilitatea dumneavoastră de a conserva un aer tineresc si sanatos fata de ani de zile să vină.

Câteva ore de odihnă va apărea pe pielea ta ca rezultatele la care ați fost în căutarea pentru atât de mult timp!

Bea Mai multa Apa pentru a Hidrata în mod Corespunzător

Din nou, acest lucru nu poate fi de îngrijire a pielii sfat te astepti, dar având grijă de tine în moduri simple va afecta calitatea pielii tale și te fac să strălucești ca niciodată înainte!

Puteți auzi de multe idei și scandalos sfaturi de îngrijire a pielii, dar amintiți-vă că mai puțin este mai mult, și atunci când te angajezi la o rutină care este bun pentru tine, atunci pielea ta va reflecta la fel de bine.

Lupta cu Pielea Uscata cu Câteva Metode Simple

Aceasta este o problema pe care cei mai mulți oameni vor veni peste mai mult de o dată în viața lor, așa că, dacă sunteți care suferă de piele uscată și descuamată, apoi a verifica afară aceste sfaturi de îngrijire a pielii pentru a te întorci pe drumul cel bun!

În primul rând, începe a evita excesiv de fierbinte, băi și dușuri. În timp ce ei pot simti ca relaxant lucru de care ai nevoie după o zi lungă grea, ei vor fi una din persoanele care iau parte la uscarea pielii și iritant chiar mai mult.

Apoi, formează o barieră cu creme hidratante, care va preveni pierderea de apa din epiderma ta strat, care este ceea ce provoacă uscăciune și mâncărime în pielea ta. Uita-te pentru creme hidratante, care sunt bogate în emolienți ca Unt de Shea, ulei de sâmburi de Struguri și Ulei de Macadamia natural, sănătos protecție.

Poate părea simplu, dar bariera, de asemenea, va proteja de la daune în continuare, precum și oferindu-vă un sentiment de moliciune și netezimea pentru fata ta.

Evita Produse de Calitate Scăzută în Îngrijire a Pielii

Știu că majoritatea dintre noi nu vrea să economisi bani, dar cand vine vorba de ceea ce se pune pe fata ta, ar trebui să fie în căutarea pentru calitate, nu cantitate.

Multe over-the-counter produse au numeroase substanțe chimice și aditivi care se va aplica direct pe piele. Nu e de mirare că nu ajungem nicăieri!

În căutarea pentru grad medical produse care sunt dermatolog recomandat este unul dintre cele mai bune sfaturi de îngrijire a pielii, care pot să-ți dau în realizarea piele fara cusur.

Renunțe La Fumat!

Și, în sfârșit… Vă așteptam la asta – renunta la fumat! Nu există nici o modalitate de a fi un fumător pe termen lung și au o piele fara cusur pe care il cautati.

Fumatul este o sursă continuă de daune pentru pielea ta, și cel mai bun de îngrijire a pielii sfat pe care îl pot da este să încercați cele mai bune dvs. pentru a lovi cu piciorul acest obicei prost.

Mulți oameni care fumul începe să observați un ten mat, care nu poate fi afectat de doar folosind produse bune, ca daune vine de la fumat în sine.

Sper că aceste sfaturi de îngrijire a pielii s-au dovedit utile pentru a vă în oferindu-vă mai multe idei asupra a ceea ce aveți nevoie pentru a pune-ți rutina de îngrijire a pielii în viteză și a obține cele mai bune rezultate pentru o față proaspătă.

Acum, că ești înarmat cu aceste utile sfaturi de îngrijire a pielii, știu că atunci când vă faceți timp pentru a le combina pe toate, vei fi de neoprit!

LEAVE A REPLY